Kraj je brutalan, naježio sam se D:
Printable View
Kraj je brutalan, naježio sam se D:
Da, totalno, iduća epizoda će bit brutala. Onaj dio kad Hinata puže prema Naruto je tak tužan da ono, za popizdit, fakat dobro znaju složit takve scene.
To je i mene živciralo. Ali opet sam ga zderao u dva dana :D= Citat =:
Izvorno postao System
Kažu svi da je manga puno bolja i opširnija, anime praktički obuhvaća samo mali dio mange.
EDIT: pogledao novu epku Naruta. To je to, zajebi, više neću ni gledat mater im šugavu :cry:
Pogledao prvu epizodu Chirs Colorada, i odmah sam se razočarao, prokleta američka sinhronizacija, ne znam zašto ali sve zvuči ko da glumci nisu shvatili posao ozbiljno ili da su sve radili preko kurca, volio bih naći original verziju ali i ovo je bilo dovoljno teško iskopati, sumnjam da će itko imati francusku :(
Izašla je Dead Master BRS figurirca, yummie! :3
Pogledao Gantz. Pa jebem ti sve potrosio sam 10 sati uzalud, pa kakav je to kraj jebemu sve. Nervirao se kroz citav anime zbog pedera i moralfagova da bi na kraju dobio nista. Preostaje mi da citam mangu jer cujem da je uber u odnosu na anime.
Zadnja epizoda Durarare je vani!
Najviše me zanima kako će urbanu sredinu i gang ratove uspjet spojit sa mitologijom o bezglavom jahaču, osobom koju opsjeda demonski mač i likom koji svojom snagom razvaljuje betonske zidove... doslovce. Mislim, do sad je to dobro uspjevalo, no anime nekakav smislen kraj u kojem će se sve objasnit ipak treba imat.
Pogledao epizodu 13 Angel Beats.
Osjećam se... Istrollano. :(
Uz sve ostalo, Neo Ranga konačno dolazi na repertoar :)
Kraj sa Kanade i Otonashijem je zadovoljavajuć (izuzevši neobjašnjive promijene osobnosti likova), ali je ostalo prilično mlako... naročito početak koji se doima kao da je tu da prikrati vrijeme do završnog rastajanja.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Sve u svemu... gomila neiskorištenog potencijala. Show koji jednom pogledaš i zaboraviš. 6/10
Još malo do kraja Gundam ZZ-a.
Holy shit, 3/4 animea su čisti prozor kojeg treba gledati samo zbog osnovne radnje, ali nakon Dublin story-arca kao da je novi redatelj stupio na scenu. Odličan posao, naglo postaje ozbiljno i do jaja. Jedino što je ostalo još samo nekih ~15 epizoda. Još samo da ne izvedu opet neki Newtype hax na kraju kao u prijašnjima Gundam serijalima i biti će zakon.
VEČERAS DOLAZI PREDZADNJA EPIZODA BROTHERHOODA!!!!!!!!
Jedva cekam.
Poceo da gledam Holuto no Ken. Prejako, manliness bez granica.
Kad će više taj FMA, ne mogu se načekati. :(
Jelda, na portugalskom sub izadje prije neg na engleskom :X= Citat =:
Izvorno postao Raz
And FMA is out
Hmm mislim da je dupla epizoda, 550mb, il su odlucili napravit malo kvalitetnije
Pogledao epizodu 7 druge sezone Tetsuwan Birdy Decode.
Priča je vgg, ali artwork i animacija... Koja epic lošost Isuse. :pray:
U nekim trenutcima doslovno nisam mogao prepoznati likove, kao da im je na pol epizode dosadilo crtati pa su dali djeci iz vrtića da ju dovrše umjesto njih.
Other than that:
FMA je :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
F*kin manly tears. Radnja je izgleda gotova, dok će zadnja epizoda vjerojatno prikazat kako su nastavili sa životom i to...
Btw, MAL kaže da će ova sezona K-ona imati 26 epizoda. :o
FMA odlican. :pray: :pray: :pray:
Stvarno je bilo dosta baww trenutaka.
woot :o= Citat =:
Izvorno postao Raz
Lol ono, tek ste sad skontali? To se znalo i bez da piše. :(= Citat =:
Izvorno postao Aral
Kad nam nisi reko. :(= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Inače, ne vidim razlog zašto bi ova sezona odjednom imala duplo veći proj epizoda od prošle, no dobro.
FMA je i dalje FUCKING HELL YEA BITCH KICK ASS MANLY BADASS AWESOME :D
Mislio sam da se podrazumijeva. :(= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ima duplo više epizoda jer će [brijem]Sdovršiti priču kad cure završe školu, te će time završiti s Kejonom, pošto su već najavili izradu nekog novog moe moe kyun animeja. Dakle, nemaju materijala ni vremena izradu još jedne sezone, pa su ovu odlučili izdužiti kako bi skupili više para. [Da čitaš mangu, primjetio bi da gotovo svaka druga epizoda nema nikakve veze s istom.]
Still, ja se nadam da će jednog dana napraviti i Kejon sa Sawako u glavnoj ulozi... :)
Izažao Bakemonogatari 15
Ja pogledah epizodu 9 TBD:02.
Priča je i dalje vgg, animacija je ponovno na nekoj normalnoj razini... Ali mislim da su u ovoj epizodi napravili lagani vremenski paradoks. :/
Ukratko, lik ganja neke tipove jer su ubili lika kojeg je upoznao tako što je [dok ih je ganjao]Sslučajno otputovao natrag kroz vrijeme i izazvao događaj usljed kojeg su se njih dvoje upoznali. Lolwat.
Citam Parasyte sada, kako bolesno. :pray:
Link
Ako volitite vanzemaljce koji zaposjedaju ljudske mozgove i ostale djelove tjela ovo je za vas. :D
Pogledao epizodu 10 TBD:02.
Tasera, NOOOOOEEEEEEEES! Nataru, đubre jedno, kako možeš dekapitirati svemirske žapce prerušene u nevine loli curice. :(
Zakon epizoda inače.
Od ostalih detalja, lulz na to kako su se riješili Capelle [Kao i na loop scene onog bitchslapa tijekom reklame sponzora. :) ], te na obavijest o odobrenju reinforcementsa za Birdy... Koje je trebala na kraju prošle sezone. :pray:
Birokracija, jel... :)
Also, nisam trebao vidjeti hrpu otakua kako plešu u Arita Shion cosplayu. >_>
Ludo, ovo čitam.= Citat =:
Izvorno postao System
http://www.onemanga.com/Parasyte/1/23/S :pray: I vidite stranicu poslje, haha, zakon.
Lulz na ovo gore.
Završio sam sa Tetsuwan Birdy Decode: 02.
Mnogo awesome, ali i sa dosta loose endsa. 9/10.
Ako ne naprave treću sezonu, zatući ću nekog. ;(