-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Gledao sam, ne sviđaju mi se oba.
Dosadni.
Nego, ne shvaćaš.Nije da ja komentiram te koji su trebali biti takvi, kao u transformerima, pretvaranje robota u auto i obrnuto, ili supermanovo letenje.
NEgo u onim kao normalnim filmovima, postoji dosta scena koje su fizički nemoguće i sve to.
Obično bude u akcijskim u onim scenama kada glavni ''junak ubija sve oko sebe''.
Također nikad ne propustim komentirati kako taj glavni lik sve ubije iz jednog metka iz pištolja, a kada njega njih 10 puca mitraljezima, promaše svaki metak i to.
I onda ga uvijek rani u ruku.I kako kada ga zločinac uhvati, uvijek priča s njim pa ga netko spasi u zadnji tren :D
I kako ih rane od metaka ne bole ni ništa.Ma sve živo ja komentiram.
-
ma,nisu filmovi ocito za tebe,odi igraj igre ili nesto :(
ono,to sto si rekao je kao da si rekao da ti se ne sviđa terminator serijal :/
-
-
jučer u kinu Drag me to hell. moji frendovi nisu znali što idu gledat, ja jesam. jedan poprilično dobar treš hororac legende žanra, sama raimija. osvježenje u svakom slučaju obzirom koliko je takvih filmova izašlo (odnosno nije) u zadnje vrijeme.
danas u kinu Inglourious basterds. u jednu ruku netipičan, ali u drugu potpuno tipičan tarantinov film. sve tarantinove odlike su tu, izvrsni glumci, fenomenalni dijalozi, eksplozije nasilja (iako manje nego bi se moglo očekivati) i foot fetish :) u svakom slučaju, tarantino je snimio svoj najbolji film još od pulp fictiona (mada ih i nije puno snimio) i definitivno najbolji film koji sam gledao u posljednjih nekoliko mjeseci, možda i godina. nekima će se možda činiti malo preforsiran, ali meni savršeno paše.
e, da, tarantino je malo zanemario neke povijesne činjenice u ovom filmu :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Zašto bi mu se morao sviđati debilni mačo akcić pun klišeja? Ono, dosta mi je više uzdizanja takvih filmova u nebesa. Ne mogu ni reći kako mi je Rambo serijal nevjerojatno glup i dosadan, odmah me bombardiraju kako je to mačo i kul i krvavo. Nikad ne obraćam pažnju na akcijske scene, koncentriram se na priču i dijalog.
-
ne,ne shvaćaš,nije da se njemu ne sviđa neki debilni akcič pun klišeja(što btw Terminator definitivno nije,ono,klišeji u filmovima su nastali zbog terminatora) nego se njemu ne sviđa svaki film u kojem ima nesto neobjasnjivo i fizički nemoguće,+.
-
Citaj izmedju redaka ffs.:/
edit
http://i33.tinypic.com/28aoizo.jpg
De Niro..Moze
-
This Is EnglandS- 8.5/10SNeocekivano dobar film o zivotu grupe skinheads-a u osamdesetima. Kraj filma je inace dosta potresan i tezak.
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
= Citat =:
Zašto bi mu se morao sviđati debilni mačo akcić pun klišeja? Ono, dosta mi je više uzdizanja takvih filmova u nebesa. Ne mogu ni reći kako mi je Rambo serijal nevjerojatno glup i dosadan, odmah me bombardiraju kako je to mačo i kul i krvavo. Nikad ne obraćam pažnju na akcijske scene, koncentriram se na priču i dijalog.
i što je loše u prvom dijellu? za ostale neću ništa reći...
-
= Citat =:
= Citat =:
Volim te, Soniče.
Mrzim iz dna duše te filmove gdje su glavni likovi mačo muškarac i ubija sve oko sebe(prethodno mora reći neku ''kul'' rečenicu) i ubija onako iz zadovoljstva, ništa ono...sam pobije 50 protivnika od lake šale.Ono, nema veze što su oni učili gađat od kad su bili u pelenama, promaše ga svakim metkom(osim onim koji ga pogodi u ruku...ja se ne sjećam filma u kojem glavnog lika nije pogodilo u ruku), a on njih pogodi svakim, iako ne cilja, niti gleda, niti je uopće u životu dirao oružje.
NEmogu ja tako.Ide mi na živce.
I shvati, Constantine, ne bunim se ja na te filmove gdje su stvari trebale biti nemoguće, kao u npr. Terminatoru, Alienu, Lotr-u itd.Ali i bez takvih glupih scena u akcijskim filmovima, SVEJEDNO su mi glupi i dosadni.
Dosadili su i Bogu i čovjeku više.Svaki božji film je isti.Uvijek je tu neki mačo glavni lik s nekom ženskom koju upozna i zločinci su uvijek isti i skoro u svakom filmu je priča ista.Ja sada kada ledam filmove predviđam tijek radnje ili scena uopće.
-
a neznma što da ti kažem,bas i ne vidim da je svaki novi film takav zato sto nije,eventualno neki nepopularni filmovi.Nemaš ukusa za filmove i to je to.
-
Guyver The Dark Hero
:pray: :pray: :pray: :pray:
To mi je jedan od najdrazih filmova iz mladosti.
-
House of 1000 Corpses
Pa ono, film mi je bio OK, ali ništa više od toga. Nadam se da je Devil's Rejects bolji.
-
pogledao Spider-plant Man :D
predobra komedija sa Rowan Atkinsonom, parodija na Spidermana i Batmana, obavezno pogledat, traje svega 13 minuta
_07mqQ9RaTk&feature=fvst
bOtZC5is ... re=related
:D
TO THE BATCLIO!! xD
-
Čudi me kak smiju tak izravno parodirat te superjunake (čak je i muzika ista), i to još poznati glumci.
