Bit ću najjača vagina na svijetu.
EDIT: Molim nekog ovlaštenog da mi stavi to u ovaj opis iznad avatara. Najjača vagina na svijetu. Nek se zna!
Printable View
Bit ću najjača vagina na svijetu.
EDIT: Molim nekog ovlaštenog da mi stavi to u ovaj opis iznad avatara. Najjača vagina na svijetu. Nek se zna!
Kaj još uvijek pišeš? A počeo si prije mene LOL= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Je kad sam loš! Zapravo ono pisanje je do prije 3 tjedna bilo kompiliranje i proučavanje literature. Sad sam u par tjedana to skucao, brijem biti danas gotov. Zato i jesam na forumu...
A onda još jedan napisati :D.
E, kako postdiplomski život izgleda? Jesi umočio kaj?
Polako, ko ti s diplomskim :(
Uživam u svojoj novoj uredskoj fotelji.
http://i1.ytimg.com/vi/lR2CLmd3HsQ/mqdefault.jpg
Imam prist na guzici. Razmisljam dal se isplati trpit bol i probat ga istisnut.
Ako sjediš na njemu isplati se, bit će ti lakše.
21h, gleda se Sulejman.
https://www.coursera.org/
Joinao se ovdje, pretražujem kurseve. Kul šit, ovo mi je trebalo dok sam vegetirao tijekom praznika.
nemoj opet past razred
Meni krenula 2 kursa danas, prijavljen sam na 5 za sad= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Imaš još takvih siteova, googlaj MOOC
http://i49.tinypic.com/2uzpbwo.jpg
Valjda bar 2 budem pratio do kraja.
Alternativno, završiš srednju, upišeš faks i slušaš to tamo.
sonik :pray:
napokon je otkriveno zasto si dvaput pao, onlajn tecajevi ti nisu dali vremena za ucenje za stvarnu jebenu skolu :pray:
Kako demode.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
:))))))))))))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Na zemljopisu sam, ne radimo ništa. :(
Jedva čekam ljeto. :)
Slušam ljetnu muziku.
Sklopio sam novu stolicu i osjecam se kao na oblaku!
I tak se mene lijepo danas prebace na bonbon. Ja otvorim onaj "paket" (više kao pismo) koje sam dobio u t-centru, kad ono unutra microSIM kartica iako ju nisam tražio niti me agent koji mi je to prodao pitao da'l ju želim. No dobro piše: "DALI SMO TI ADAPTER ZA NORMALNI SIM HEHE", kojeg naravno nema.
OK, idem kontaktirat službu za korisnike. Vele dođi u draškovićevu kod fontana pa ćemo ti dati adapter. Pogledam na gugl mapsu da vidim di točno pošto je to trg i nigdje ne prepoznam da piše BONBON ili T-com, pa pošaljem mail da pitam za točnu adresu. Ma dođi tamo (još uvijek mi ne kaže točnu adresu, da ih čekam kod fontane?) i nazovi nas pa ti netko donese dolje LOL, veli mi korisnička služba. DOBRO KAKO DA VAS NAZOVEM KAD NE MOGU KORISTIT MOBITEL JER MI NE PAŠE UTOR ZA SIM
Aj bok, bonbon, bilo je lijepo biti tvoj korisnik na jedan dan. http://i.imgur.com/IqOwwjZ.gifSMjenjam operatera opet jer ovakvu mongoloidnost ne mogu podržavat
:pray:
Pffft štreber nije dovoljno kul za Bonbon.
Zaposlenik bonbon službe za korisnike detected
Dream job.
bonbon ima szk u draskovicevoj, isto di i t-mobile. velika zeljezna vrata poslje samsung trgovine (il tako nest) doslovno 1min hoda do fontana (kod hnba) na draskovicevoj
Jebena im je služba kad si mi ti to morao reći na forumu, jer ne čitaju mailove kak spada lol
Ala Nevenko, šta si se uzje*** oko sitnice... Uzmi fino drugi mobitel v žep i odi tam disu ti rekli... Kaj se prenemažeš k'o da si Norodom Sihanouk...
dat feel kad moram miješat dvije vrste mlijeka za žitarice
Fuj :(
ima neki čudan okus :(
Kad nemam drugi mobitel ni sim ni niš, otišo sam do t-centra na kraju. Nisam ni trebo kontaktirat službu, bolje sam sve= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Baci to mlijeko.
Ja sam upravo pojeo nekakav med koji su dijelili u ljekarni, mješavina brokule, bagrema i metvice. Ima aromu travarice, slatko + gorko rulež.
Brokula u medu? Koji kurac?
Da, i ja sam se čudio. To je kao dodatak prehrani za djecu, dolazi u onim vrećicama kao med u bircevima. Ali okus je gg, još te onako žari u grlu :D
Pijem čaj od bazge. Još je bolji nego sok.
Vratio se doma s trodnevne feštice kod frenda.
Što se dogodi kad na partyiju upoznaš zgodnu fizičarku?
Pa, ništa* :(
*ili je netko drugi zdrpi
berrypicker as fuck
ajde, ajde barem mozes drkat na njene slike na fejsu= Citat =:
Izvorno postao Aerial
... i usput računati dokle će ti kosi hitac.