Dragi moj dobročinitelju, znaš gdje možeš acc proslijedit :P
Šala mala. Eto i ja se natječem, imam 3 bonus ticketa jeej. Puno će mi to pomoć među 5k ljudi da me izaberu xD
Printable View
Dragi moj dobročinitelju, znaš gdje možeš acc proslijedit :P
Šala mala. Eto i ja se natječem, imam 3 bonus ticketa jeej. Puno će mi to pomoć među 5k ljudi da me izaberu xD
Samo da napomenem, Funcom nudi 2 tjedna besplatnog AoC igranja starim igračima pa slobodno iskoristite prigodu ako nemate ništa drugo na gaming rasporedu (ili jednostavno iskoristite trial ako vas igra zanima). Ponuda za povratnike traje do 22.07.
CONGRATULATIONS! YOU AREA CONFIRMED WINNER OF THIS CONTEST. WE WILL CONTACT YOU SOON WITH YOUR PRIZE!
MmorpgCROS Age of Conan Digital Download Pula, CroatiaS * confirmed *
Ja sam jedan od četiri Hrvata koja su izvučena : )
Hur dur, meznuo sam i ja jedan, samo što je US key čini se. Obratite pažnju na lokaciju.:)
Methos12 Age of Conan Digital Download Vukojebina Donja, Croatia * confirmed *
a bas sam se ponadao da cu dobit :cry:
nvm imam jos par dana za igrat aoc :P
j**** vas sretne :pray: :rotfl:
Dobio i beta key prije koju minutu. Večeras download : )
btw, ja to neću igrati najvjerovatnije, tako da ću acc il poklonit, il poklonit, il poklonit.
2. "il poklonit"Sima simboličko značenje, također i 3. "il poklonit"Sima simboličko značenje.
Ajd meni pokloni :oops:
Čestitam Cherry i Arby :D
hehehe imam i ja jedan
Evo FunCom tvrdi da je AoC tu na duge staze, stopama Anarchy Online-a koji još i dan-danas ima vjernu komunu.
http://www.videogamer.com/news/funcom_a ... nline.html
Hvala, hvala. :)
evo AoC i X-fire jos malo nagradjuju ;)
svaka im cast za ovakve akcije dobri potezi moram priznat :bravo:
vise o tome :
http://www.xfire.com/cms/xf_conan_video/
...jel ima naših na Server: Aquilonia (PvP-RP) EU? :kill:
da, koliko se ja svjecam... sad je jedino pitanje dali jos uvjek igraju :D
Evo imam jedan problem koristio sam key da bi upgreado account i sve ke ljlepo radilo prizno mi key i onda kad sam probo igrat igra mi kaže da mi je account i dalje frozen bio sam koristio trial prije nego što sam uzeo key kad pogledam subscription piše mi da imam onog snow mamuta kao mount , a on se dobije kad kupiš igru kako onda meni account može bit frozen ?
Pošalji mail support[u].
Nema veze uspio sam , nego jel igra neko ovo ili planira počet ?
Imam neaktivirani acc s jednim mjesecom igre.
Pa aktiviraj ga
Ma ne vjerujem da ću igrati, rađe bi prodao za 150kn ^^
Hmm , a online dođe 9.99 eura.
Htio bih prodat za 150kn, no dajem za mnogo manje ^^
Btw, to je US key, nemojte da vas lihvar prevari. :)
Inače, svježe vijesti sa GDC-a: stiže nam ekspanzija pod nazivom Rise of the Godslayer.
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game ... sion-.html
kolko ja vidim tu baš i nema nečeg novog, samo dodaju novu rasu, novi prostor, instance, a gameplay "produbljuju" grindom kod kojeg češ s jednom frakcijom se bolje slagat a s drugom lošije...
Ljep video jedino što pripovjedač zvuči ko da svršava cjelo vrijeme :roll:
Neznam kolko vas igra Aoc ali nas ima dobar broj na Cromu u CRO-guildu. Guild je internacionalni osnovan od domaće ekipe iz Zagreba, spadamo u top 10 guildova na serveru.
Pa ak nekoga zanima imate više infa na http://www.cro-guild.com
:rotfl: bas nis novo osim novih armora :P= Citat =:
Izvorno postao Xero
presto igrat bas prosli mjesec dosadilo nakon godinu i nes sitno a ovo me bas i ne privlaci da se vratim :P trenutno mi je mo puno zanimljiviji :D
Ajde oće još neko ovo počet igrat usamljen sam :cry: ( dobro nisam baš usamljen u najjačem sam guildu na serveru :) ) igram na Blackscar serveru nick od lika mi je Axxel.
...kud baš Blackscar= Citat =:
Izvorno postao Xero
Dođi na Crom gdje imaš Cro-guild(PvE) i naših u drugim guildovima(PvP/PvE) ili na Furyu samo što tamo nema našeg gulda. :gitara:
Hebeš Crom kad sam ja počeo igrat Blackscar je bio glavni server ,a sad baš i nije :(
...ako si za PvE dođi na Crom gdje ima ljudu u odnosu na Blackscar gdje se nemreš srest s čovjekom :friends:
Kako ti znaš da na Blacscaru nema ljudi ?
Neda mi se radit novog lika sad ovi koje imam su mi dosta.
...imam demoja na Hyrkania serveru a to je tu negdje u rangu Blacscara populacije.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Ajd dođi na Blackscar ima ljudi u mom guildu ima 187 članova , a ima oko 30 guildova iskorsti free 50 , ako već nisi.
Ja igram na cromu, trenutno sam u ciritical mass guildu ( nbr#1 u pvpu :) ) ako neko treba neku pomoc il zeli u guild, nek me adda na jedan od ova 3: Savanger, Gimlli ili Teslla. najvise sam na njima posto su sva 3 lvl 80.
Ja bi rado došo na Crom hoću isprobat Necromancera , ali ne mogu jer mi je isteko subscription :(
= Citat =:
Izvorno postao Carp
Pa kaj radiš tamo, prebaci se u Cro guild na cromu
Možeš me naći na Redangel,Bloodyangel,Anorr,Dreletronic,Elkro, ima ih još al s ovima trenutno igram najviše
A šta ću u Cro guildu?
kako to nije sram pitat tako šta :D
Lol, neg ono, lik me pita zasto bi iz boljeg guilda preso u losiji? :S
kako se on usudi nesta tako pitat! :D