-
Re: Koju igru trenutno igrate? [PC]
Valjda je ljudima kriterij za RPG raspodjela poena po atributima nakon svakog lvl-a, lol. Što je valjda najveća zabluda svih vremena. Da Deus Ex nema nikakvih poena za raspodjelu, bio bi i dalje veći RPG od Diabla i inih (NE pokusavam Diablo RPG ili ne flame započeti, hvala lijepa.)
-
[quote=Duke of Earl]
= Citat =:
Izvorno postao "Sonic_Moronic":wjqtu16r
Ovo.
Mislim dobra je igra i sve, ali ne kužim čemu opravdavati elemente koji su očito loši.
Zato jer se igra bazira na jebenom RPG sustavu sa statsima. Ako ne uložiš bodove u rukovanje oružjem, naravno da nećeš ništa moći pogoditi s njim i da će ti se pucanje činiti lošim. Isto ko u, neznam, Baldurs Gateu, ako ne ubaciš bodove u 1-handed sword nećeš biti funkcionalan s istim i izgledat će ti glupo jer tvoj lik očito udara mačem po protivniku a ovome nije ništa.[/quote:wjqtu16r]
Ako nekome više odgovara RPG matematika od same mehanike igranja, onda ok.
Ja preferiram kvalitetniju igraću mehaniku. Recimo Witcher - dvojka je otišla više ka akcijskoj avanturi i to samom serijalu više odgovara. Kao što Mass Effectu odgovara više da bude pucačina. Ne vidim poantu forsanja nekog žanra ako to za određeni tip gameplaya (u ovom slučaju napucavanje) jednostavno ne odgovara. Zato sam cijelo vrijeme igrao stealth i uglavnom koristio melee poteze.
Nisam igrao originalni Deus, no u HR-u napucavanje jednostavne ne valja. Ovdje ponajviše ciljam na imerzivnost.
-
Skill sa pištoljima mi je advanced i to nije promjenilo činjenicu da je combat općenito loš i nema nikakvog osjećaja da pucaš vatrena oružja, ali prestat ću s ovim jer nema smisla :(
-
Svi ste vi pederi.
Nego igram Spec Ops: The Line. Veoma sam ugodno iznenađen.
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Skill sa pištoljima mi je advanced i to nije promjenilo činjenicu da je combat općenito loš i nema nikakvog osjećaja da pucaš vatrena oružja, ali prestat ću s ovim jer nema smisla :(
Aha lol sad kužim što hoćeš reći :D
-
Combat uopće nije problem u Deus Exu ako se uzme u obzir da je igra ukočeno bugovito precijenjeno govno ko npr. Stalker ili Morrowind i da je samokažnjavanje i mazohizam igrati taj poluproizvod.
-
Ja mislim da ti mrziš sve igre
-
-
Morrowind nije bugovit, o čemu ti?
-
Bugovi?
A lol. Preprozirno je ovo postalo više.
-
= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Nije bitno. Sve ostalo je.
-
= Citat =:
:pray:
Ono, kužim što ljudi vide u Morrowindu, ali neznaš o čemu pričaš. Igra je jedva igriva bez community patcheva.
Primjer, unarmored je potpuno broken bez fan-made peča.
-
-
= Citat =:
= Citat =:
Ono, kužim što ljudi vide u Morrowindu, ali neznaš o čemu pričaš. Igra je jedva igriva bez community patcheva.
Unarmored nema bugova vezanih uz sebe nego je sistem loše izbalansiran. I ne znam za vas, ali ja sam na vanillu utrošio 200+ sati i igra je crashala samo dvaput. Nisam naletio ni na kakve glitcheve ni bugove ingame. :?
-
E Chupa, ulovio sam ponovo Deus CD. Skidaj TNM!
-
Mogli bi MP nabacit nekad, a?
-
= Citat =:
= Citat =:
= Citat =:
Unarmored nema bugova vezanih uz sebe nego je sistem loše izbalansiran. I ne znam za vas, ali ja sam na vanillu utrošio 200+ sati i igra je crashala samo dvaput. Nisam naletio ni na kakve glitcheve ni bugove ingame. :?
NE RADI UNARMORED, MORAŠ NOSIT KOMAD OPREMR DA SKILL RADI
-
= Citat =:
Htio sam komentirat, no onda sam se sjetio da je tebi dobar RPG dizajn tamo gdje sve igra radi za tebe, a ti samo klikćeš.
-
-
Igram Jak & Dexter: The Precursor Legacy. Zabavno i smiješno sa dobrim VA. Jedino me neki dijelovi znaju žestoko živcirati ali to je više zbog moje nesposobnosti u 3D platformerima. Nikad mi neće biti jasno zašto ne stave neku opciju za fiksnu kameru.
-
Hvala Bogu pa sam zgotovil taj završni rad 8)
sad mogu nešt i zaigrati :D ...nastavlja se Witcher 2
mada sad čekam da mi vrati rad sa hrpom ispravaka :cry:
-
Kaj sad postoje završni i u osnovnoj?
-
vjerojatno misli na onaj referat iz biologije od tri lista za dodatnu ocijenu
-
-
-
Dobar mi je, for now.
ali vjerovatno mi moze biti samo jos bolji kasnije.. :)
-
Alpha Protocol - Na nagovor frenda. Obećana mi je dobra priča. Dobio sam ultimativni cringeworthy kontrole, minigameove, i najgoru borbu ikad napravljenu. Dolazi do granice ne igrivosti. Užas/10
DA:O + Awakening - Solidno za izgubit par dana. Jedan od najdražih RPGa i dalje.
Fable III - Užasan, užasan port. Nije tolko loše ko Alpha Protocol ali kronični konzolitis smara. Bila bi puno bolja da imam Xbox.
-
= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Fable III - Užasan, užasan port. Nije tolko loše ko Alpha Protocol ali kronični konzolitis smara. Bila bi puno bolja da imam Xbox.
Nebi. :)
Igra je užas svugdje.
-
Ne znam, tako me jednostavno pogodilo. Al čini se da nije port nego je igra problem.
:(
A ništa, još mi uvijek preostaje prvi dio <3
-
Ako budeš hejto Alpha Protocol bog će te kaznit.