Živciram se jer mi msn jede govna -.-
Printable View
Živciram se jer mi msn jede govna -.-
Relativno umoran i OK volje. Išao u šoping po zimsku odjeću, prenosio daske iz konobe... Opet noć, opet muzika i tako, razmišljam o svačemu. Fali mi djed, nemam s kim igrat šah i domine... i tako. Pripremam se za školu, psihički i materijalno. Svi su otišli negdje na zadnje dane praznika, nitko ne ide vani... čudan osjećaj.
Probudio se i glava mi puca kao da mi je netko radio lobotomiju dok sam spavao, aaaarghhh
Imaš aliena u mozgu.
Tetak mi ima rak gusterace.
:(
Tetak ti je Steve Jobbs ?
Nije, iako, bilo bi dobro da je
Ne bi. Sutra trebam u 8 ujutro na upis, a jebeno mi se ne da. Baš me briga kao da će mi nešta bit, ako ne odem. Reći ću da sam bio bolestan ili tako nešta.
Boli me stomak čitav dan, nešta sam loše pojeo valjda. Sere mi se opet.
Ne znam jesam se ikad osjećao usranije zbog cure u svom životu. IKAD.
Jebiga, treba napravit enemu prije neg se rade takve stvari.
i am 12 and what is enema
Inace, pakiram se za odlazak (za dva sata se selim u zg, hiha) i pokusavam zaustavit krvarenje iz nosa. :(
Gdje gori= Citat =:
Izvorno postao Carp
Probušio žulj na prstu, zamalo se nisam onesvjestio :(
Riješavam križaljke i čilam cijeli dan. Bijah vani neka 3 sata i nema apsolutno ništa i nikoga, ko da hodam ulicama duhova jebote.
Stari moj, ne istine. Postavlja psihoanalize iz filmova i uspoređuje sa stvarnim svijetom, govorim o 500 Days of Summer, pa sve do jebenog SHREKA, što je po meni jadno i glupo. I onda dođe kao i kaže trebam pauzu, ne želim obveze bla bla.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Osjećam se užasno izigrano i ne znam ni ja kako.
Žena zvuči kul, ja sam na njenoj strani.
Kako iznenađujuće.
Ne brigaj drugar. Prolazi sve...= Citat =:
Izvorno postao Carp
Ma ništa me ne može izbacit iz takta, ali kad mi takvu glupost izvali, mater u pičku, pa ne znam šta joj napravit, a nisam takva osoba sad da ja nju povrijedim i nešto loše napravim.
Ovakvu trebu u Brodu više nikad neću naći, i to je ono što me još više ožalošćuje, a ono, ni sam ne znam kako sam se uspio vezat tako za žensku u 3 mijeseca. :S
I hvala niko. :thumbs2:
Istuci je čekičem, vjerojatno ćeš se bolje osjećati.
Evo i ova od mene
Možeš je i pojebat nožem, znam da je meni jednom pomoglo da prebrodim krizu u vezi.
ne vidin kako ce to pomoc :|
time heals all wounds...
Nemožeš znat dok ne probaš http://prvic-luka.com/forum/Smileys/...ani/smiley.gif= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
Kako fin i miran smajli, trebao bi biti default za forum ^_^
Tvrtko kralju, reci joj da ti je bilo drago i u prijateljskom tonu se razidjite, ima jos 3 milijarde zena tamo vani, uopce ne vidim u cemu je problem.
Ako te peru emocije sjedi i odmeditiraj sat vremana dok ti se misli ne rasciste, to je barem lakse nego se grist i "patit" tjedan dva dok ti se opet misli ne rasciste.
Emocije su sluga a ne gospodar. Imas premalo godina da bi se za nekog vezivao.
Jebi ih sve i sve ih drzi za budale.
Sve im obecavaj samo za odvesti ih u krevet a kad ju izjebes onako krvnicki sutni ju i posalji u tri picke materine.
Zensko je takvo, sto ih vise gazis vise ce te cijeniti.
Je, istina je. I ja sam imao curu koja mi je stvarala probleme. Kad sam pokušao ovo gore, fljas, bila je luda za mnom.
Sad je doduše nemam jer sam malo pretjerao s gore navedenim metodama ali ipak. Pokoj joj duši.
Prije ili kasnije ćeš i ti neku curu povrijediti, makar to bilo nenamjerno. Ljudi smo, nismo anđeli. Ne sekiraj se previše oko toga tko je tu koga i zašto povrijedio. Život teče poput brze rijeke i u roku od godinu dana (ili manje) osjetno promijeni karakter osobe, a svi ti "veliki problemi" ostaju u pozadini kao arhivski materijal kojeg ponekad iskoristiš za prepričavanje uz kavu. Imao sam i sam dosta burnih situacija i sada na sve to gledam sa smiješkom. Bitno je prošlost ostaviti iza sebe, truditi se da živiš u sadašnjosti i planirati bolju budućnost. Sve ostalo je nebitno, fejk i smara.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Bio u podvodnom ribolovu, ulovio jednu malu ribu. :D