Koja scena na kraju nove epizode bleacha... To sam ceko :pray:
Printable View
Koja scena na kraju nove epizode bleacha... To sam ceko :pray:
Zavrsio 1. sezonu Naruta i počeo gledati Hellsinga i Elven Lied.(bolesno :D )
Elfen :(
Znam :(
Oblivion je kriv :(
Izgleda da će se Hellsing OVA 5 držati trenutnog datuma i izaći 21.11. Dobra vijest je da vjerojatno nećemo morati čekati dugo za fansub... samo da ne bude još jedan Majorov govor kao u zadnjoj jer je on najviše usporedio sve subbere. :)
mislis sutra?
Kod njih (Japan) je već jutro zapravo, tj. 21.11. (ako sam pogodio vremensku zonu). :)
kupio novi broj ostrice besmrtnika, procitacu uskoro. Artwork izgleda obecavajuc :)
Onak na 2. epizodi Hellsinga sam,znaci ako gledam 20 minuta svaki dan(1 epizoda jel?) kada cu doci do zadnje epizode?
(sada ne znam,imali tu nekih filmova ili nesto)
1.) 13 epizoda po 20+ minuta
2.) 5+ OVA uradaka po 40-50 minuta
Pa sad gledaj. :)
Pogledala sam PonPoko od Hayao Miyazakija, jako sweet. ^^
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Tako malo?
:(
To budem preko vikenda odgledao onda
E danas sam se načitao toliko spoilera u Narutu da nije normalno onak :(
Ajde utjeha je da uvijek netko mora imati revival jitsu...
Fist of the North Star (Hokuto no Ken) vjerojatno... mislim da sam ga spominjao negdje prije.
Anime iz vremena kad su muški likovi bar izgledali kao muški (ono, Berserk style), a da i ne spominjem kako sadržava vjerojatno najjaču frazu ikada: You wa SHOCK! :)
Po meni vrijedi kao serijal i kao pojedinačno... jedini ti je problem što ih ima GOMILA (mislim da stari serijal ima 100+ epizoda, onda ima filmova, nekoliko OVA i sada najnoviji (kojeg i preporučam jer je crtan u malo novijem stilu, a znam da stil iz '80-tih iritira malo ljude) Hokuto no Ken Raoh Gaiden: Ten no HaohSkoji u biti prati negativca). Filmove pogledaj kasnije jer su nacrtani da je za ne povjerovati pa bi ti moglo smetati što sve nije tako nacrtano.
Ono; machizam, borilačke vještine i likovi kao od planine odvaljeni + životna mudrost... što će ti više? :)
Kad smo već kod iritantnoog stila, mene recimo code geass u tom pogledu jako odbija.
It's CLAMP, nema tu pomoći (isto kao što Studio Ghibli ima svoj lagani retro stil). :)
Inače, još ništa od Hellsinga OVA 5 fansubsa... rats.
ja skinuo ova 5 u nekom real media formatu i kad sam pokrenuo bilo subbano na japanski. jesu me :(= Citat =:
Napokon pogledao do kraja sve epizode one piecea koje su izasle...
_5s8Nxg7 ... re=relatedS- najbolja pjesma evah
Pogledate si "Porco Rosso" iz studija Ghibli. Bas je dobar iako je kraj... pogledajte sami. ;)
Pocela sam citati "Addicted to Curry"... premda me vec titula zanimljala jer ja obozavam stvarno curry. Super je manga i zanima me sto ce biti dalje. A kada citate dobite apetit na curry XD U samoj mangi ima dosta razlicitih recepata za samoisprobivanje kuhanja currija na razlicitim nacinama. ^^
http://www.onemanga.com/Addicted_to_Curry/1/00/
ja u zadnje vrijeme bleach gleda, a prporucam ergo proxy i death note, predobri anime-i, al ipak nema do belacha, sto kazete da ima hellsing ultimate 5 ?
gledam trenutno bleach sada sam na drugoj sezoni i počea čitat FMA
Čuo sam da se FMA nastavlja u aprilu. Zna tko detalje? Ako je istina, navlažen sam jerbo mi to najbolji anime ikad. :(
Ništa ne znam po tom pitanju, nažalost.
Inače, još ništa od Hellsing OVA 5 subsa... koje smo sreće još će se čekanje prebaciti u '09.
Nije "09 tako daleko,a računajući da sam na 3 epizodi,superiška :P
Claymore rula :pray:
Clare :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
čitaj mangu.... sada je luffy u impel downu
Hellsing OVA 5 subbana. :)
Oke, gledam Ghost in the Shell S.A.C. 2 po drugi put u nadi da ću ipak nešto uspjeti shvatiti koji vrag se događa... :)
Pogledao sam prve 2 epizode triguna. Kak sam se odvalio na glavnog lika. Nije mi međutim baš jako zanimljivo...
Može mi samo netko rec na kojoj se stranicu mogu gledat naruto epizode , isto kao youtube , samo sadrzi samo naruto epizode...
hvala
Eatlime je nesto zeznuo s Naruto episodama,i svi drugi...sada ne znam koja je koja epizoda,
Ajde mi recite šta je krivo :(
http://www.eatlime.com/zone/Naruto/1/br ... eason-8/14
205 nema,ali sam drugdje vidio da ono nije zapravo 202-203-204 nego 203-204-205
Ili je možda to ipak zapravo 203-205,a 202 je neka epizoda s isječcima iz prošlosti?
finally, bacam se na download :pray:= Citat =:
trenutno gledam Bleach i čitam Bleach mangu
odličan mi je i anime i manga
trenutno na 80toj epizodi
Zaraki Kenpachi :pray: :pray:
probao također gledat naruto i ne sviđa mi se pa neću ni nastaviti
http://www.dignaruto.com/= Citat =:
Izvorno postao JohnnyMo
www.eatlime.com
Imaš naruto channel/zonu
Sve epizode zapravo(osim ove 202(koja je zapravo flashback epizoda) i fali jos mislim 85,ali to ce netko valjda reupati)
Pogledao Hellsing OVA 5... ou yeah. :)
-> SPOILER <-
Dolazak legije Iskariota na kraju predvođenih Andersonom je bio jako dobro prenesen iz mange (iako zamoran kad je počeo propovjedati). Inače, odlična epizoda iako nije bila toliko teška što se tiče akcije (Penwood je car), ali zato pomiče radnju... već vidim kako će se oni koji nisu upoznati sa mangom možda pitati koja je fora s time što se brod počeo micati na kraju.
Pogledoh sve epizode orginalnog Naruta,znači 220 epizoda u mjesec i pol dana...Znači jos 89+ shippuuden epizoda i onda bum citao mangu...
Jej
Hvala na pomoci.. :bravo:
Imaš još na Myspace ih jako puno,ali su na engleskom pa su voicovi jadni,neki lik Lee ih uploada.