Moje se obicno kvare nakon 3-4 mjeseca. 1.5x kasnije ako su skuplje.
Printable View
Moje se obicno kvare nakon 3-4 mjeseca. 1.5x kasnije ako su skuplje.
Moje isto ne izdrže dulje. Te za mp3, tj. mob. Nebitno koštale one 300kn ili 30kn i dali pazio kako ih stavljam po đepu ili ne. Prosjek 3-4 mjeseca, ponekad pola godine. Našao sam pred 2 godine AWEI ES10 na eBay i otada njih uvijek uzimam. Ne koštaju nikad više od 40kn, a za te pare bolje ne ide. Čist zvuk i solidan bass, a i nisu in ear kao 80% sluška na tržištu, pošto mi je to odvratno i nemogu takve sluške koristit.
Što se headseata tiče na to uvijek dam paru. Mislim u granicama normale, al ide od 200kn pa dalje izbor. Ipak to kad kupim znam da će trajati godinama, al eto jbg sad se ima neko jeftino smeće dok se ne kupi nešto pošteno.
Ja sam headset dobio za rođendan (kasnije mi rekli da je nekih 300 i nešto kuna bio) i svejedno nakon godinu ipo povremenog korištenja, ode desna slušalica u kurac. Valjda nemam sreće s tim stvarima. Iako, ove zadnje mp3 sluše što sam uzeo traju već skoro godinu, woooo.
Samsungove slušalice mi uvijek potraju po barem godinu dana, često i više. Prošle godine sam svakih mjesec dana morao kupovati novi šrot od po 20 kuna zato što sam bio škrt, no odlučio sam to odjebat. Negdje se jednostavno ne isplati štediti.
Prije otprilike mjesec dana mi je stigao headset s E-baya, platio stotinjak kuna, i ful sam zadovoljan. Vidjet cemo koliko ce izdrzati.
Kaj vi radite s tim slušalicama da se tak brzo sjebu
Moje Sennheiser potrajale su cca 6 godina, najbolja investicija ikad.
Za slušanje mjuze u pokretu nisam nikada davao previše love, ne isplati se.
Sta sluske za mob? Više ne dajem više od 50 kn. Bakrena žica je ista u ovima od 50 i u sluškama od 250 kn. Kad-tad mora puknuti, gužvanje po đepovima, motanje, razvlačenje itd.
Koja je fora da su headsetove vratili u modu? Vidim da ih je ekipa počela opet furati. (Čudi me da nitko ne pogine nakon 5 minuta.)
Te headsetove mi pari nakaradno nosit vani, ali istina što kažeš ovo o cijeni.
Obožavam kad se pripremim mjesec dana unaprijed za kupovinu nove grafe da ne izvisim kao i prošli put i onda saznam da je već svugdje rasprodana...
iktf bro.
xDD,280X ?
Yup
Besramna promocija, al imaš XFX-ovih kod mene ak ti odgovaraju :P
:yuck: Imam XFX 5770 đubre u kompu već 4-5 godina i nikad više... neće da radi sa Tagan napajanjem.
Hahahaha, fair enough. Došle MSI-jevke danas btw ;)
Dučan plz. Šta čekaš! :D
Aj još reci da si u AM-u...
Ima da mi rezerviraš grafu dok ne dođem. XD
imaš PP ;)
Prodam ti ja svoju :P
Zasto nemam twitter acc. kojeg prate milijuni, ukljucujuci sve bitne showbizz/hollywood licnosti, i retweetaju svaku trivijalnu stvar koju napisem, pa ostavljaju komentare tipa @dylan omg ur so right @dylan i love u pls follow me @dylan #spokesmanofgeneration @dylan post some nudes
Zasto si tako okrutan zivote?
bitcham po sebi, kakav sam ja jebeni retard
Zašto?
Bičam po programiranju. Jednostavno nisam mozak za to, ne znam. U početku sam bio optimističan, a sad mi dođe da se ozlijedim kad pišem test iz toga. Nema teoretske šanse da stignem 3 zadatka u 45 minuta, usporen sam i ovako i onako. :( Pljuc.
Čekaj koji si ti razred?
Ma nisu "pravi" zadaci, vjerovatno su čista glupost nekome tko je uvježban. Možda je jedan zadatak "praviji", jel.
Ko da imam neku barijeru u mozgu pa ne mogu prenijeti misli na papir/komp. Kad čitam rješeni zadatak, ajd, shvatim, ali nema boga da ću išta napisati sam.
Treći.
Nije to barijera, nego nedostatak vježbe ;)
Ne moraš mi i ti sad rušiti iluzije, pusti da se zavaravam :)
Ja se slažem, puj puj programiranje. Općenito su mi zadaci po bivšem faxu ubili volju za time skoro pa skroz.
Meni je to zakon, al nisam po faksevima nikad učio
Meni je muka muka ucit,al je zato jeben osjecaj kad uspijes neke stvari napravit.