Nego, jel su ovi Batman i Robin isti glumci iz one stare Batman serije?
-
http://www.montana.edu/procrastinato...-wrestler1.jpg
Ocjena 7/10
isplakao se kao pi*ka pred kraj
i da,Marisa je jos uvijek MILF
-
Alien 3 - 7/10
Ne shvaćam čemu toliko pljuvanje po filmu - lošiji je od ostalih, ali solidan nastavak. Sviđa mi se setting i način kako su ubili elijena.
-
= Citat =:
Alien 3 - 7/10
Ne shvaćam čemu toliko pljuvanje po filmu - lošiji je od ostalih, ali solidan nastavak. Sviđa mi se setting i način kako su ubili elijena.
Meni je 3, pogotovo ona druga verzija filma, mozda i najbolji dio Aliena. :thumbs2:
-
The Messenger: The Story of Joan of Arc
OK, odakle da počnem?
Prvo nisam htio gledati taj film, jer sam očekivao neki BraveHeart wannabe epic fail.
No, slučajno sam došao na početak filma, te pogledao par minuta i svidjelo mi se.
Film je genijalan!
Predstava puna svakakvih likova, a ne znaš koji je luđi.
Scenografija, oklopi koje nose, brutalnost... sve je zakon, no to je samo pozadina filma.
Religija (tj., naša crkva) je prikazana savršeno.
Scena dok na početku filma ona kao klinka pije iz kaleža, a vino joj se cijedi kao krv; faca 'Boga' :rotfl: (ona srednje starosti); njezino kreštanje tijekom bitaka; odgovori koje daje na sudu; pa dok joj 'Bog' priča kako se mač mogao naći usred polja... ma genijalno. :pray:
A poslije i vidjeh da je Luc Besson to napravio.
Preporučujem ovaj film svima, osim zadrtim kršćanima koje bi prikazi crkve (institucije) mogli uvrijediti (iako su potpuno istiniti).
Čvrsta osmica ( 8/10 )!
-
Gledao sam taj film davno i bio mi je legendaran.
Šteta pa sam ga propustio sinoć. :cry:
-
= Citat =:
Izvorno postao stiiipa
= Citat =:
Alien 3 - 7/10
Meni je 3, pogotovo ona druga verzija filma, mozda i najbolji dio Aliena. :thumbs2:
definitivno. Fincher je u svom prvom filmu već znao šta radi :D ( samo šta su mu ovi skratili film za nekih pola sata :
-
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
The Messenger: The Story of Joan of Arc
OK, odakle da počnem?
Prvo nisam htio gledati taj film, jer sam očekivao neki BraveHeart wannabe epic fail.
No, slučajno sam došao na početak filma, te pogledao par minuta i svidjelo mi se.
Film je genijalan!
Predstava puna svakakvih likova, a ne znaš koji je luđi.
Scenografija, oklopi koje nose, brutalnost... sve je zakon, no to je samo pozadina filma.
Religija (tj., naša crkva) je prikazana savršeno.
Scena dok na početku filma ona kao klinka pije iz kaleža, a vino joj se cijedi kao krv; faca 'Boga' :rotfl: (ona srednje starosti); njezino kreštanje tijekom bitaka; odgovori koje daje na sudu; pa dok joj 'Bog' priča kako se mač mogao naći usred polja... ma genijalno. :pray:
A poslije i vidjeh da je Luc Besson to napravio.
Preporučujem ovaj film svima, osim zadrtim kršćanima koje bi prikazi crkve (institucije) mogli uvrijediti (iako su potpuno istiniti).
Čvrsta osmica ( 8/10 )!
isuse...meni taj film saka
-
Donnie Darko
Film je svojevremeno propao na kino blagajnama pa mi je vjerojatno iz tog razloga promakao.Vidio sam da ga neki spominju na forumu pa reko ideam pogledati...
Odličan je :thumbs2: .Izvrsna atmosfera tjekom filma.Osobno volim filmove koji su jedan veliki mind fuck! U toj kategoriji bi bio i izvrsni Mulholland Dr. Uglavnom mnakon pogledanog filma tumačiti će te ga vrlo invidiualno jer je nemoguće iz same radnje otkriti pravu istinu. Iskreno ne znam koji mi je film bolji Donnie Darko ili Mulholland Dr.
-
Guinea Pig 2: Flowers of Flesh and Blood
-
-
Pogledao "The Wackness"
Jako zanimljiv i "fora" film :) 7/10
http://www.imdb.com/title/tt1082886/
I "Terminator Salvation"
Ocekivao sam puuuno vise... :( Nekako je plitak, dvojka mi i dalje ostaje najbolji dio! 7/10
http://www.imdb.com/title/tt0438488/
-
Enemy Mine
Prvi put sam gledao ovaj film.
Očekivao neki trash, a dobio dosta dobar SF, klasik kolko vidim.
7/10
-
Carlito's Way
Nabavio ga na HD-u .Remek djelo kakavo danas više ne snimaju :thumbs2: .Brian De Palma je jedan od rijetkih koji može snimiti nešto ovako uvjerljivo i Hitchcock-ovski napeto .
-
Monsters vs. Aliens
predobar animirani film, Hugh Laurie dao je glas Dr.Žoharu :D
zato mi se još više svidio, preporuka svim fanovima takve vrste filma ^^
-
The Big Lebowski - najbolji film braće Coen i najbolja uloga Jeffa Bridgesa po meni - 10/10.
Donnie Darko - odličan film, it's a very, very mad world - 9/10.