Sad će pomješat ispite i svi ćemo dobit različito.
Printable View
Sad će pomješat ispite i svi ćemo dobit različito.
I jesu poništili ispite od ovih šta su pisali? Ako su pisali uopće, malo je zbunjujuća situacija.
Nije nitko to pisao, podijelili su im i nakon nekoliko minuta (u Splitu je potrajalo čak 20 navodno) su im oduzeli i podijelili eseje umjesto toga.
Shvatam.
btw, fatal mrkva, bravo na rezi! :D
:oops:
What did we miss?
http://danas.net.hr/hrvatska/zbog-igran ... u-prosvjed
Oni hoće prosvjed organizirat, jebeno ne vjerujem.
Dobro reko kolega koji ide na popravni: "Pisat ću ja 1. rok s vama" :)
A da ne.
Inace, ovi maturanti su najvece placipicke koje sam do sad vidio.
pa prosle god. je bio 1 dan odmora izmedu ispita , sad im je 2 premalo
Bolje da uče umjesto da prosvjeduju jer nemaju vremena za učenje...
Fasciniraju me ti današnji maturanti. Baš me zanima kako će cendrati jednog dana dok se zaposle pa im recimo šef ujebe vikend s iznenadnom hrpetinom posla.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Pa evo vidio si primjer toga.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ujebali su profesorima petak i oni zato žele bojkotirati maturu i tako vjerojatno upropastiti cijeli 6. mjesec 30000 ljudi zato što će se onda mature još dodatno odgoditi zbog štrajka kojeg su potakli sindikati zbog smanjenja plaća od 200kn.
Meni se čini da su profesori - odrasli ljudi - cendraviji od maturanata.
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ili kad dodju na faks di ce imat 5 kolokvija u 5 dana i 4 zavrsna u tjedan dana.
Od tog Ribića mi se sere više.
Za njega imam posebno mjesto.
Ribić je seljober, ali AFAIK radna obveza je moguća samo u slučaju rata:
II. RADNA OBVEZA
Članak 2.
Radna obveza građana je izvršavanje poslova i radnih zadaća u pravnim osobama, tijelima državne vlasti odnosno tijelima državne uprave te obavljanje povremenih poslova za potrebe Oružanih snaga odnosno obrane Republike Hrvatske u ratnom stanju i stanju neposredne ugroženosti.
Obveznici radne obveze su svi za rad sposobni građani koji su navršili 18 godina, a nisu stariji od 55 godina (žene) odnosno 65 godina (muškarci) i nisu izuzeti od radne obveze u skladu s odredbama Zakona o obrani.
Podrzavam proglasavanje rata u tom slucaju.
Jel možemo objaviti rat, tipa, Madagaskaru?
Taj Ribić i općenito sindikati su toliko udaljeni od realnosti, da ne znam. Nemam riječi
Da pa da nas sravne sa zemljom u roku keks :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Jednom je Sever rekao da su u Europi plaće preko 10 tisuća kuna a cijene nisu pretjerano veće od naših, pa da bi trebali i mi tako napravit.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
sretno danas!
Itebi.
Sam da ne dode test od utorka jer su mi teska pitanja :rotfl:
Normalno da neće.
Književnost rasturio, jezik tako - tako. Očekujem najmanje četvorku.
Kako ste vi napisali?
A ono, dosta loše. Mislim nije toliko loše al trebalo je biti bolje. :) Ovo mi je bilo mnogo teže nego bilo koji primjer mature koji sam do sada rješavao, sad ne znam jel to do stresa ili je stvarno bilo tako. Dijelove bez polaznih tekstova u vezi književnosti sam valjda sve točno riješio (osim onog glupog spajanja pjesnika sa stihovima, šta nisu bar mogli staviti iz različitih razdoblja) ali ostalo :(
Dosta toga mi je izgledalo dvosmisleno kod zadataka sa tekstovima.
Na kraju mi čak ni u najgorem mogućem slučaju ne bi trebalo biti gore od nekih 60 posto, ali djeluje mi da će mi za upis trebati mnogo bolji postotak od toga.
A ne znam možda sam samo paranoičan. :(
Jeste vi zadnja generacija forumaša koji su još u srednjoj školi? :cry:
Ćevap, GDra, Čupa.
I Xero je još uvijek u srednjoj, ne? Ili je osnovna?
Mislim da je osnovna.
Jezik sam iznenađujuće dobro lol, a književnost je onak.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Meni bitno samo da položim, ne trebam uopće puno bodova.
Gramatika isusbog.
Vrlo dobro rijeseno, ali neke stvari sam isao na cisti blef.
Da, osnovna.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ovo je definitivno najteža matura dosad... na prijašnjima sam imao 80%+ samo tako, a na ovoj cu nekih 70% vjerojatno.
Bilo je dosta laganih pitanja, ali je bilo i poprilicno nepotrebno kompliciranih i nepoštenih pitanja, npr ono sa složeno-sufiksalnom tvorbom: preteško je odabrati između ledolomac i rovokopač -.-
Svaka matura je "teza" od one prethodne. :D
I ja. :)= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Hrvatski sam danas sasvim ok napisao, s obzirom da sam samo prelistao Vremeplove tijekom zadnjih par dana...Mogao bih čak i 5 dobiti, ako bude sreće.
jedino ja lud loše napisao.. al nije ni bitno, proci cu..
Nekužim čemu navodnici??= Citat =:
Izvorno postao Carp
Nije neka tajna, pa i iz NCVVO-a su izjavili da im je to namjera - postupno otežavati ispite dok ne dođu do zadovoljavajuće razine...