= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Kool Keith aka. Dr. Dooom isto ima takav sličan offbeat flow. I također je jedan od najboljih.
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Kool Keith aka. Dr. Dooom isto ima takav sličan offbeat flow. I također je jedan od najboljih.
Kako je ovo jako dušbegovski :(= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Ocekujem pljuvanje. Zasto slusat nesto ako ti se ne svida, ne osjecas? Zar nije iznimna glupost slusat nesto dok se ne priviknes. Takoder vidim medu ljudima (ukljucujuci i ovaj forum) potrebu za slusanjem neke avantgarde, glazbene elite i stvari koje vrlo vjerovatno nitko od glazbenih amatera nikada nece shvatit. Cemu to?
baš.
Zajebavam se jebem vas :D
I ne bih to okarakterisao slušanjem dok ti ne sjedne.
Jednostavno poslušaš jednom ne svidi ti se, i onda nakon par mjeseci ti padne na pamet da imaš taj album još uvijek tu negdje i opet ga pustiš i ovaj put ti sjedne. Barem je meni tako.
nije. (iako si to gruboSrekao)= Citat =:
Izvorno postao LD
meni recimo ova stvar dok sam je prvi put cuo nije dobro sjela. (nije hip-hop ali nema veze)
kad sam je malo kasnije cuo u jednom miksu, skroz me drugcije vozila, nakraju mi je to bila jedna od najboljih stvari sto sam cuo u 2010. !!
stvar je prebrutalna, a na prvi sluš mi nije bila nista posebno.
dva majstora na djelu
dabl post
Bog :D
Projekt Ishmaela Butlera iz legendarnog alternativnog hip hop benda iz 90.-tih, Digable Planetsa. Ovo je izgleda novi korak u njegovoj evoluciji, i stvarno je baš ono, jako dobro. Sve 3 stvari su s nedavno izdanog albuma "Black Up".
Mislim da je ovo jedno od najtvrđih sranja na ovim prostorima.
Naslušao sam se albuma u zadnje vrijeme, tek sam otkrio kako je genijalan. Kupim prvom prilikom :D
novo Sutter Kain sranje. dosta mekanog sranja, pred kraj Darko postaje naporan sa svojim sranjem.
frajer je dosta napredoval u produkciji i to, al treba više žestoko.
jos jena stvar
Malo vrhunskog old schoola.
Sad si me sjetio jedne stare "featuring Big Daddy Kane" pjesme...
Apropo:
Najjača by Ajs :D
Dobar je ovaj Shabazz majku mu
prebolestan mi je ovaj đem. naletio mi je danas u vlaku na povratku kući i totalno me razbudio
E koji si smjer upiso na kraju?
P-E. si ti uspjel na mehatroniku= Citat =:
Izvorno postao Maloki
još malo Justice Systema, jučer poslušo album. Savršen Jazz-Hop, preporuka za ovu vručinu pogotovo ako organizirate neki block party : P
Ova stvar me razvalila
E to je taj đir, taman za ovakvo vrijeme
Uvijek sam volio ovu.
Malo swagga
lol, loš mu swag :)= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Inače ne volim grime, ali ovo je nivo iznad.
Meni ne paše to :(
Nego, malo gruva
Odlicna stvar
Nikad više nebu ovakvih genijalnih bas linija u hip-hopu.
pa ono prestali su semplirati funk stvari i posljedica toga je da nema više tolko opakih bass linija.
enivej, napokon netko na youtube stavio O.G. Funk-a. Pravi spoj stare i nove škole. Billy Bass Nelson pozvao je svoje kolege is Funkadelica i neke nove klince s ulice i zajedno razaraju od jutra do mraka.
obavezno poslušati album, zove se Out of the Dark, a posvećen je Eddieu Hazelu(ima jedan prekrasan instrumental kojeg je sam Nelson odsvirao možda preko progresije od Maggot Braina). Sve je naravno isproduciral Bill Laswell
Može, može, budem čekirao. :)
Jos slusas to? :)
Yup, yup. ^^
Sad bi htio linkat Triumph, ali skinuli sa ga s youtubea :( Zato ću linkat samo prvi verse s te stvari, koji je nešto najbolje ikad:
I bomb atomically, Socrates' philosophies
and hypothesis can't define how I be droppin these
mockeries, lyrically perform armed robbery
Flee with the lottery, possibly they spotted me
Battle-scarred shogun, explosion when my pen hits
tremendous, ultra-violet shine blind forensics
I inspect you, through the future see millenium
Killa B's sold fifty gold sixty platinum
Shacklin the masses with drastic rap tactics
Graphic displays melt the steel like blacksmiths
Black Wu jackets queen B's ease the guns in
Rumble with patrolmen, tear gas laced the function