-
Re: Anime & manga everything related
Double post nyaa~!
So You Think You Know K-ON?
Pobogu, znam odgovore na malo prevelik broj ovih pitanja... :)
Other than that, uskoro bih trebao nastaviti i završiti Hanamaru Kindergarden, potom Gunslinger Girl, i onda konačno krenuti sa Lucky Star...
-
Tek sad vidim da je Spice & Wolf novela licensirana samo za američko tržište, tako da primjerice španjolski prevodioci još uvijek prevađaju... google translate će imati posla. 8)
-
= Citat =:
Izvorno postao Konšiljer
hoću reći da je to za japanske emo tinejdžerice...
No da, taman za tebe. Aj odi u parkić na redaljku, čekaju te.
Pogledao Giant Killing, zadnju epizodu, baš je bila epic. Ak je ANN točan, još dvije epizode.
-
Anata wa, on'nanoko o sukoshi shi tai to...
-
Gotov Gundam ZZ konačno. Faking Newtype hax na kraju. :(
Sada mala pauza nakon više mjeseci Gundama premda idući ide Char's Counterattack gdje vidimo Amuro vs. Char borbu. Hell yeah.
-
-
Da, baš sam razmišljao kad će doć...
-
= Citat =:
Izvorno postao Captain Jack Sparrow
čeka se k-on danas
Vani je.
-
vidio maloprije :)
skida se, kasnije pogledam
-
-
daj plesni se trolčino megaloša
-
Jeli ko gledao Code Geass?
Y/N za gledati.
-
ja htio samo nemam želudac...
-
= Citat =:
Izvorno postao System
Y/N za gledati.
Ja, imaš prvu i drugu sezonu. Po meni, obavezno pogledat.
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
= Citat =:
Izvorno postao System
Y/N za gledati.
Ja, imaš prvu i drugu sezonu. Po meni, obavezno pogledat.
agree :thumbs2:
-
Watashi wa sudeni nai anime o i~tsu taga
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Tek sad vidim da je Spice & Wolf novela licensirana samo za američko tržište, tako da primjerice španjolski prevodioci još uvijek prevađaju... google translate će imati posla. 8)
Imali su na Baka Translations vgg prijevod novele na engleski (barem onih par strana sto sam uspio procitati), ali je copyright holder u americi trazio da ih maknu, sto su na kraju i ucinili. :(
Speaking of it, jel i dalje isti cover od knjige? :)
-
Znam da su fanovi bili dosta nezadovoljni coverom, tako da su uz knjigu mogli dobit i meki uvez koji je vjeran originalnoj noveli. Za ostale novele za sad nisam vidio amerikanizirane covere. :)
-
Koliko ja znam, cover će biti kao neki dvostruki - imati ćeš onu tanku papirnatu koricu koja se može odvojiti od knjige i ta će imati zubatu Horo, a ispod toga će biti uobičajeni soft-cover sa originalnom ilustraciojom. Tako da možeš izabrati koji želiš gledati na polici.
-
Mislim da je other way round, tanki cover je original, dok je na koricama dabar.
Neg, kad su pocele ferije bih napokon mogao zapoceti Wolf's Rain, koji nikako da dode na red.
-
-
Izasli novi chapteri OP, Naruta i Bleacha
-
= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Izasli novi chapteri OP, Naruta i Bleacha
O, zahvaljujem na obavijesti.
@Raz: Omg, Cat Shit One :pray: Inače, gledat će se Shi Ki, Sengoku Basara te naravno Highschool of the Dead, ostalo je manje više bljuv.
edit: Pročitao Naruto, dobar chapter, saznajemo situaciju oko Narutovog rođenja i sl, ful zanimljivo.
-
Izašao neki novi anime, Ookami-san.
A love comedy parodying fairy tales such as “Little Red Riding Hood,” “The Ant and the Grasshopper,” etc. Ookami Ryoko (Ookami-san) is a spunky high school girl. She is a member of a “fixer” club so called Otogi High School Bank. She fixes the school’s problems with her partner Akai Ringo (Akazukin-chan.)
Imate za dl na animetake 1. epizodu.
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Koliko ja znam, cover će biti kao neki dvostruki - imati ćeš onu tanku papirnatu koricu koja se može odvojiti od knjige i ta će imati zubatu Horo, a ispod toga će biti uobičajeni soft-cover sa originalnom ilustraciojom. Tako da možeš izabrati koji želiš gledati na polici.
Iie... Zapravo, točno si rekao, ali je raspored covera obrnut... Originalna ilustracija je na tankoj papirnatoj korici.
= Citat =:
In order to provide fans with an option to obtain the Spice and Wolf novels with the original light novel cover art, we have decided to do a special limited print run dust jacket (already under way) that we will offer for free to our online retailers.
Those online retailers who choose to participate in this offer will be shipped the flat (uncreased) jackets to make them available at no additional charge to anyone ordering copies of the novel through their sites.
EDIT: Čekam dojmove za ovo što je gore spomenuo Đžek.
-
Pogledao sam napreskokce par scena iz ookami... djeluje prilično generično, sa nekim wanabe toradora štihom. Tko zna, možda se poboljša kasnije.
Nemam baš volje za ongoing animeima baš više, tako da ću pričekat dok ne završe, ili barem dok se ne nakupi nešto epizoda.
Inače, gledam Guin Sagu. Prošli sam puta iz nekog razloga stao sa gledanjem, tako da sada nastavljam.
-
-
Mda, ja trenutno ionako imam previše zaostataka od prošle sezone... No, kao što već rekoh, definitivno ću gledati Shi Ki, Highschool of the Dead, te još valjda usput nabacim neki random moej moej animej. I naravno, Sengoku Basara kad završim prvu sezonu. >_>
Also, Black Rock Shooter~<3
-
ja imam zaostataka iz one sezone- kobato, kimi ni todoke, winter sonata i još neki, imam jedno tridesetak epizoda za pogledat
-
= Citat =:
Izvorno postao Captain Jack Sparrow
raz, gledaš li K-on!!
Aha, za sada jedini ongoing koji pratim. Nije baš da ima neku radnju, a i izvedba je prilično epizodna tako da dobro dođe za mozak na pašu. :)
Nisam još pogledao zadnju epizodu though...
Lol, dobro da si me podsjetio... meni je Kobato na on holdu još tamo negdje od početka godine xD