prequel/nastavak tak sve jedno ^^
sve poslije "originalnog" dijela za mene je nastavak ^^
Printable View
prequel/nastavak tak sve jedno ^^
sve poslije "originalnog" dijela za mene je nastavak ^^
I Am Legend je ok film , ništa posebno ako si pogledao originalni film ili čak obradu originala The Omega Man koji mi ima tmurniju atmosferu i bolji kraj.
kurioziteta radi, koji su tebi dobri ili odlični filmovi?= Citat =:
Izvorno postao mirko l
neam ih :/
Pročitaj knjigu, tamo je to puno bolje odrađeno. Autor je Richard Matheson.= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
Što se tiče filma, ne postoji nikakva potreba za prequelom (ne da je dobar).
Evo pogledao sam District 9S:D
Film je fakat odlično snimljen. Ne znam da li ima još takvih uradaka, ali ovo mi je prvi takav koji je sniman u stilu dokumentarca. Dobar dio filma imaš drito doživljaj kao da gledaš nešto što se fakat dešava u svijetu. Specijalni efekti su genijalni, Alieni se tako savršeno uklapaju u svijet, kao da su fakat od krvi i mesa te među ljudima { Avatar, sakrij se sa svojim fency CGI efektićima :D }. Radnja nije spektakularna ali je vrlo zanimljiva, no možda i postane spektakularna ako naprave nastavak. Isprva mi se glavni lik nije svidio, bio mi je nekako "trzav"/mutav, ali lik je fakat odlično odglumio sve scene nakon incidenta. Krvi ima pun qurac, alienska oružja su pre jebena. Akcije ne fali u filmu, taman je ima, niti previše niti premalo te je dovoljno divlja i brutalna :D
Ja sam vrlo zadovoljan - 8/10
Nije najbolji SF ali je blizu vrha. Koliko god mi je ovo bilo originalno iskustvo, ima novih SF-ova koji su mi i bolje sjeli poput novog Star Treka i sl.
doar je film. al su najbolje rasprave na imdbu. :toilet:
nisam tene ni quoteao, već mirka ;)= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Bruno
typo,htio sam napisat nema ih,kao da on nema najdražih filmova sto je vjerovatno tocno.= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Imam.
To su uglavnom sprdovi.
Među odličnim filmovima mi spadaju Superhero( :pray: ), scary movie(svi), naked gun i slični filmovi.
Također volim Gospodare prstenova.
Za druge se ne sjećam.
Valjda ima još neki.
Ali ja se ne sjećam zadnjeg akcijskog filma koji mi je bio dobar.
Ono, ako mi se neki akcijski film svidi, to je must have za druge ljude.
Inače, i ja sam gledao I am legend.
Onak, ništa posebno, malo dosadnjikavo i tako to.
aha, hvala. jel i epic movie među tim sprdovima?
Mamurluk...
već dugo vremena se nisam tako nasmijao uz neku komediju :D
odjavna špica je zakon :D
E da, jučer sam propustio drakulu. Nikad nisam pogledao ovu verziju a stvarno bi je htio pogledat. Kakvi su dojmovi filma ?
a koja je verzija bila prikazivana ?
Bram Stoker's Dracula 1992
Čuo sam da je to najbolja ekranizacija drakule!
District 9 - ono što ljudi kažu. Stvarno originalan i predobar film.
10/10
Je da je početak malo čudan, ali kako je netk oveč reko od kad se počne sve fokusirat na glavnog lika je super. Da barem traje duplo duže film :P .
Ugl neznam ali se netko sječa ali prije koih 10 godina je napravljena mini serija sa sličnim filmom. Nemogu se sjetit ime.
Bram Stoker's Dracula
Ovaj film mi je bio dobar kao klincu, a sad mi je još bolji.
Vizualno savršen, uz glumačke legende kao što su Gary Oldman, Anthony Hopkins, slatka Winona Ryder, te ne baš voljeni Keanu Reeves (no što se mene tiče, dobro je odglumio Jonathana Harkera).
Knjigu nisam čitao, ali govori se da je ovo najvjernija verzija.
A je li najbolja? Sami zaključite!
(dovoljno je reći da je redatelj Coppola)
Neke (a i mene) će malo smetati pomalo sladunjava ljubavna priča, i zbog toga 8/10.
PS
Gledao sam zadnji put jučer na jeb..om RTL, koji je izrezao neke scene.
Nemojte gledati na televiziji, nabavite kvalitetnu DVD verziju.
Flight of the PhoenixS(normalna,prava verzija, a ne glupi remake)
Također sam ovo jučer pogledao (iako nažalost nisam vidio sam početak)
Film mi je dobar, likovi su zanimljivi i navijaš za njih da uspiju.
Uglavnom, jedan od klasika!
8/10
aha taj.
Pa, meni je bolja verzija s Langellom i Olivierom al to sam samo ja.
Alien Nation, bio je i film mislim.= Citat =:
Izvorno postao tigerija
lol ne... to e neka komedija, ono je SF čisti i malo strašan film.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Pogledo sam Bone and BloodSi konačno neki dobar fighting film nakon onog Night Fight filma.
Meni je odličan, priča je dobar za film, ima dosta borbe, nema kao inače kod filmova glupih odigovlačenja i romantičnih scena a samo 1 borbena scena... ugl ko voli filmove di se tučlu ovaj je super.
Pogledo isto Audie and the Wolf. E tu se da pričat. Najgora gluma ikad xD. nisam siguran jeli to komedija. Ali ako se kome da neka pogleda to, ja sma svako malo umirao od smijeha. FIlm je glup. Pogledajte trailer; film je još gori od trailer xD .
Alien 4: Resurrection - 8/10
Odličan i napet, kao i svaki do sada. Napokon je tehnologija dopustila da vidimo kompletne elijene, TOTOTO. Uživao sam u takvim scenama, dizajn je tako prokleto fantastičan.
četvorka mi je najbolja
pogledal sam ga bar deset puta,jućer nisam mogal, zaspal sam ^^
Kako idu točni nazivi Alien serijala?
Gledam na IMDB-u pod Alien i pod Aliens ali pola ih ne nađem :(
http://www.imdb.com/find?s=all&q=alien&x=0&y=0
http://www.imdb.com/find?s=all&q=aliens&x=0&y=0
PS: Za drugi i treći nastavak me zanima, prvi i 4. je jasan :D I jel ima još koj iza 4.?
E jebenica, puno hvala. Bum si ih nabavio i pogledao kada ulovim volje i vremena. Gledao sam ih ko klinac i tada me se nisu dojmili, možda će sada biti bolje :D
Pogledao sam Colour of Magic i Light fantastic i Bruna jučer...
Za ovo dvoje prvo nemogu biti objektivan, Bruno mi je bio cisto ok(drago mi je sto nisam vidio onaj dio sa njegovom emisijom sa Harisonom Fordom u kinu, posebno zadnji dio, oni koji su gledali znat ce)
http://www.rankopedia.com/CandidatePix/9942.gif
Ok, gary oldman je definitivno jedan od najmamojebačakijih drakula ikad. Film je dosta ok, al nije me toliko oduševio koliko sam ga očekivao, al pred kraj je postao bolji ( barem meni ) pogotovo zbog onog citata : look what your god has done to me ! :
sve u svemu, ocjena 7,5/10
a tek " I have crossed oceans of time to find you." :D