Neam kreditnu. :(= Citat =:
Izvorno postao Looky
Printable View
Neam kreditnu. :(= Citat =:
Izvorno postao Looky
Konačno skupio dosta ip-a za Shaca :)... Odigrao dosad 3 s njime, sve pobjede :D
Kako yi razara na Proving grounds. Nid,lux,blitz i yi su standardni banovi u draftovima :P
12-0 s mundom. Me gusta. Stedim za Ahri. Ona mi je najdrazi champ!
Opa, svaka čast :)... Na kojem si serveru? Ako je netko u europa east, dodajte me da odigramo nešt skupa, nick je Kekosla.
Bolje je kad Anivia wallom zatvori cijeli tim kod Barona, upali ulti i napravi penta kill :DD= Citat =:
Izvorno postao The Fury
novi update...
Mana Potion gold cost reduced to 35 from 40
Fuck yeah!
Još da se to dogodi u pravoj igri, bio bih impresioniran :D= Citat =:
Izvorno postao Maja
Jel se meni čini ili u normal game ima manje retarda nego u rankedu ... Jer vidim u rankedu takva sranja da čovjek ne povjeruje.
cini ti se: ranked 2 afk iduci game normal 3 afk :P
Anivia suxa. Uvijek kad je sa mnom u timu sjebe taj wall pa blokira nas team.
Jebiga,suxaju igrači, a ne champ. U pravim rukama je nemilosrdna. :D
Kod Pantheona samo damage trebam buildat?
ako imas problema sa buildovima za pocetak igraj prema onima na internetu, po meni su najbolji na solomidu, samo gledaj da ima vise like-ova nego dislike-ova
Mobafire?
ne lol
Ili to ili neki hibrid.= Citat =:
Izvorno postao keko
Jayce OP!
Ne cini mi se bas kao da je toliko op. :/
je jajce je op, strasno zanimljiv za igrat...
Nije OP? Baci sve abilitije, ulti, opet izbaca abilitije, ulti, opet izbaca abilitije...= Citat =:
Izvorno postao Carp
Isto napravi i lee sin :p
I definitivno nije OP.
Meni nije OP samo zato iz razloga sto SVAKOG champa nerfaju 2 tjedna nakon sto izadje. A i stvarno nije insta posebno, moze mu se counterat.
Draven nije dobio nerf, Nautilus još nije dobio nerf, Hecarim nije dobio nerf...
Ali imaju 0 dmga. :D
Jednostavno mi je smiješno to kak čim nešto izađe odmah tu svi pišu kak je OP. U prošloj izjavi si mi očito naglasio da SVAKOG champa nerfaju, sad ti navedem polovicu koju nisu nerfali, da bi mi nakon tog rekao da nemaju damage. Mislim da lol igram dovoljno dugo, i dovoljno dobro da bih prosudio jeli nešto OP ili nije. Svaki champ u igri se da counterat.
Hecarim nije niti tako dobar, spada u osrednje champove tj junglere.
Čak je buffove dobio pa opet nije nešto.
= Citat =:
Izvorno postao Looky
Skoro svaki, yorick :(
Cho je super counter, samo trčiš u bush od summona i last hitneš ih da dobiš free hp i manu. Trundle nakon šta kupiš wiggles, udariš ga lifesteal proc + ako umre passive proc. I Riven je dovoljno faceroll i mobilna da ga outtreajda i brzo mu pobije summone s Q + W, ili da mu se približi sa E + Q. :p