aWI5XTmGrmo&feature=sub
hehe ovo ce bit prelud quest :P. Ko plants vs zombies samo u WoWu+achievementi :D
Printable View
aWI5XTmGrmo&feature=sub
hehe ovo ce bit prelud quest :P. Ko plants vs zombies samo u WoWu+achievementi :D
onak, da, krenul sam štedit pare za Diablo 3, al kolko vidim moral bum kasicu razbit prije reda ^^
zar je moguce da ce u Cati bit nemoguce proc HC instancu :D
QZMYeUbX ... r_embedded
cant wait :D
Sve je to dobro dok ne dodje launch day i blizz sve nerfa za 90% jer ce pola ljudi plakat da nemogu clearat trash
ja ako wajnam onda je to sam sa sobom :D nikada na forumu :D na offi forumu....
onda se smirim i shvatim da ja neam pojma igrat, krenem opet svjež ujutro i prođem ^^
:pray:= Citat =:
Izvorno postao flander
Odvalio sam se na 11:20
Pally stisne whisper, i krene healati.
Vidiš u chatu "2222222" i tenk padne mrtav :D:D
hahahahahahahaha koja pizdarijaaaa ja u beti vec mjesec dana a ni ne znam XD
Al' će biti whinanja kad izađe. :)= Citat =:
Izvorno postao flander
/jizz
napokon cemo se malo morat oznojit za gear
u wotlku uđem u 5man i onda stavim /follow na tanka i rollam :D
a zavisi ako ce biti ko TBC dungeoni (heroic) biti ce odlicna ako ce opet svaki jebeni kreten imati epic gear nikad vise necu igrati to :evil:
Ej ej, a što će bit s nama kežual plejerima koji igraju svakih 6 mjeseci? :(
qvitaj bezveze trosit pare svakih 6 miseci se ne isplati vise :rotfl:
Fuuuukin 4.0.0 patch ima 5.2 GB ukupno... aargh.
Dobro ajd, barem je u zadnjoj fazi, pa to valjda znači da će 4.0 uskoro live :D
@Petlare
ma, igram ga već 5 godina, svako toliko se vratim zbog nostalgije. Ne mogu si pomoć :)
Mene samo zanima koji je prozor u tome kad
= Citat =:
# Revamped old zones are NOT available
# New graphics (textures, water effects) are NOT available
# Archaeology is NOT available
# Guild leveling is NOT available
# Flying in Azeroth is NOT available
# New content is NOT available"
Pa da, ne kužim ni ja, zar izmjenjeni talent tree i 15 novih spellova zauzima 5 gb? :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
lol 5 gige patch ? aj da i to skinem na ovo malo hdda kaj mi je ostalo
xD
jebemu sad neznam više dal da zarolam drooda ili huntera :D oboje imaju nove starting zone, dobro undead imaju nove qvestove ali opet... :D
Troll druid, danas sam u beti s njim rijesi starting zone, odlicno je napravljen, nema puno questova al su ok, brzo se sve prodje i tak, meni se svidilo, sam da nemoras ici u durotar na 5 lvl bilo bi jos bolje :P
A vjerovatno je u patchu sve to pripremljeno za promjene zona i sl. pa ce na kad izadje cata to otkljucat, a bit ce za instalirat catu jedan cd :)
@Kostolomac dobar ti je avatar :D
btw novi talenti i promjene :D
http://cata.wowhead.com/talent
Komično je kad patch zahtjeva više prostora od vanilla instalacije igre. :)
trenutno sam samo 712megi skinul, vuče se ko magla...stvaro me zanima kaj tolko toga ima u 5gige, onda kad bum kupoval igru bum dobil samo kutiju lol
Ja obično skidam s mirrora na wowwiki, pošto je ovaj defaultni blizz downloader prilično jako mnogo nevjerojatno spor :D
a ukljucim downloader nek radi u pozadini i nek skida, skinia san taj patch, ptr i betu u 2 dana, bit ce promta :P
Edit: Dovoljan je jedan pogled na orgrimmar da odlucis odma kupit catu, kako mocno izgleda, nevjrovatno :)
daj posudi malo acc da igram :D
petlin je acc, on nemre skinit pa se ja nasladujem :)
/cry moj acc u beti a on uzivaaaa :((((((( bemti t com kad ce stavit flat za 20 kn XD
kad bi ovaj patch trebal zaživit ?
Hvala :friends:= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Hebemu, prca me ekipa pa ću morat Hordu zarollat na Grim Batolu :(
Btw. tko želi nanovo zarollat sa Cherryjem (DJ Not Nice), Mystery In Spaceom i samnom, nek nam se slobodno pridruži :D
Ma joj Kostolomac, još ćemo mi promjenit strane x puta dok Cataclysm ne dođe :rotfl: (sad mi se dwarf rogue sviđa xD)
Nadam se. Glupo mi igrat Hordu a Alliance majica na meni :hangin:
za 2 - 3 tjedna= Citat =:
Izvorno postao flander
Još jedan wipefest :)
Also,
:D= Citat =:
IN Cataclysm heroics will NOT drop epics, this has been confirmed by Blues a dozen times. Blizzard is making Cata better every day.
= Citat =:
Portals removed from Shattrath and Dalaran
Blizzard doesn't want you to use Shattrath and Dalaran as portal hubs anymore, the latest beta update removed all the portal to the cities and replaced them with class trainers.
to me ne zabrinjava ni najmanje :p jebe me relajs dejt
Hvala bogu. Riga mi se od onog jebenog Dalarana vise, jedva cekam Catu da se maknem iz tog grada za koji trebas NASA-ino superracunalo.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Damn, navodno su odgodili release date za 12. mjesec.
Jesus unholy Christ, godinu dana istog raida i iste pvp sezone... katastrofa..
Samo se nadam da će barem 4.0 patch izić uskoro...
Sudeći po kalkulacijama MMO-Champa (i potencijalno ključnoj informaicji na armoryiju) 4.0.1 patch bi trebao izaći 05.10. ili 12.10. :D
http://www.mmo-champion.com/content/...nes-Blue-Posts
aj aj sredim da izađe 5.10. pa da ne velite da vas nisam počastio za rođendan ^^