Ne moraš mi se s "vi" obraćati.
Printable View
Ne moraš mi se s "vi" obraćati.
Nisam mislio samo na tebe,u zadnje vrijeme je to postala učestala pojava u ovoj temi.
Mogli bi kao ti staviti neki dio pjesme i reći "najbolji vrisak/riff/kurac ikad". čisto da ne bude tema koju pjesmu slušate.
Da.
Nije baš neka recenzija, huh?
Ne.
Duck, jesi li slušao Anvil? Evo baš bacam uho na njih, rokaju. :gitara:
Čuo sam za njih,ali ih nisam baš puno slušao...Dobro da si me sjetio,imam neke albume na kompu pa bih mogao poslušati malo u skorije vrijeme.
Kad si ih već spomenuo,evo još jedan dobar kanadski bend :
http://www.season-of-mist.com//common/d ... to-Sun.mp3
nova Atheist stvar, tako metalna da bi ju neko mogao ukrast i probat prodat u staro željezo.
da, ostavlja taj dojam u startu :)= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
al inace, ok je, svida mi se
Meni se isto sviđa :)
Also, cover albuma je predobar.
http://www.whiskey-soda.de/forum/fil...upiter_813.jpg
:gitara:
Bend iz Širokog, nov, dvojica mojih prijatelja, jedan vokal drugi sve ostalo, kako vam se čini?
Nisu ni loši, pretpostavljam da im je najdraži bend Immolation, zato jer ovo stvarno jako vuče na njih, barem meni.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
btw, napokon je izašao dugoočekivani EP Hupogrammosa i Sol Faura, sada zvanih Dordeduh, orginalnih članova i songwritera jednog od meni najdražih Black Metal bendova, Negura Bungeta, koji su otišli iz benda nakon nesuglasica s bubnjarom, tako da je ovo zapravo još uvijek onaj pravi NB zvuk, samo s drugim imenom.
Sadrži samo dvije pjesme, ali ja sam totalno očaran, i vjerojatno kupujem LP koji je limitiran na 500 kopija (u pravom True Black Metal stilu :) ), čim saznam odkud se može naručit za hrvatsku. Evo ih obje na jutubu:
Poslušao par puta, meni je stvar super, više se ne plašim za novi album. :)= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
A jučer sam i saznao da je izašao novi Horn, znam da ovdje nikog ne zanima, ali ja sam l00d. :)
Bas ga odvrtio dva puta...pre pre dobro zvuci. Mozda mi je i bolji od njihovih Negura Bunget izdanja. Jos da je koja stvar vise. heh :)= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Danas mi je otkriven jedan odličan doom bend imena Castle. Kao svaki pravi dragulj undergrounda postojali su samo 7 godina za kojih su objavili dva demoa i jedan full length album. Prvi demo je njihovo najžešće ostvarenje koje se fokusira isključivo na riffove, mračne sirove riffove sa ne baš prečistom produkcijom( skitkide moglo bi te zanimat). Na drugom demou odlučili su proširiti horizonte i dodali klavijature. Dodavanje klavijatura nije prošlo baš najbolje pa je zvuku benda dodana jedna pomalo gay metal dimenzija, no to ne znači da se ipak ne radi o slušljivom ostvarenju pošto mračna doom atmosfera sa gayish klavijaturama zvući dosta unikatno. Na full lengthu su pak uspjeli ovladati klavijaturama, maknuti gay prizvuke,dodali su više clean djelove i dali nam jedan odličan napredujući doom album.
ovo su nazivi izdanja za one koji će tražiti
Chasing Unicorns (Demo 1991)
In Purple Visions (Demo 1992)
Castle (1994)
stvar sa full length albuma.predobar solo negđe na sredini
solidno skroz! dost mi zvuči ko acid witch! tjst onda acid witch kao oni! sam kaj su mi acid witch bolji! :D
:boohoo:
a i ovaj solo projekt lika iz acid witcha je ODLIČAN:
:gitara:
Kelly Shaefer intervju, morao sam podjeliti ovo. :))))= Citat =:
Was it a challenge to resume the tone of previous Atheist records? Was that something that you considered?
I probably should’ve considered it, but I didn’t. This sounds incredibly simple and shallow, but my process of writing lyrics is this: I will roll up a joint, smoke it, and put pen to paper. Generally, the song is there 45 minutes later. I never change it. Once it’s on paper, it’s there, and I move on to the next song. And I wrote four of the songs’ lyrics four days before we recorded them. This was the first record where I didn’t write the lyrics, practice them with the band, get used to them, and change my inflections and all that; this [time, it]Swas spontaneous combustion on tape.
http://1.bp.blogspot.com/_jKmmjLhHNn...7cl_ss500_.jpg
Novi live albumcek, tune in bojs
Jebena setlista, ali jednostvano previše dotjerivanja u studiju za moj ukus. I koliko mogu čuti, vokali su dubani u potpunosti, što također ne volim.
Onaj Acid witch gore dobro zvuči!
Malo me nostalgija hvata :cry: Jedino što priznam od symphonica 8)
Ima li tko ovdje, a da sluša Sentenced?
Uopće nisam znao na koju stranicu će voditi link. :D
Da, nije mi to to više...nema onog sirovog zvuka. Ali...imam očuvani original R.I.P.-a, tako da nije bed :D= Citat =:
Izvorno postao Kid A
http://www.plastichead.com/cat_image.../RISELP130.jpg
Samo da podsjetim, novi album Electric Wizarda izlazi 1. novembra (Black Masses)
Jedan od najboljih NWOBHM bendova...Steve Grimmet je također uz Brucea vjerojatno najbolji vokal u NWOBHM-u.
Koja ti je najdraža pjesma?
evo malo prave patnje i ništavila. jedan od najboljih doom albuma baš onako. :hangin:
Mala u spotu je :oops:
edit:ne mislim na ono dijete.
riff koji se pojavljuje oko minute je gayish, ali ostatak fino zvuči.
I solo na kraju :)
solo je baš kul, nego na kasniji radovima su ošli malo više prema melodeathu(demo iz 96),ako nekog zanima
Danas prvi put čuo par njihovih pjesama...
Nije loš bend, pošto mi je Ripper među top 5 pjevača :thumbs2: