LOL= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Printable View
LOL= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Totalno nebitno gdje se nalaze igre koje su meni ok. Mene smeta da je recimo totalno smeće Vampires ili Morrowind u prvih 10 i da su na popisu besmislene igre tipa Mount and Blade, Europa Universalis ili Bastion.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
A čak ni Babich na smrtonosnim drogama ne bi stavio toliko Pokemona na listu.
>besmislene igre tipa Mount and Blade, Europa Universalis ili Bastion
Definiraj "besmislena igra".
To je bio humor :(= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Meni su sve takve liste smeće. Mislim, ok je da se igre po nekim objektivnim mjerilima analiziraju i stave na neku listu, no ta lista može biti isključivo nečiji personalni odabir koji će se btw dobro obrazložitiSte lista neće imati brojčani poredakSjer ono, ne vidim kako neka igra može biti bolje iskustvo od druge ako imaju toga zajedničkog koliko Aral i Babitz po pitanju igraćih preferencija.
Ovako imaš 100 naslova za koje glasa premalo ljudi po pitaj dragog boga kakvim kriterijima. Što se mene tiče, za te igre je mogao netko glasovati tko ih nije ni probao i sad bi to kao trebalo biti neko objektivno mjerilo.
ROFL
Nisu igre.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
evo jedan za sve Street Fighter mahere, znam da vas ima :D
viewtopic.php?f=7&t=47283&start=15
Ovo ti je baš glupo.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Smeće lista.
Za početak, treba izbacit sve kanadske i japanske igre.
kanadske :D
Kako je Deus Ex stealth RPG?= Citat =:
Nije nimalo, lol.
Gunplay u igri je čisto dobar ako imaš prave augove i skillove, kako i treba biti u jednom RPG-u. Bez problema moš igrat kao Rambo ako znaš kako.
Nezz. Ekipa koja se buni jer na trained ne mogu kitu pogodit. :(
edit
S one liste treba izbacit sve Bethesdine igre ikad. Bez iznimke.
Za mene je stealth.
Al ja sve igre nastojim igrati tako (tamo gdje se može naravno), tak da nisam objektivan ovdje.
Za tebe je stealth. :facepalm:
Žanr nije onaj kojim si ga ti odlučio prozvat. :(
Valjda sam previše pod dojmom Human Revolutiona gdje je akcijski dio igre bio u banani.
Trebam odigrati originalno izdanje.
Maxaj swimming.
Da, bez swimminga ces daleko teze prelazit misije kasnije, meni osobno jedna od korisnijih augmentacija u igri
Hvala na savjetu.
Taman mi sutra završavaju ispiti, a to sam planirao riješiti preko ljeta^^
Aral+Bartuc bio bi zanimljiv spoj.
No, W3DR4N+Babitz bilo bi oličenje čistog ANTI-GAMER-a.
Ne usudim se ni pomišljati. :shock:
Igram Avernum 4, odlicna igra. Uskoro planiram Bastion i Beyond Good & Evil, iako cujem da igra nije bas nesto. Ne znam, meni se cini OK, vidjet cu.
Beyond Good and Evil je bogovska igra. Top 10.
Još da port valja pola kurca, bila bi top 1.
Slažem se. Ne vrijedi uzimat Lockpicking i Electronics kad sve probleme jednostavno možeš preplivat. Ekstremno korisno.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Zajebavaju te inače, nemoj trošit bodove na swimming.= Citat =:
Da, kako bi augmentirani superčovjek treniran sa oružjima mogao nešto pogoditi.= Citat =:
Ekipa koja se buni jer na trained ne mogu kitu pogodit
Pucanje je baš loše, neznam, skinite nostalgia goggles (ironije li).
Frende, to je RPG.
Ovo si ti. Ovako ti zvučiš sad.= Citat =:
OMG KAKO JA KAO MAGE U RANDOM RPG-U NE MOGU APSOLUTNO VLADAT SVIMA PA NIJE MI LIK PO BACKSTORYJU BEZVEZE PROVEO GODINE I GODINE UČENJA MAGIJE
Pucanje u Deusu je užas.
A igra je RPG kolko i God of War.
Prije nekakva stealth avantura s elementima FPS-a i mrvicom RPG-a.
Dentonu je teško biti precizan jer nosi sunčane naočale noću.
My vision is augmented.
Samo uzvraćam jednakom mjerom ozbiljnosti.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Komentirao budem gameplay jedinice kada odigram, no u HR-u napucavanje je bilo grozno.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ovo.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Mislim dobra je igra i sve, ali ne kužim čemu opravdavati elemente koji su očito loši.
Kao primjer uzmi prvi NOLF koji je izdan par mjeseci poslije, također je stealth FPS sa elementima avanture, a napucavanje je odlično.
Također je AI bio puno bolji, kad se već svađamo :eyebrows:
Jel ti zbilja moram još jednom istaknut da je Deus RPG? ;(
Zato jer se igra bazira na jebenom RPG sustavu sa statsima. Ako ne uložiš bodove u rukovanje oružjem, naravno da nećeš ništa moći pogoditi s njim i da će ti se pucanje činiti lošim. Isto ko u, neznam, Baldurs Gateu, ako ne ubaciš bodove u 1-handed sword nećeš biti funkcionalan s istim i izgledat će ti glupo jer tvoj lik očito udara mačem po protivniku a ovome nije ništa.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic