Normalno da nece nerfat tanka, nemaju ga razloga nerfat. Moj post se odnosio na carrye. Darius, Draven i ekipa su svi bili nerfani.
Printable View
Normalno da nece nerfat tanka, nemaju ga razloga nerfat. Moj post se odnosio na carrye. Darius, Draven i ekipa su svi bili nerfani.
Kad su Dravena nerfali ?
nikad, off topic: koji su najbolji combo-i supporta i carrya?
http://solomid.net/guides.php?g=9258
Prouči i pogledaj.
Jayce is so fun :D
Njega ne, my bad. :D= Citat =:
Izvorno postao Looky
= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
Kog'Maw + Nunu
Sivir + Taric
Alistar + Graves
Od kuda mi je taj lik poznat?
vjerojatno novi op champion kojega će nerfati isto ko i dariusa
prvo: darius nije OP
drugo: darius nije bio drastično nerfan
No CD na ulti koji deala 1k true dmga. To je OP, if you ask me. :D
CD je relativno dugačak, da bi napravio 1k (mislim da je prava brojka ako nejdeš full ad, di bi crko prije nego išta uspiješ napravit, negdje oko 700) mora imat 5 bloodstackova. Pošto on nije champ na kojem gradiš attack speed, u svom kratkom burstu možeš maksimalno 3 stacka stavit na protivnika. Ljudi jednostavo trebaju naučit kako igrat protiv njega, nije nimalo OP.
Mislim da je prije nerfa CD bio 0 ako si prije toga nekog ubio sa ultiem (nesto tipa Yiev ulti). Bloodstackova je bilo uzasno lagano nabit, tako da ono... ^^
ma op, nema rasprave, kad te preseče pred vlastitim turretom sam tak bez po' muke
onda je problem u tebi, a ne u championu.
da nije bio op nebi ga nerfali tjedan nakon što je izašao :$
Darius nije op, ali ako znaš igrati sa njime zna biti zvijer ... Le sin je najjači jungler i solo top
xin je isto mrcina u jungli
:)))))))))))))
poky, koji si ti level?
Njega nisu nerfali vec su ga prilagodili jer je bio suprotno od onoga cemu riot tezi. Anti fun champ je bio jer je poticao kradu killova.= Citat =:
Izvorno postao p0ky12
aye, u pravu si. krivo sam iskoristio riječ op. moja greška cijelo vrijeme.= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
Omg, kako je Karma OP. :S
Karmin shield is DA SHIZ!
Also, Evelynn mi je sad čak manje zabavna nego prije. Oke, naravno da je bolja, samo... Manje zabavna, I dunno. Stara Evelynn je bila ca-zary u ARAMu :D
Ovaj Xin nije normalan, em je prejak kad drugi igraju s njim, em je još jači kad ja igram s njim. ah
Tak mi je dosadno da idem odigrat jednu nakon 4 mjeseca, znam da ću požalit!
Pa igraj protiv botova. Bar te neće vrijeđat non stop.
Ae, neda mi se s botovima...
Normalno da je neki lik pisao n00b meni.. Ima 0/11/8 s Kennenom, a ja 10/5/8 s Mordeom.. Nisam ni pisao ništa :/. Tužna igra.
Ponukan tvojim postom, odlucih i ja updateat igru nakon mjesec dana. Prvi game, uzmem Morda, callam mid, nakon 30 sec, lik uzme lablanc, calla mid i locka. Naravno da sam trollo ostatak matcha.