mozete li mi preporuciti neku dobru flash drag race igricu tipa Drag racer V3?...i takodje neku flash igricu gdje se tjuniraju auti?= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Printable View
mozete li mi preporuciti neku dobru flash drag race igricu tipa Drag racer V3?...i takodje neku flash igricu gdje se tjuniraju auti?= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Oke.. Hvala :)= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Moraš i svoju vojsku imati. Mislim, ne moraš... ali šanse da preživiš su gotovo nikakve. :)= Citat =:
Izvorno postao Falus
Starija igra, 6-7 godina minimalno. Dakle radilo se o strategiji, čini mi se vezanoj uz Rim/Spartu, tako nešta. Znam da je kamera bila dosta zoomirana prema mapi. Nije bila klasična strategija, nego se pravilo "barrackse" na lokacijama kroz mapu, te tak pravilo nove vojnike koji se bore sa manjim skupinama neprijatelja kako bi došli dalje na toj mapi.
Znam da se pri pravljenju vojnika uvijek u vojarnama stvarao nekakav mač, odnosno "punio", kao nekakav indikator kad će vojnik biti stvoren. Znam i da sam igrao sa crvenim vojnicima, a neprijatelji su bili plavi xD, i da su vojnici izgledali kao nekakve igračke sa punkurac velikim mačevima.
I još se sjećam da sam zapeo na nekom nivou sa nekim velikim divom/vragom/nečim kojeg nisam mogo sredit nikako.
edit: I znam da su postojali neki magovi ili nešta, ne sjećam se ničeg osim da su postojali xD
Možda Battle for Troy?
To je to, tnx :D
Heh, ovako, ja sam sama sebi obećala da ću za promjenu dati šansu nečemu što stvarno ne volim, pa ajmo onda ovako...
neku strategiju, bilo kojeg settinga, bez obzira koliko komplicirana bila.
Shoot!
Impossible Creatures.
Kao nekome tko ne voli RTS, ovo mi je bila jako kul igra.
Heroes of Might & Magic V - Tribes of the East
Black & White 2 ako želiš nešto jednostavno i lagano za savladati.
OK, probat' ću i ovo Sonicovo i tvoje,
Heroese sam zadnje dvojku igrala haha, baš me zanima kako će to sad ispasti ^^ thx
Stronghold.
Strategiju su žanr koji mi najmanje odgovara, ali ovog sam se naigrao. Samo prvi nastavak valja + eventualno ekspanzija za njega.
Company of Heroes, WWII strategija s Band of Brothers štihom. Napraviše tipovi što su složili Homeworld 1&2, Impossible Creatures i Warhammer 40k RTS-ove.
Europa Universalis 3, Hearts of Iron 3, Victoria 2, Pride of Nations. Probaj ove ako želiš spoznati pojam kompliciranosti :)= Citat =:
Izvorno postao Dania
Kak se ono zove ona postapokaliptična igra za koju su govorili da podsjeća na Dead Space po gameplayu?
I još je bila neka fora s predbilježbom za 1 dolar.
Znam da ima naslov i podnaslov.
Afterfall: Insanity ?
To :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Da. Hvala.= Citat =:
Izvorno postao Auctor
Gawd, ovo sve baš zvuči kao ono što izbjegavam sve ove godine. Oh well, probat' ću.= Citat =:
Izvorno postao keko
Nemoj. :hangin:
Eh, pa u tome je stvar, baš me zanima kako će izgledati kad igram nešto što ne volim haha
Imaš vremena za igrat nešto što ne voliš, a ja ga jedva nalazim za ono što volim.
Ta mladost...
Imala sam vremena i kad sam bila na faksu, a bome i kad sam full time radila. Žrtvujem spavanje najčešće.
hah. second that..= Citat =:
Izvorno postao Dania
sleep is for the weak..
ali, previše igara koje želim igrati da bih igrao one koje mi se ne sviđaju..
Dania, navuci se na Ccivilization 5, ubrzo nećeš niti kužiti da žrtvuješ spavanje :D Sjedneš navečer, pogledaš sat i vidiš da kasniš na posao/fax :D
ti šuti sa civ5.. jedva sam se maknuo od toga..
iako. doduše.. dobra ideja za dijetu.. ostanem igrat civ5, ostanem bez posla, nemam para za jest.. možda onda i od neuhranjenosti skinem ovih 30kg viška..
Nekako mi bed igrati peticu, kad nisam igrala prethodnike.
Imam taj poremećaj da ne mogu nešto početi, ako nisam upućena u ono prije :/ Tak' je sa svim igrama, a bome i s filmovima i glazbenim albumima.
Al' hvala na preporukama svi, kad završim ovo što trenutno igram i pročitam knjigu do kraja, bacam se na strategije.
J*bo posao, nek čekaju klijenti :D
Civilization inače nema veze sa prethodnicima, i nema nekakve "priče", pa odigraj ako želiš iskusiti kako je to kada pogledaš kroz prozor, dan je, pa opet pogledaš, a ono noć :D
Kako nema veze sa prethodnicima? Svaki naslijeđuje awesomeness od prethodnog. Vidi samo evoluciju od 3 - 4 -5 . Treći je bio awesome, četvrti uber awesome, peti OMGWTFIWANTMOREOFTHISSHIT awesome.
Da, nema nikakve veze, a i koliko kužim, najlakša je za shvatiti novajlijama pošto je UI unaprijeđen do maximuma!? Nisam niti ja igrao prethodnike pa samo pikam na rekla-kazala principu :D
That's it! Ja si sad to...ovaj...kupujem!