Da su ljudi samo mrvu manje ogavni u ovoj igri, igrao bih je cesce...a ne samo kad sam premade s prijateljima :/
Printable View
Da su ljudi samo mrvu manje ogavni u ovoj igri, igrao bih je cesce...a ne samo kad sam premade s prijateljima :/
Bilo bi jednostavnije da ukinu team chat, barem nebi bilo vrijeđanja ak ništa drugo. Ionako postoje pingovi.
Mute i iskljucivanje /all chata ftw zato. Mada je meni po defaultu ukljuceno jer prvo pretpostavim da nisu svi garibi. Nekad bude srece, nekad ne, lutrija mrtva. Uglavnom najgori imaju nesto za reci :D
Ti si isti ko i takvi likovi. Durit se ideš jer ti je neko mid uzeo? Zbog tebe ne igram više ovu igru. Uvijek sam birao ono što je timu potrebno jer samo na taj način možeš uživat u igri, najviše hejtam ljude koji vajnaju; igraj i probaj biti dobar jbte.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Ova igra trenutno ima usraniji community i od HoN-a. Ajde da još oni reportovi znače išta, reportaju oba tima istog igrača i niš se ne dogodi.
do 30-og lvla bi svi tribali naucit igrat sve moguce uloge, a ne u soloq last pick uvik qq-a...
"Trebali bi". Ja sam obrisao LoL nakon par mečeva na 30.-om levelu, sakaju još gore nego ove lvl 2 njubare.
Baš sam guštao u prošloj rundi, jungle Xin, 200+ miniona u pola sata, pa je sjela i jedna Quadra. Čisto guštanje.
Ako uzme retard pickove uvijek možeš livati što se baš i ne događa u zadnje vrijeme .... Ali da se moram drugima prilagođavati, to je većina vremena.
Ja sam birao ono sto je mom teamu bilo potrebno.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Da, ziher, jer Mordekaiser totalno valja u laneu... Al niej samo to nego si još i trollao! GG.
pa morde se igra solo top lol
Nisi opće trebao trollati, nego samo izać iz champion selecta, lijepo pričekat pet minuta, novi champ select i to je to, ovako si trollao još 9 drugih igrača.
wut?
to tournament klient?
ne pijes kavu?
hahahahahhahahahhahahaaha (Y)= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
PBE client?
Kad se nadje takav retard, obozavam i ja bit. Cisto zato sto sam na eastu, gdje je prosjek godina 12 i svi su poljaci koji ne znaju prozborit 10 rijeci eng, kao sto je i to bio poljak.= Citat =:
Izvorno postao p0ky12
Sto je najgore, dali su im poljski client a ne i server. I ono malo potrebe da nauce engleski su razjebali. Nisam imao nikakvo misljenje o njima ali sada vidim kakva ce partija biti tako sto prebrojim imena koja zavrsavaju sa PL. Cast izuzecima al' ovo je strasno :D. Dobri Poljaci igraju na Westu, nuff said.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Zato sam ja lijepo na Westu ^^= Citat =:
Izvorno postao Carp
To mi je bila najveca pogreska ikad, cak sam i razmisljao se prebacit na west, ali pare ne dam, a frendovima se ne da lvlat odpocetka.
Ja sam besplatno prešao na West ^^= Citat =:
Izvorno postao Carp
prvi put je free ako se ne varan...
@Markec i Poky: ne :(
Ovo je brazilska closed beta, svi champovi su free, imam 20 rune pageva, sve rune, pun k skinova i tak :D
Ako si počeo igrati prije 20.7.2011 možeš se besplatno prebaciti na drugi server, svaki idući put se naplaćuje.= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
@Looky - Kaj ti ne ubija to zabavu, kad su svi igrači OP?
wat?
Hahaha, nasmijah se dobro :D
Hm, moram vidjet kad sam se regao.
Kakva runda danas, 30 assista sa Lulu, gubili pola meča i onda preokrenuli i pojeli ih doslovno na kraju. Užitak.