-
Re: Koju igru trenutno igrate? [PC]
= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Baš i ja igram Deus Ex i huehuehuehue, naravno da je #1.
Igram i ja, zabavno je i super mi je koliko načina ima za preći misiju, ali smiješna mi je pomisao da se stavlja kao najbolja igra ikad :)
Osjećaj pucanja je totalno u banani. AI je često super retardiran i bez problema možeš zaobići likove.
-
Meni Deus nije ni u prvih 100.
Inače, lista bi bila odlična, ali im fale Assassin's Creed, te koja FIFA i COD.
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Igram i ja, zabavno je i super mi je koliko načina ima za preći misiju, ali smiješna mi je pomisao da se stavlja kao najbolja igra ikad :)
Osjećaj pucanja je totalno u banani. AI je često super retardiran i bez problema možeš zaobići likove.
Možda zato jer je naglasak više na RPG-u nego na FPS-u, a AI je takav jer je igra iz 2000.?
Imaš genijalan miks RPG-a i FPS-a, ogromne levele koje možeš preći na više načina (neke nećeš ni skužit), detaljnu i slojevitu priču, odličnu cyberpunk atmosferu. I lightsaber.
Naravno, igra ima nedostataka (npr loše izvedeno hakiranje) ali pluseva ima puno više.
-
Može bit naglasak na bilo čemu, činjenica je da je pucanje totalna dosada. Bilo je igara prije Deus Exa sa boljim AI-em.
Ne pokušavam pljuvati po igri ili nešto, ali ima ogromne nedostatke koji su jasni nakon pola sata igranja. Za priču još ne mogu reći, ali ću nastavit igrati.
-
AI je dan danas ogroman problem u igrama, ne znam koja je to igra imala genijalan AI?
A za napucavanje - jebiga, ne znam kaj si očekivao, Team Fortress? Ili možda Unreal? Ja sam osobno igrao na stealth i išao non-lethal (iako sam si tu i tamo uzeo oduška i sasjeko nekog sa lightsaberom ali bi onda reloadao i šuljao se :P).
-
Deus Ex je RPG s pogledom iz prvog lica, da su htjeli napraviti Quake like napucavanje mogli su, ali cijeli point je da je igra RPG i da se ponaša tako.
Jedini objektivni nedostatak toj igri je hardverska zahtjevnost u vrijeme izlaska, veliki sejv fajlovi i malo spor AI, al je i dalje u vrhu po kvaliteti u cjelini.
-
Ma nema toga šta je loše u Deusu. Istina AI je bedast ali isto ne možeš doć tek tako pred njega i ispucat ga. Stealth je prezabavan i daleko je izazovniji način za prelaženje.
Pucanje mi nije toliko ni smetalo dosad. Skill ti isto dosta utječe na sami osjećaj, pošto je aiming i na Trained dosta loš.
Inače mi je idealno uzet slijedeće skillove: Computer (haxanje je potrebno), Lockpicking, Electronics, Low-tech. Najbolje oružje u igri? Baton :)
-
Deus Ex - zakon!
Ontopic: igram NBA 2K12. I like this game.
-
Jel' ima ikakav utjecaj to da li koristiš lethal ili non-lethal oružja. Dosad sam ih sve tukao crowbarom.
-
= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Deus Ex je RPG s pogledom iz prvog lica, da su htjeli napraviti Quake like napucavanje mogli su, ali cijeli point je da je igra RPG i da se ponaša tako.
Lol, zašto se ja nisam sjetio napisat ovakvo objašnjenje? :P
No da, ako želiš pucačinu onda si instaliraj neku pucačinu. Ako želiš RPG klasik onda igraj Deus Ex.
-
Deus Ex je stealth RPG i to nimalo ne skriva. I Human Revolution ima grozno loš osjećaj napucavanja što je po meni ok - oni koji žele glavom kroz zid, neka se onda dodatno muče :P
-
= Citat =:
Jel' ima ikakav utjecaj to da li koristiš lethal ili non-lethal oružja. Dosad sam ih sve tukao crowbarom.
Crowbar ubija, ali su u biti samo Baton, Prod i Tranquilizer Darts non-lethal oružja.
-
= Citat =:
Konzole rulaju. Odsad radim na preobraćenju u consolefaga.
Enivej, /v/ je napravio top listu igara na temelju tisuće glasova, raspravljajte. Hoću još urnebesne svađe.
jebeni hipsteri
-
-
= Citat =:
Konzole rulaju. Odsad radim na preobraćenju u consolefaga.
Enivej, /v/ je napravio top listu igara na temelju tisuće glasova, raspravljajte. Hoću još urnebesne svađe.
Fallout 3 je na listi. Witcher nije. :/
-
-
Zato da život bude zabavniji.
Ja bi stavio Half-Life 2 na prvo, a NOLF 2 na drugo mjesto.
-
Ne valja lista jer Psychonautsi nisu na prvome mjestu! http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA2.png
Igram Civilization V Gods & Kings i prvu sezonu Sam & Max-a.
Gods & Kings popravlja neke stvari koje su me užasno iritirale u Civ 5 (poput city statesa sa kojima je bilo nemoguće održavati dobre odnose ako nemaš gomilu love da ih podmitiš - sada je tu novi quest sustav zbog kojeg je to mnogo lakše) te dodaje religiju i špijunažu u igru. Vrlo dobar dodatak Civ-u.
Sam & Max mi je mnogo bolji nego kad sam ga igrao po prvi puta prije par godina. Mislim da sada više cijenim takav specifičan smisao za humor, a i bolje shvaćam dijaloge nego prije.
-
-
-
Zanimljivo je kak neki misle da je to uvreda.
-
-
Najgora lista ikad. Takvu listu bi napravilo dijete u slučaju da se Bartuc i Aral spoje i okote.
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
STakvu listu bi napravilo dijete u slučaju da se Bartuc i Aral spoje i okote.
:D :rotfl:
Inače ni meni nije lista neš.
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Najgora lista ikad. Takvu listu bi napravilo dijete u slučaju da se Bartuc i Aral spoje i okote.
:pray:
-
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
:pray:
>Zelda Fenbojizam
>Diablo II ispred prvog djela
>HOMMIII na kraju liste
I rest my case.
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
:))))))))))))))))))))
-
Kenja po listi jer Dark Souls nije na prvom mjestu :eyebrows:
-
Morrowind treba biti tamo pri kraju, idealno izostavljen iz liste.
-
= Citat =:
Morrowind treba biti tamo pri kraju, idealno izostavljen iz liste.
-10/10