Ništa lošiji od tebe.= Citat =:
Loši ste.
Printable View
Ništa lošiji od tebe.= Citat =:
Loši ste.
@PR3DAT0R
Ne..
Ako nemožeš radit normalno (dakle mirovina, Side Job, free time) onda radiš na crno. Nemaš te osobe koja u životu nije radila na crno. Zarada je tamo puno veća
Sestra je samo pomagala rođakinji dok je radila na moru, i za to je dobila neke novce. Uglavnom, to opce nije bitno, nego kako si neki ovdje krivo predocuju stvari u glavi= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Da, ali samo ako švercaš skupe aute, drogu i ljude kao ti.= Citat =:
Izvorno postao The Jackal
Ja ne švercam i daj prestani više sa pljuvanja i SRANJEM!
http://msp21.photobucket.com/albums/...miley_Hugs.gif= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Inače, kad ste već toliko zabrijali na ovu raspravu, htio bih naglasiti da je W3DR4N potpuno fejlao moj početni point. Rekao sam da sam mentalno zreliji od većine 14-15-godišnjaka. Da pojasnim. Čast izuzecima, ali ja kad prođem pokraj random grupe osoba navedene dobi generalno vidim hrpu balavaca koji me podsjećaju na našeg 1GBRAM [Nhf dečko, nemoj slati svoju bandu na mene, molim te!]Skoji briju kako su megakul, svađaju se zbog svake pizdarije, gađaju se tijekom sata međusobno, ili nastavnika gumicama i sličnim, nemogu voditi normalan i smislen razgovor duži od 5 minuta, mjesecima forsaju iste fore i hvale se tko je više popio i tko je napravio veće sranje. :rambo: I sad, oprostite mi MOLIM VAS na ovako smjeloj izjavi, ali mislim da je moje svakodnevno ponašanje zrelije od njihovog. Nhf.
Da... vidi se da nemaš iskustva u tome.. Rad u fušu najčešće podrazumijeva rad na gradilištu, tu i tamo popravljanje susjedima nekaj i to, a najveći dio crne ekonomije odnosi kada čovjek u nekoj tvrtci radi bez prijave.= Citat =:
To znači da poslodavac krade od države, jer joj ne plaća porez na zaposlenog i ostale doprinose.
Ujedno oštećuje radnika, jer mu ne idu radni staž niti mirovinsko, a da ne pričam o zdravstvenom, koje ima preko zavoda, ali nešto jadno.
Danas više ni u radu na crno ne možeš zaraditi, jer kad radiš kod nekoga na crno, a to su privatnici, izigraju te kao mladog majmuna, namučiš se kao crnac i još ti na kraju ne plati to što si mu radio.
Tako da imati posao na crno ne vrijedi apsolutno ništa.
Jedini tko se time dobro koristi, i tko produbljuje crnu ekonomiju u Hrvatskoj su isti ti privatnici koji zapošljavaju ljude na crno, te šverceri.
To se zove honoraran posao... Znači da onda i studenti rade na crno?= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ti, iskreno, ne radiš ni kurac. Da radiš znao bi da na crno možeš to isto i zaraditi: debeli, masni kurac.= Citat =:
Imam par (maloljetnih) prijatelja koji rade na crno.Posao im se sastoji od par sati sjedenja kraj razglednica koje prodaju,s tim da su odmah do njih kafići,te čovjeku za kojeg rade znaju uzeti i po stotinjak-dva kuna.
Ne, ja sam se referirao na činjenicu da osobe ispod 16 godina starosti nemogu legalno raditi u Hrvatskoj. Studenti imaju više od 16 godina, ako me pamćenje služi. A ako je Deadwalkerova sestra ''samo pomagala rođakinji'' onda se to ne definira kao zaposlenje.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Mogu, ali moraju imati dopuštenje roditelja i lokalne jedinice samouprave. Pogledaj zakon. S obzirom na to da na benzinskoj preko ljeta mogu raditi i mlađi od 16, to je dozvoljeno, jer benzinska ima dogovor s gradskom upravom i imaju dozvolu.= Citat =:
Ne, ja sam se referirao na činjenicu da osobe ispod 16 godina starosti nemogu legalno raditi u Hrvatskoj. Studenti imaju više od 16 godina, ako me pamćenje služi. A ako je Deadwalkerova sestra ''samo pomagala rođakinji'' onda se to ne definira kao zaposlenje.
Ako je ona samo pomagala, onda je pomagala. Točka. Nije na nikakav način obeštetila državu, jer nije proizvela nikakav rad koji bi omogućio naplatu poreza državi.
Bilo bi žalosno da te sa samo 14 godina ne služi pamćenje...
To je bila zafrkancija ffs, ali otkad ja imam 14 godina?
Oh, oprosti, imaš 17.Skoja jebena razlika...S:D= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Tek sam kasnije skuzil, sorry. Inace, samo sam htio reci da ako si nesto zaradis i olaksas starcima, ne znaci da si zreo, nista vise :wink:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ok, whatever, ali onak, je uopće nisam htio reći da sam megazreo i odgovoran i štajaznam, nego da sam ipak mentalno zreliji od prosječnog 14-godišnjaka... U malo opširnijem obliku, ovo:
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
A da se ponašaš u skladu s godinama? Imaš 17. Zabavljaj se i ti, nemoj sad režati na njih. Djeca ste. Normalno je da vučete stare fore 2 godine, to sam i ja radila s društvom... Nemoj tako razmišljati....= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
...i onda došeš doma, zapališ pljugu, nasmiješ se klošarskim klincima i ko frajer upališ posljednju epizodu Full Metal Alchemista. 8)
Ne pušim, hvala.
W3DR4N, ozbiljno, su tebe silovali animeima kad si bio mali ili nešto? Skontaj da postoje animei namjenjeni svim dobnim skupinama, i svih tematika. I dobar broj njih ownaju cijeli Holywood.
Arby isto gleda anime.
Sto je Arby po tebi?
I opet cu reci, ako je osoba zrela, ona ce znati kada treba reci neke stvari, a kada ih presutjeti.
Ej, vekica.
Kudos.
Bičam po rotirajućim avatarima, klanjam vam kevu.
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
@croat1gamer:
Što sam ja skrivio da moram biti uključen u tako jedan Don Kihotski pohod protiv Wedrana? :)
Inače da, ptuj-ptuj na rotirajuće avatare.
Najbolji si primjer bio u tome trenutku. :)
http://profile.ak.fbcdn.net/v228/147...724047_860.jpg= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
:evil:
W3DR4N lurka sad... this is not good.
Bičam po svojoj školi.
Ima još 10 dana do škole...Bar u RH...
U nas izgleda da će štrajkati. Tako da vjerojatno polazimo tek početkom 10. mjeseca.
Još samo treba da se to nadoknađuje preko praznika.
Ma ne radi toga nego što nam nisu dopustili na ekskurziju... ionako ove godine završavamo mjesec dana ranije zbog mature.
Bičam po ljudima koji se nisu dostojni ni pozdravit kad prolaze pored tebe, no govore nekom psu koji prolazi ulicom "o bok, gdi si"... onak, wth.
Također. Mrzim ih.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Papci.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Što se uopće družiš sa takvima?
Huh, ja? :)
Ma to neka susjeda bila, ali ipak prilično nekulturno od nje. Nije da se zamaram ili nešto, tek tako sam napisao :)
Onda je okej. :wink:
Pas je čovjekov najbolji prijatelj.
Čovjek je čovjeku vuk.
Riješi jednadžbu i imaš odgovor.
nisi napiso pun intended
Smeta ti što tebe pozdrave?= Citat =:
pas=vuk?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N