jeste...
Printable View
jeste...
igras na serverima sa brzim expom.... lame= Citat =:
Izvorno postao Carp
mnogo lame
jebiga, ne vidim razliku i zasto bi to bilo lame ali nwm
ne vidis razliku ? su mutav il ti noge smrde ?= Citat =:
Izvorno postao Carp
brzi exp + prestige mod ? jos ne kuzis ? daj si rade aimbot skini pa varaj kak spada
nije da se hvalim nego ono, ovo nije igra kao WoW da moram igrati na low exp serverima... jebiga, došo na p1r4ts0m keyu do 65 lvla a kad sam dobio org mi se nije dalo od početka ponovno. i da, ako je to varanje, nijednog čovjeka nije na serveru kikalo zbog toga, po čemu je to varanje?
@b4j4
kladim se da ni org nemas, a ako imaš, ugovorit čemo jedan CB za vikend, pa čemo vidit ko je mutav i kome noge smrde! ;)
nope nemam.. ne igram petardu
onda nemoj okolo sraćkat! ;)
više ce ti koristit pranje nogu nego igranje CB
aha, onda odi oprat noge! hvala.
Ti leveli su mi i tako idiotski. Jedina fora mi je kad ja na jako niskom levelu ubijem nekoga na najvišem. Tad se osjećam pr0 :)
Smješten je najgore moguće.U DRUGI SV.RAT!!!!!!!!!
de kilni se...nema bolje teme od ww2= Citat =:
Izvorno postao kikyx2
aj ne dirajte carpa,isto sam ija napravio,koja je fora mučit muku da bi bio veliki pro s 50 levelom i imo neki jebeni ciljnik na mp44 koji možeš scoopat?cod5 je za mene smeće otkad sam prvi put odigro mp
one mape,nemožeš nikakvu SD taktiku razradit,zbugano pola komandi (cg_drawfps,record,demo) mislim,u patchu popravljaju komandu cg_drawfps 1, pa di to ima,poslat takav poluproizvod na tržište?sramota,a ionako ga je radio onaj treherjard
oružja da ne pričam,ona dvocjevka,ko da igram kauboje :pray: :pray: nikakva realnost,ciljane katastrofaa.nema balansiranosti među wepnima,scena je trenutno jako mala kod nas i nevjerujem da će se razviti pošto je igra totalni promašaj.valjda će biti išta od cod:mw2,iako nevjerujem da ću ga igrat - vjeran duji kako bi se reklo :)
Prešao sam ga za nekoliko sati, naravno sve valja kao i svi dijelovi iz call of duty serijala !
Danas sam zaigrao nakon 2 mjeseca neigranja,na pocetku mi je bilo grozno,cak sam i kontrole zaboravio,dođem do protivnika i pritisnem V za vats( :D ),nakon sat vremena sam se hvala bogu uigrao.
Gledam nesto po netu,neke nove mape za cod5,vidim došle su za konzole ali kad ce za pc?
Da.
-Nightfire
-Station
-Knee Deep
-Verruckt (Zombie Asylum)
Za PC stizu "uskoro"
I da. To je "Map Pack 1". e sad st znaci onaj "1"... :)
Naravno, kupio si originalnu igru, zar ne?= Citat =:
Izvorno postao agent_orange
ovdje to nećeš saznati xD
agent_orange ne spominji piratske igre ovdje.to je zabranjeno i kažnjava se banom
jel igra ko ovo online? meni je fenomenalna igra.. ako ko igra nek stavi ip servera pa da se pucamo malo :P.. btw. nick online mi je M3rch4
Igram ja,dobro,igra sam do prije par tjedana,nesto imam nekakav problem sa profile-ima,mogu to rijesit,ali mi se neda :(
Call of Duty World at War Map Pack 2
http://www.callofduty.com/supplies/wawmappack2/
igrica je super..jako dobra....
sutra novi map pack2 s 3 nove mape i jednu za zombije s novim oruzjima
igra ima dobar SP, ali multiplayer suxa gadno :(
igra je odlična no po meni je lošija od četvorke i u nekim djelovim i od dvojke
sutra izlazi mappack3 za konzole pcjevci jos moraju cekati (opet :twisted: )
al trailer za zombie bolestan moce se kombinirati neka oruzja, bit ce novi noz, onda neki monkey bomb lol
http://www.gametrailers.com/video/map-p ... l-of/53817
Map Pack 3 je vani!
http://www.callofduty.com/supplies/wawmappack3/
Samo mi nesto nije jasno. To se mora kupit :shock: :yuck:
Ako je to istina, a slična stvar bude u mw2, onda preskačem :)
To je faking bezobrazno.
Platiš igru(pretpostavimo) i onda te nasile da kupuješ mape :shock:
Neigram cod5, niti neću, ali ovo je fail
As I said CoD 5 = nevalja :D
mape se kupuju al samo za KONZOLE
na pc se pretezno stavljaju s patchem
Godinu dana nakon izlaska igre izlaze patchevi? :rotfl:
Ok vidi se da se brine o igri ali ako nesfixas sve bugove za godinu dana onda stvarno... :thumbs1:
Cod 5 je ionako bio veliki fail. :thumbs1:
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Ti si retardiran?
Si vidio opće šta piše pod notes...
Ne. Pazi na rjecnik.
Vidio sam. Nisam corav.
Gdje si bio kad su prva 2 izisla?= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Za PC ne placas, za konzole placas...
Al Bogu hvala na PS Store share-anju, nisam lipe morao platit...
Kako da instaliram pacheve jer mogu samo zadnji bacit il moram redom? Trenutna mi je SP verzija 1,0,872.
ovaj naslov sam fulo, sve call of dutye sam prešo u sp (zadnji sam preso black ops), tako da cu i ovaj, samo mi taj fali :P kolko sati igranja ima sp otprilike?