District 9
a ono, niš posebno, par dobrih scena, netako zanimljiva prića
brijem da bi mogal bit neki nastavak
6/10
Printable View
District 9
a ono, niš posebno, par dobrih scena, netako zanimljiva prića
brijem da bi mogal bit neki nastavak
6/10
Šindlerova lista-predobar :pray:
= Citat =:
Izvorno postao flander
Uf...ja ga jučer pogledao po drugi puta.Meni je predobar .Nastavak stiže sigurno. Priča je netipična .
SPOJLER
Ne pamtim film u kojem sam ikada sa gađenjem gledao vanzemaljce na početku filma a na kraju navijao za te iste odvratne spodobe sa željom da pobiju što više ljudskih skotova .
Efekti su fenomenalni te mi je ovo jedan od najboljih SF-ova svih vremena.
I ja sam isto pogledao District 9Sprije par dana... fenomenalan film, unatoč nešto sporijem početku i vrtoglavom akcijskom kraju, ali meni nikada nije bio dosadan baš zbog toga jer pokriva sve: od ekspozicije i otkrivanja informacija o vanzemaljcima pa do akcije sa suludim oružjima (Tesla Gun, hell yeah). I da, vanzemaljci su svjež pokušaj da ih se učini normalnima, ma koliko to čudno zvučalo, i mislim da su uspjeli... fak, glavni ljudski junak je naporan do pred kraj.
Jedva čekam nastavak jer me kraj ostavio razočaranim. Ne jer je loš, nego jer je neodređen, a baš te zanima kako se stvar razvije.
ja jos moram hrpu mjeseci cekat da dođe Blu-Ray,a tkao mi se gleda taj film :(
isao bi u kino ali ga nema u kinima :-x
Jel stigao kod vas u kina District 9?
Ima izvrsna verzija za dl-at.
Inace film nije neko remek djelo, ali je zanimljiv od pocetka do kraja. 8/10
Nabavio sam film (District 9). Pošto ga neće biti u kinima, morao sam đentlmenski prihvatiti Bezimenovu ponudu :D
Možda ga danas pogledam. Planirao sam tek sljedeću nedjelju zbog ispita i sl. pizdarija, ali toliko sam nahypan da vjerojatno neću izdržati :D
PS: Jučer sam pogledao ponovno Brunu ali na DivX-u, starcima se gledala komedija, a nisam htio Hangover okaljati DivX kvalitetom. Katastrofa koliko komedije pate u DivX izdanju, pogotovo ovakva kakva je Bruno pošto ti baš trebaju Titlovi, a titlove pišu budalaši, kada moram tako reći :(
U kinu je bio vrlo dobar, doma je bio loš. Isto kao i Zohan, doma sranje, u kinu pišaona.
yeah right :roll:= Citat =:
Izvorno postao Falus
jebalo vas više ne gledanje filmova jer nema fensi verzije za gledat na kućnom kinu...
Into The Wild
http://www.imagesforme.com/out.php/i...ntothewild.jpg
predobro :(
Eddie Vedder je radio OST za film.
Gwoemul (The Host)
http://www.imagesforme.com/out.php/i674972_hostver4.jpg
96%
Genijalan film, među najboljima koje sam ikad pogledao.
da
film je stvarno genijalan
obožavam ga
i napravio je predobar soundtrack :D= Citat =:
Izvorno postao xarabas
pogotovo kad putuješ negdje :)
Da, soundtrack me se stvarno dojmio i bas sam se pitao tko ga je radio...sad znam, obavezno nabavljam :)= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Bartuc, ja ne znam kako nekome Bruno može biti smješan.
To je toliko loše.Loše.
Gledao sam i ja Hangover.Onako.Kad je meni neki film onako, to običnom puku znači ''super'' :)
Kada vas je toliko za taj district 9, i ja ću ga pogledat.
I taj više V for Vendetta.
PathfinderS- 5/10
District 9
Sta vise reci... ODLICNO! :thumbs2:
I Am LegendS- 10/10 (Genijalan film)
http://i26.tinypic.com/fe0ujd.jpg
District 9S- 5/10 (Solidan film, ništa posebno)
Jedan od mojih najdražih. :thumbs2:
lolz,zabunom si pomiješao ocijene,trebalo bi biti obrnuto :thumbs2:
Dobar je "I am Legend", samo pre kratko traje pa je priča puna rupa po meni, malo da su bolje zaokružili radnju i film bi bio jebački. Tak da mu nebi dao desetku, ali 7,5 ziher zaslužuje.
Mogli su one undead/vampire fakat bolje napraviti.
Da, to je ono što sam spomenuo kod Buffy serije... Koliko maske odrade bolji posao od jeftinih CGI efekata. Ali nisu mi smetali efekti u tom filmu, pasala mi je atmosfera i radnja iako je bila rupičasta :D
pa nastavak izlazi
Da, ali ne nastavak, dolazi prequel što je i logično. Nastavak bi bio za qurac pošto nema Willhelm Schmitha, a prequel bi možda i zaokružio priču kako spada jerbo drito fali u filmu kako je došlo do tog stanja. Nešto malo spominju, ali po meni nedovoljno.
Meh, stojim iza svoje ocjene. Film nije tipičan zombie film gdje će sve prštat efektima i metcima, pogled na njegovu psihu u filmu te koliko se promjenio u 3 godine u toj samoći je savršeno prikazano. Ne znam koji ti dio radnje nedostaje pošto se ovaj film doslovno nastavlja tamo gdje ostali zombie filmovi završavaju (Lijek je mutirao i bum, eto zombija. Meni je to dovoljno, dosta mi je 40 min gledanja kako se virus i širi ljudi glupavo djeluju na suzbijanje).
No, pa svom retoričkom pitanju (crveno) si sam odgovorio u nastavku (plavo) :D Fali kvalitetan početak, uvod u to "apokaliptično" stanje... Zato se i radi prequel, a ne nastavak. Zajedno će tek ponuditi kvalitetnu radnju, osim ako ne zajebu prequel :D= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
Ma jok. Sad će doć još jedan Resident Evil wannabee :hangin: .