GTA 4
Igrao nekih 2 sata.
Ovo je zasad mrtva dosada.
OK, još je to početak i ništa se ne događa, pa neću prerano suditi, ali imam jako loš osjećaj.
Printable View
GTA 4
Igrao nekih 2 sata.
Ovo je zasad mrtva dosada.
OK, još je to početak i ništa se ne događa, pa neću prerano suditi, ali imam jako loš osjećaj.
heh
A Skyrim mu nije dosadan.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Zanimljiviji od ovoga sigurno.
(Zasad sudim samo o prva 2 sata svake igre.)
Onda ti je i svaki drugi GTA dosadan jer svi ostali počnu lagano. Ustvari ne voliš igrati video igre.
Četvorka je najdosadnija.
VC i SA su mi bili sasvim dobri.
Ljepši, zabavniji, bolji vozni model, napucavanje, atmosfera, simpatičniji likovi i bolji voice-acting.
Ovog ubija realizam.
(Još sudim o prva dva sata. Možda se dojam popravi. Možda.)
Svi prijašnji nastavci zajedno nisu četvorci niti do gležnja, igraj dalje :P
GTA IV je ok, al one puste ocjene od 10/10 su smiješne. Realnije negdje 7/10. Ona 2 DLC-a pojedu original GTA IV uzduž i poprijeko. Bila su mi jedno 10 puta zabavnija.
Ako ništa drugo, GTA IV se isplati odigrat zbog pljačke banke. Jedna od najboljih misija u cijelom serijalu.
Da imaju jedno 3-4 raznovrsnije misije a ovo sve ostalo je skoro identično, dosadne misije . sve na isti kalup rađeno, previše repetitivno, s druge strane sve ostalo je odrađeno majstorski.
Dosadno je veoma subjektivna percepcija.
U kontekstu vremena kad je izašao, GTA je okrenuo cijelu igraću industriju naglavačke. I danas rula bogove.
I sad će opet GTA V okrenuti cijelu industriju naglavačke.
Neće.
Izgleda isto, samo s malo više boje.
I tri lika.
I gotovo.
i u vice cityju ima odlicna misija pljackanja banke
Osim što je smeće u usporedbi a onom u Gta IV, da, ima.
U VC je bio zabavniji dio sakupljanja ekipe nego sama pljačka. Štoviše, sama pljačka je bila i dosta iritantna jer si morao izaći na glavni ulaz gdje te čeka policija.
Pa isto je u četvorci.
Počeo s ekipom l4d 2 odnedavno i ono :pray: :pray: Najazabavniji mp ikad. I taman kad ti dosadi kampanja jer 5. put zaredom umrete na istom mjestu, otkriješ versus koji je još 2 puta zabavniji.
Također počeo Thief 3, ali sam tek sat ipo - dva u igri pa neću sudit još.
Double
L4D 2 je odlična zabava s društvom, ja sam sa svojom ekipom to prošao masu puta, i onda sve opet s modovima, pa MP također. Nikad ne dosadi. ^^
Baš sam ga jučer navečer instalirao, zakržljao sam sigurno pošto ga nisam mjesecima igrao, ali ako trebate igrača, zovite :D= Citat =:
Izvorno postao Falus
+1
Half-Life 2.
gg.
Odigrao pola partije L4D2, ajmee kako sakam, ljudi moji :D Ali svaki jebeni put nakon pauze kao da u životu nisam igrao, makar sam prije pauze bez bada plovio kroz Realism Expert težinu :pray: Ruka se navikne na sasvim drugi žanr i izgubljen sam.
A bome nisam niti nikaj igrao protekla 2-3 mjeseca, osim brijem Waling Dead i Jericho... a prije toga King's Bounty koji nema veze sa fps-om :D
Thief 3 je ok. Ukrao prvi opal, prodao ga i taman dobio misiju za ukrast neke 2 stvari. Ali onda sam instalirao Mark of the ninja. Long story short, Thief je na čekanju dok ovo ne završim.
Meni je taj Mark of the Ninja bio dosadan i naporan, mislim da su ga ljudi previše nahajpali pa sam očekivao puno više. A volim stealth igre :(
Meni je sada igra tek postala pravo zabavna na ng+ modu. Umreš od jednog metka, vidiš okolinu samo u smjeru kojem gledaš + gotovo sve otključano pa možeš biti iznimno "kreativan" u masakriranju. Imerzivno i zabavno.
Na kraju prilično zadovoljan s igrom.
GTA4 update
Skužio sam kak da mi igra izgleda 100 puta ljepše.
Pomaknuo u optionsima contrast, brightness i saturation sa 5 na 7, i sad izgleda vrhunski.
I dalje je dosadno, ali malo sam se naviko.
Pojavili su se neki jamajkanci ili kaj već, pa ima barem malo smijeha.
Pucanje je ok, ali ga ima premalo.
Javili su se novi minusi.
A to su nedostatak checkpointa (What were they thinking???) i užasno kontroliranje motora.
Netko se žalio na kontrolu motora u Sleeping Dogs, no tamo su znatno bolje, smislenije i ugodnije.
Radije bi da mi daju neku dugu pucačku misiju s par među-chekpointsa, nego ove kratke gdje ubiješ po tri čovjeka, ali se voziš 10 min do njih.
A ako slučajno pogineš, opet se moraš voziti tih dosadnih 10min.
Svaki put!
Nisi jedini. Tjedan dana ne palim igru i treba mi opet tjedan da mi se aim vrati. Ko retard zadnji.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Igraš no kills stealth suit run?
Odigrao tako par levela u nizu, al više volim koristiti mačetu.
Same here,samo što je moja pauza bila negdje pol godine.Neki dan igrao crysis i malo šrvljao po service record i ubio me u pojam podatak da mi je accuracy negdje na 33%.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Neki dan se intezivno bacio na prelazak DA 2,faking jedva čekam da izađem iz ovog Kirkwalla :P.
Accuracy s modernim puškama je glup. Računa se do trenutka kad protivnik umre, tako da svaki put mislim da nije crko i ispalim par metaka više. Ode accuracy u pm.
Ne pomaže činjenica da se koprcaju i da su sve puške automatske.
Pa nećeš.= Citat =:
Izvorno postao la50
Šta se neda izać iz Kirkwalla,o pas ti mater :P.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...hri6yGT8TXItTo
@ StormCr0w a baš da je glup,btw ako oduzmem obavezno pucanje u bačve i još kojekakva glupa napucavanja vjerovatno bi bio solidan postotak
Možeš izać u istu pećinu 17 puta.
Da primjetio sam xD,svaka špilja ima po par misija.A sad sam sve side questove i ostala sranja pozavršavao osim što nisam rješio onog elfa u bordelu...valjda mi je vrijeme da odem na ekspidiciju.