imam kvečšn
imam obični WoW patchan na 2.1.3 i sada ako entko ima TBC i igra npr s Draneiom mogu li ja nejga vidjeti?mislim mogu li snjim grindati i to sve,(znam da nemogu otić u outland)
Printable View
imam kvečšn
imam obični WoW patchan na 2.1.3 i sada ako entko ima TBC i igra npr s Draneiom mogu li ja nejga vidjeti?mislim mogu li snjim grindati i to sve,(znam da nemogu otić u outland)
Možeš
fala :wink:
nego,imam problem kad aigram s Undeadima,zapravo nije problem već...znaći kada izađem iz Deathknella lvl 8 sam (imam neki kvest..) i naravno svi me kokaju,kveščn je da nagrindam još koji lvl?Undead Mage..
Puno si mi pomogo. Sad ga možda i kupim....= Citat =:
Izvorno postao Wizard
odi na real server :boohoo:= Citat =:
Izvorno postao Jerry
fu.... :boohoo:= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
nego sredio sam sve,lvl 9 sm viditiću šta ima još kvestova i sranja i onda idem van :D
Evo mene zanima,ak si upgrejdam obični WoW na TBC na 10 dana,i ak igram s blood elfom,jel ću i nakon 10 dana moć nastavit igrat s tim likom na bilo koji način...tnx
= Citat =:
Izvorno postao Bens
moći ćeš igrati sa tim Blood Elfom ako i samo ako kupiš cijeli TBC,znači pljunut 298 kuna u Algoritmu ili Crovortex :wink:
Mislim da ces ga moci igrati i ako ga kupis preko interneta, al to je opaki download i placenje preko "sigurnih" stranica na netu. Radije kupi u Algoritmu iako je preko neta malo jeftinije.
nisam nikada napravio vlastiti Arena team pa da pitam di to mogu registrirat,mislim kupit onaj chart?
Hvala :wink:
Imam problem s questom po imenu Humble Task (tauren kvest)
uglavnom piše Take a Wather Pitcher from water well.
I sad nekužim šta trebam napraviti,gdje je taj pitcher,kad idem oko water wella nigdje nemam da uzmem šta ili bilo šta...fala
http://www.max-save.org/images/917207Wo ... 125213.jpg
http://www.thottbot.com= Citat =:
Izvorno postao Jerry
koliko je min. konfa da bi se PRISTOJNO igrao wow?
znaci 1028x768 reza i neki mid detalji bez AA i AF (ak ga ima u wowu uopce...)...
na kakvim cu otprilike postavkama moci igrat wow:
athlon xp 1.66 ghz
256 mb rama
nvidia gefore fx 5200 128 mb agp x8
?
unaprijed hvala...
Windows® System 2000/XP OS:
* Intel Pentium® III 800 MHz or AMD Athlon 800 MHz
* 512 MB or more of RAM
* 32 MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as NVIDIA® GeForce™ 2 class card or above
* DirectX® 9.0c (included) and latest video drivers
* 6.0 GB available HD space
* 4x CD-ROM drive
* A 56k or better Internet connection
Taj quest neradi na privatnome serveru jerry= Citat =:
Izvorno postao M4mut
O.O= Citat =:
Izvorno postao M4mut
:|= Citat =:
Izvorno postao fohliii
ok onda... :boohoo:
inače,"Humble Task" je quest u kojemu se treba uloviti te nahraniti psića.Ako se pitate zašto je tako "dječji",razlog u tome jest da je taj quest,kao i lika koji daje quest izmislilo jedno jako bolesno dijete koje je volilo igrati WoW.
Blizz mu je dao mogućnost da im posjeti HQ u Parisu,te da malo gleda "kako to sve radi".On im je u jednom trenutku izrazio želju da napravi svoj quest,i Blizzard mu je to i omogućio.GG Blizz :pray:
ma blizzard je definitivno naj developer ;)
kako na kojem....više ima privatnih servera nego blizz....= Citat =:
Izvorno postao fohliii
dosta o privatnim.
fala mamutarka...rešila sam kvest :pray:
Ne bih znao :D nadam se da je...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
poduplaj skoro sve +dsl veza i bit ce dobro .....= Citat =:
Izvorno postao M4mut
et mene s kveščnom opet :d
kako pričam na lfg channelu?kada se konektam piše mi joined i neki channeli i jel kada napišem ja npr enterom i piše iznad mene u oblačiču dali vide to oni na lfg channelu?
ovo šta pričaš u oblačiću vide samo oko tebe, u LFG kanalu pričaš tako da odeš /4 ili /5, probaj oba pa ćeš vidit koji je LFG= Citat =:
Izvorno postao Jerry