E,trebam naću neki PvP build,ali sad sam u PvE guildu,pozvao me Lord Pimpek,sad ću preći GWEN,maxat neke titule za Kind of a Big Deal(ne znam zašto) i onda možda opet počnem Prophecis sa monkom.
Printable View
E,trebam naću neki PvP build,ali sad sam u PvE guildu,pozvao me Lord Pimpek,sad ću preći GWEN,maxat neke titule za Kind of a Big Deal(ne znam zašto) i onda možda opet počnem Prophecis sa monkom.
maxat za KOABD to ti je ono, pucnut prstima
Imam tek jedan od 5.Imam protector of tyria,a planiram još legendary delver,canthan i tyrian vanquisher i ne znam šta još.
sto nije guardian max?
da bi maxao guardiana moras imati sva 3 prot i sva 3 guardiana i onda imash 7 max titula
aha, lol, ja sam mislio da je protector (1) a guardian (2). znaci to su dva zasebna ranka...
Protector kad pređeš sve misije tako da pređeš i misiju i bonus(master reward),a guardian sve to na HM.
r3 balanced<sve xD= Citat =:
Izvorno postao noda
sto mislite o ovom buildu: immolation, fireball,meteor,meteor shower,lesser glyph of energy,fire attunement,searing flames i signet of capture (ako nema elitea onda mind burn), za pve ofc :)
evo ti PvE build dobar= Citat =:
Izvorno postao Utoplytanian
http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:E/Mo_ ... ergy_Nuker
hm... bolje bi bio glyph of renewal...ak ce bas bit nuker jel....
jebes to...
searing flames,glow. gaze,liquid flame,glyph of lesser,shower,mark of rodgort,fire att,rez...
s ovim mojim buildom tesko da ces ostati bez energije= Citat =:
Izvorno postao s1lj0
a ako ides kao SF, onda ti treba bar josh 1 SF nuker u partiju da bi SF bio ucinkovit
iskusao sam ovaj E/Mo Glyph of Energy Nuker build i veoma je dobar,uvijek imam dosta energije i brzi recharge rodgorts invocationa i glypha je super kombinacija,jedino sam umjesto rebirtha uzeo aura of restoration,da imam ipak nekakvo lijecenje ili barem cover enchantment.
a sto se tice ovog drugog builda cini se dobar,ali ja nemam sve te kampanje,jos...
ide li netko uskoro u underworld? meni se droppao jedan scroll u HMu,i sad necu ic sa hencheovima da bacim 1k golda u zrak,ali ako je netko sa foruma zainteresiran da me provede kroz questove,rewardove,sto je vec tamo dolje nek se javi pa ako ima dobra ekipa se mozete besplatno prosvercati dolje :D
ma rebirth je optional= Citat =:
taj build je zakon za PvE
ja vishe ne idem u uw= Citat =:
otkako sam preso sve questove u uw (dobio statue u HoM) ne idem vishe tamo
ista svar s fow, deep, urgoz i SF
osto mi josh mallyx za preci od elite missiona za statue
Đe nestade tema o armorima?...
leetard alert?
Pa možeš pitat šta god želiš u Gw FAQ.
Bogati, oćemo sve teme strpati u FAQ? :)= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Ne, ali GW FAQ postoji s razlogom - za postavljanje pitanja u vezi GW-a. Ionako si dobio odgovor...
kick, ban, delete :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Je, pa se onda tema briše, jel? To piše u svakom pravilniku :roll:= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Uostalom, armori su dovoljno "stand-alone" tema da se mogu strpati u vlastiti thread... mislim, ako može postojati thread "koji je ovo mač?" onda ...
Da ne bi bilo zabune, ne flejmam ja nikoga, samo konstruktivno kritiziram :wink:
Znam da ne flejmaš, ali ja stojim iza svoje odluke. To sa armorima je pitanje koje ljudi dosta često postavljaju i GW FAQ mi se čini kao prikladnija tema.
EDIT : Sig ti je predobar :rotfl:
da, odličan sig :bravo:
jesu li destroyer gauntlets customized itemi kad ih uzmem za destroyer cores ili ih se moze prodavat i mjenjat izmedju charactera?
da,ko i svaki drugi piece armora koji craftas.
super sig :)
nego moj warior treba run do droxa.. :(
placam max 6k za run od yak"s benda do droxa
ps....molim dobrovoljca da mi se javi na forumu..:)
EDIT: by axe
THX
nisam upoznat s cjenama runanja...pa nisam znao...:)
6k je ripoff. kosta manje. ajmoi reći 4k. mozda i manje
Droks run je obično oko 2k, ali zna se neki put i užicati 1.5k ...
1k na snakeu i 1k na rankoru/droksu - mislim da je to nekakav standard... fkorz, ako zbilja zbilja zbilja zbilja želiš tamo što brže doći, onda slobodno daj tih 6k i black dye ... ali nemoj :)
ovisi od kuda se kreće,od beacons percha je 1.5k,od ascalona ne znam koliko je ali teškoćeš naći,ali 4k max
lol na kraju sam super prosao ..:)
runo me dervis i to free :rotfl:
taman mi je dovoljno love ostalo da si kupim oklop.. :D
s prvim characterom sam tražio runnera i dok su svi tražili oko 2k naletila slovenka neka i zašprintala mukte.
Sa drugim characterom sam tražio runnera i dok su svi tražili oko 2k naletio neki lik koji je šprintao frenda dole, a ja se prikrpao...
Oba puta prošo mukte hehe... može se nać bez problema
vi ste i dobro prosli jos prije nekih god. dana naplacivali su 4k a ja sam isao tamo sa 5 likova isao :| pa ti racunaj xD :D= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
nego sad planiram otic sa jos ova 3 lika do tamo pa sta bude ako vi kazete da je 2k onda nije problem =)
Što će ti toliko likova tamo?... Igraš sa svima njima paralelno? :o
eo, buduci da sam i ja noob za gw, ^^ , iam pitanje jedno...
budući da uskoro planiram format diska itd (reinstall windowsa) dali ja na neki nacin mogu prenesti "one" silne updateove sto skida kada ude u igru+kada idem u neko mjesto?
imash onaj file gw.dat= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
samo njega sacuvaj/prevaci i gg
ok, ty... :wink:
sto znaci imba i fotm?
imba - http://gw.gamewikis.org/wiki/Imba= Citat =:
Izvorno postao Kron
fotm - http://gw.gamewikis.org/wiki/FOTM
imba - imbalanced,znači treba nerfat,ili često korišten termin za uber igrače (poput mene) :D
fotm-flava of the month,nisam ziher al to možeš poistovjetit sa brzim širenjem spiritwaya u HA-u
edit:ovaj je bil brži :cry: