Ja sebi mislio uez Xbox 360 ali nekak skupo to. Frajer trazi PS2 i 1700kn nadoplate
Printable View
Ja sebi mislio uez Xbox 360 ali nekak skupo to. Frajer trazi PS2 i 1700kn nadoplate
Preskupo za moj džep u svakom slucaju :)= Citat =:
Izvorno postao Peyo
Sta kazete na to da je Niko Srbin
Znam neke ljude koji nece kupit igru zbog toga
Ja kažem da su ti ljudi glupi jer takv nacizam je trebao ostat doma još u 94.
jos samo 1 dan
Ma bit će odlična igra. Zapravo već je. Ign je već napravio recenziju i dao ocjenu 10!!!
http://ps3.ign.com/objects/793/793799.html
al će ovdje bit puno razočaranje... više neg s oblivionom... Igra na prvi pogled izgleda dobro, al zapravo nije tako, uskoro će frend dobit za PS3 pa baš idem vidjet mada sumnjam da će išta tu bit inovativno osim ono šta sam već reko
A što to izgleda dobro, a nije dobro? AI? Kako sad to u Assasin's Creedu je ok što te okruži 20 vojnika i napadaju te jedan po jedan, ali crnac koji te ne može pogoditi s 10 metara u GTA4 je glupo?
Ajde budimo onda iskreni... Glupo je jedno i drugo :D
nije glupo nego realno ako koristi pistolj ili revolver...sta ti mislis da ti crnci prolaze tecaj streljastva...po FBI statistikama ve'ina tzv. kriminalaca su losi strijelci ucinak im je 15-20 posto ako koriste hand guns...za dugocijevno nemam comment jer s njim da os nemos faliti na udaljenostima do 30 metara
god damnit, koja je ovo igrešina! 9.8 na gametrailersima... eee, kad će pc verzija...
= Citat =:
Izvorno postao GODSKILLER
Pa da, a pogotov ak pucaju onako gangsta style kada okrenu pistolj il uzi bocno onda nema sanse da ista pogode dalje od 5m
zvuci mi bas totalno kul, samo da su se potrudili ubacit Srpski pa da cujemo neke... jeli... baze :D u svakom slucaju je simpaticno...= Citat =:
Izvorno postao Teon
a sta neki patnici (citaj - ljudi koji zive u dubokoj zabludi) zbog toga igru nece kupit -> neka im je, bas me briga kad takvi nikad misljenje nece prominit
Niko je rus, i prica ruski :)
Nema se sta rec, igra je preluda....gledao sam na nekom sajtu tipa, kak igra na x-boxu...igra je stvarno realna...ak se zaletis punom brzinom, izletis van kroz prozor...polupas svijetla na autu, i sasvim realno, jako slabo vidis...rusis bandere po gradu i svijetlost na cesti nestaje, svi panicare....zakon......ali SLAZEM se s onim da bi trebao izaci paralelno za pc i za konzole....svejedno, namjeravam kupit ORIGINAL.....
danas sam pogledal trailer na GT-u i igra isusuje ama baš sve, grafika, priča, neograničenost, atmosfera....ma sve :pray:
isto sam i ja prije cuo ali je bilo i nagađanja s Balkanom :)= Citat =:
Izvorno postao streetrace777
Ja ce rec' samo jedno: niti jedan GTA nemoze biti ne hit; koliko god on los bio, uvijek ama bas uvijek biti ce ljudi koji ce ga igrati (ukljucujuci i mene :D).
Jednostavno GTA je postala kultna igra. I jos, ruku na srce, ova igra s obzirom na videno dosada je hit i tu nema rasprave.
za sve vas nestrpiljive danas je počela prodaja pa ko voli(može)nek izvoli..lovu u đep i u dućan :evil:
svi mi nestrpljivi cekamo kad ce najaviti verziju za pc... until then -> :yuck: :boohoo:= Citat =:
Izvorno postao GODSKILLER
ali za PC moras imat jebenu mashinu za pokrenit instalaciju..... :D ali ok i ja ju cekam...
Sada je službeno, Gamespot je dao ocjenu 10/10.
GTA IV je stvarno savršena igra.
Ma da ofkors, samo oni koji imaju Cray u podrumu ce ga moc pokrenit http://forum.pcekspert.com/images/smilies/wallbash.gif= Citat =:
Izvorno postao daramar212
Eto, frend (onaj isti sta kupio PS3 HD TV za 20k+ Kn da mi dokaze da za manje love dobi bolju grafiku na konzoli neg na kompu, a ista grafika se postigne high end PCem za 15ak tisuca kuna, i imas vise mogucnosti osim igranja) je danas kupio u Algoritmu GTA IV i reko da je ostalo jos 5 primjeraka :D
Sad ga nagovaram da me pozove da vidim to cudo :P
Za pc je danas izasao?
ne, za pc nije jos ni najavljen.
savresena igra
nema se tu o cemu raspravljat
kladim se da je vec imaju na PCu samo cekaju da se ovo hype smiri i onda opet da pokupe masu $$$ pametni su oni ...taman kad se za pola godine prestane pricat o njemu oni opet ulecu sa PC verzijom i show se nastavlja
:rotfl: :pray: ,zasigurno. Inace ipak je veliki posao konvertati igru na pc kako treba, mozda se gta osamostali sto se tice konzola.Postace nesto tipa final fantasy, ili mgs, samo za konzole .Ali kao veliki fan gta, nadam se da nece bit tako :roll:
ne vjerujem da ce biti tako,posto dobru lovu i od PC mlate..
Mene najviše zanimaju radio stanice d-_-b
Evo ljudi kupio sam danas, pa da podjelim s vama prve dojmove:
http://img519.imageshack.us/img519/3198/dsc00433zo0.jpg
SADRŽAJ KUTIJE:
-karta Liberty Citiya
-mali guide
-blu-ray
Grafika je fenomenalna vrlo sam impresioniran, euphoria engine je definitivno ispunio sva ocekivanja također. Atmosfera je odlična i sve je puno realističnije (vožnja auta, reakcije ljudi) i dao bi desnu ruku za to da je niko balkanac pa evo par citata
"Roman, kod tebe stalno dugovi, uvijek isto nikad drukčije"
"Šta se tu dešava"
itd....
uglavnom nisam još ni jednu rusku riječ čuo, javit ću vam ostatak kasnije sad odo igrat....
Pa niko nije ni potvrdio da je Rus osim toga, sluzbeno je Srb ...
Anyways ja bi htio XD kad predjes mi posudi i PS i igru :D
A onda meni :)))
da ervo sad je jedan lik i reko da je srb, a ja sam mislio da se govorilo da je rus, btw ima jos par komada u algoritmu u avenue mallu. kod sigeta (zagreb)
Bit ce da sam ja taj lik koj je prvo reko :P
Nego, nemoras zurit mozda nagovorim prije onog mog frenda sta sam spomenuo (ko da bi mi ti i posudio ps 3 sa gta 4)
Koji, pitanje je sad?
http://cache.kotaku.com/assets/resou...gue%20Pack.jpg
ili
http://images.g4tv.com/images/blog/2...7876610000.jpg
:)
drugi :D
prvi :D
nema do GT-a :D
ma quratz uzmi oba :D
Drugi,ovaj gt je samo malo duži demo dok je GTA igretina.Da je ovo GT5 tada nebi ni bilo dileme jer zbog te igre možda i sam ubodem ps3.Dosadilo mi nadograđivati komp.
nijedan :) bolje novi komp kupi :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N