Istina rusi imaju vojske pun kurac gledo sam dokumentarac otvori im se brdo i rakete izađu samo vani i kolju.Inače hrvati su opasni vojnici zato što se bore sa srcem= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Printable View
Istina rusi imaju vojske pun kurac gledo sam dokumentarac otvori im se brdo i rakete izađu samo vani i kolju.Inače hrvati su opasni vojnici zato što se bore sa srcem= Citat =:
ok dude nemoj sad ko oni iz grupe na fbu ocemo cod7 da bude rat u jugoslaviji
koi idioti :pray: :pray: :rotfl:
Steta, volio bih im unistavati snove igrajuci na Srpskoj strani. :(
Istina rusi imaju artiljeriju i puno vojnika ali ja procam o SASovim jedinicama od po 5-6 ljudi koji su spremni u svakom trenutku otici na vrh himalaje i nazad i usput bešumno pobit 20 ruskih vojnika.= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Usput jel znas ti sta sve imaju kinezi? Jesi znao da je kineska vojska jaca od americke?
Zapravo, to ni nije toliko loša ideja...
ubi bože ako ce takvi likovi biti
ali barem gospo'ja može biti sigurna :D
Volio bi gledati trebe u odorama u MP djelu igre :P
:rotfl: Savrseno za CQB. :D= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
svi bi mi , sinko, svi bi mi= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Nak da ima perk kad si ranjen da ti dođe neka seksi treba i spasi te
Evo requirements, pa vidite hoće li vam igra radit na kompu:
Minimum System Requirements
Required (minimum) Specs
CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported
RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
Hard Drive: 8GB of free space
Video card: NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600
or better or ATI(R) Radeon(R) 9800 Pro or better
Recommended Specs
CPU: 2.4 GHz dual core or better
RAM: 1G for XP; 2G for Vista
Hard Drive: 8GB of free space
Video card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better
-po ovome vidim da je optimizacija super, igra uopće nije nešt zahtjevna, ali kad dođe, onda ćemo se najbolje uvjeriti.
Slično ko i prije ako nije i isto
xD ovov cu moci na max-u vrtiti sa 30-ak fpsa, mozda malo vise
Isti engine kao i u CoD4, s malo poboljšanja. Igrati ću na 250 FPS-a kao i CoD4. :D
a to ce biti isti fpsi ko i u cod 4?
pa to cu onda na 60 fpsa (this is not a joke) igrati
Baš i nije grafika ko u cod4, ima poboljšanja, ali podjednaka su zahtjevanja. Engine je isti uz neka poboljšanja.
Super !!! :D
ako je ovo istina onda jedan veliki :pray: infinity wardu.
grafika je malo bolja nego na cod4, i mislio sam da će tako bit ako još bolje optimiziraju.
GG infinity :)
Jedino otkud si ovo iskopao?
GOOGLE !!!
ajde nemoj, ali nemoj reći da si to našao na nekom forumu stranom ili negdje :(
Službeno je potvrđeno od Infinity Wards da je istiSengine uz sitna poboljšanja, tako da ne brini, biti će odlično optimiziran. :D
Jao, zajeb, ono je za cod4, pisalo je nešt za cod mw2, al onda ispod da je za cod4, bila su mala slova, pa nisam ni skužio.
Ugl, proguglaj, ima na nekim forumima min spec za mw2.
soory, ali nije ništa više zahtjevno od toga za cod4, možda mrvicu više, ali ništ strašno.
da al malo su jadni, mjesec i po je do izlaska igre, a oni nisu ni sys requirementse stavili.
Važno je da najavljuju 50 verzija po 700 kuna.
Recommended Specs ce biti xbox 360 sa specialnim MW2 kontrolerom i onim glupim kipicem na konzoli. :?
ovo sada sa kontrolerom je super stvar za konzolase....
Mislim da je engine ko na cod5, samo nešt bolji.
CoD 5 koristi CoD4 engine, i MW2 će koristit CoD4 engine, k ? :D= Citat =:
Izvorno postao Über Tsar
Engine se nezove CoD4 engine vec IW engine. :D
Usao je u Top 10 Engine današnjice na IGNovoj listi. :pray:
Pa nagradu za igru godine je dobila, jednim razlogom zbog grafike, i totalne optimiziranosti iako je Crysis iste godine izašo. :D
Baš, meni je u cod4 grafika predobra i sigurno jedna od najboljih.
To dovodi do zaključka da je velika većina današnjih igara neoptimizirano srmeće.
meni je prilicno losa.
iw engine koristi quake engine njubare,sta mislite zasto se na quakeu i jos nekim igrama strafeat
bilo je rumors da ce iw napravit novi engine koi ce koristit u mw2 al ocito su lagali il nas zajebali zesce
Tebi nikad nista neodgovara :(= Citat =:
...i totalne price i igrivosti. :)= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Da sa uzitkom sam gledao kako je crysisu pred nosom pokupio nagradu.
CoD(1)Sje koristio id Tech 3 Engine, CoD2Sje koristio isti ali jako izmjenjeni Engine od strane IWa, a CoD4SEngine koji je napravljen bas od strane IWa. Vjerojatno ga je sam IW radio po uzoru na id Tech 3 ali ga je ocito izmjenio do neprepoznatljivosti da se moze zvati WI negine.= Citat =:
Izvorno postao Fireblade
= Citat =:
Izvorno postao rider32
jedini razlog zasto mi je drago ovo gore je to kaj je igru radil ea.... koji mi je zasrao pola igara
Nije ju radio EA nego Crytek a EA je samo izdavać. Oni ti naprave hype oko igre i daju proizvođacu pare da napravi igru i nakraju kada dobiju gotov proizvod pošalju je na umnožavanje i prosljede prodavaćima.
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Nope, i cod4 koristi modificirani quake engine
Netočno, CoD 4 ne koristi modificiran quake engine, to se nemože nazvati modeficiranim pošto to nije taj engine, to je IW Engine i tačka.
ok,kako ti kazes
samo sto se u nekoliko igara koi koriste quake engine zna sa strafe/250 lock/333fps lock i tako bugova ja sam isus