Ne kupuj na crovortex, preskupo je ako se ne varam, tamo je baš za eve prenapuhana cijena. To neka ti bude zadnja opcija.
Printable View
Ne kupuj na crovortex, preskupo je ako se ne varam, tamo je baš za eve prenapuhana cijena. To neka ti bude zadnja opcija.
vo .. nakon duzeg vremena loorkanja pojavih se i na ovom forumu: Igram EVE online vec skoro pune tri godine i aktivan sam cijelo vrijeme. u ovo intro tekstu, (da budem iskren - cijeli je copy paste sa drugih foruma:) cu se malo okrenuti prema into o EVE...no... znam da vam to ne treba :)
Ova igra ima vise aspekata igranja. Mozete je igrati kao divljaci, PVP posada Voyagera...mozete je igrati malo suvislije...kao mission runneri, mineri, produceri...ili jednostavno..zgrabiti sve sto igra nudi...osnovati svoje carstvo (ukljucuje sve aspekte igre). No za ovu igru treba imati strpljenja. Bilo tko od vas, tko nema strpljenja, bolje da je ni ne zapocinje. Time ce samo izmuciti one koji ga pokusaju necemu nauciti... a kao soler ce dobro posluziti wannabee piratima..ili piratskim noobovima..naravno, kao meta.
Eh sad kad sam vas malo (raz)uvjerio, mogu vam ponuditi i pomoc. Naime, ekipa iz Salvonije je napravila stranicu posvecenu EVE online. Ne znam link ovog trena jer radim na radnom kompu :)) (psst).. Ali znam adresu stranice koju sam ja pokrenuo ( a na njoj ima i link na gore spomenutu stranicu). http://www.afk-wrecking.com.
Stranica je pokrenuta u smislu da se svi igraci EVE online ukljuce u njezin sadrzaj, no, kako to uvijek biva sa slogom nas Hrvata, ljudi su se podijelili... Neki otisli na slavonsku stranu (iako si nismo rivali..imamo iste ciljeve), neki su tu kod nas...a najvise ih uopce nije briga, pokupe informacije..igraju i gustaju..a za druge...ko ih.....
Na stranici mozete naci razne informacije, postoji i forum na kojem mozete postavljati pitanja (morate se registrirati na site da bi pristupili forumu)[registracija besplatna :)]{pri registraciji unesite ime iz EVE, radi lakseg pracenja i u svrhu dobivanja odgovora}. Postoji i chat koji je u fazi..ne znam chega..ali je funkcionalan, slabo iskoristen...i ne treba registracija na sajt za njega....ok dosta reklame za sajt :)
Nadalje, u igri sam pokrenuo Corp [E L I T E Corp]Skoji nije najbolji korp u EVE, a ni u miljeu [ima li takav?]Shrvatskih igraca nije najjaci, ali nudi pomoc novim igracima.
Moram napomenuti da ne volim snobizam u stvarnom zivotu, a tako ni u igri i ljudima sa dozom snobizma savjetujem da potraze drugu ekipu. Nasi su decki jednostavni i prijateljski raspolozeni i ne da mi se muciti sebe ni njih sa nekim individuama koje ce nam crpiti energiju i vrijeme, na dokazivanje da je ovaj nacin borbe bolji od onoga. Ukoliko trebate pomoc, dobit cete je, a ukoliko trebate polutocne i neprovjerene informacije...skupljene po forumima, nabildane teorije nekih idola od koji su pokupili "znanje" ili samo napuhavanje nakon dokazane premoci nad ekipom sljedbenika, to cete morati traziti drugdje...
vidim da se ovdje fino druzite i pomazete i veselim se. Kad sam krenuo igrati EVE-online, nisam znao ni tko i igra, ni da li uopce ima nasih igraca. Nakon nekog vremena sam shvatio da im i da im treba pomoc koja je nekada trebala meni. Onda sam pokrenuo corp, pa nakon toga i stranicu. Znam da sad ovo zvuci kao reklama (mada i je), no volio bih da se vise sluzite istom, te da pitanja postavljate tamo na forumu. Dobitak je u tome sto se vecina stvari nalazi na jednom mjestu i ne mora se toliko googlati da bi se doslo do informacija.
Community je velika stvar. Koliko je jak, ovisi o komunikaciji i o informacijama. Kod nas postoje dvije stranice koje se bave EVE i temama vezanim uz igru, no participacija na obje je jadna. Da li smo mi svi toliko pametni da mozemo sve solo - to je stvar za raspravu i ne zelim je voditi. Naime, glupa mi je situacija pisati nesto i navlaciti, ako to nema koristi za one kojima je namjenjeno, a opet...s druge strane, glupo je i odbaciti sve to sto je do sada napravljeno i ponovno svakome zasebno pisati u chatu odgovarajuci na svako pitanje....
Pomoc koju trazim je participiranje, sudjelovanje u forumu i u clancima na stranici. Stranica je napravljena u Joomli te se svaki registrirani korisnik moze upustiti u pisanje artikala, prijevoda itd.Gradjenje zajednice moze poteci od jedne osobe, ali joj za to treba voljni i zainteresirani pojedinci.
Pomoc koju nudimo tamo je za sada jos uvijek mala. Trudimo se koliko mozemo (zena, djeca, punica, posao, kojni, krave, svijne, partizani). Poceli smo i sa izradom alata, doduse jos smo na tablicama, ali se sprema i nesto sa suceljem na webu.
Nikoga tamo ne vezemo sa clanstvom u nasem korpu, mada ni to nije opcija koja je za odbaciti jer nas savez sada ima i akademiju. Svrha tog corpa je okupljanje novih igraca na jednom mjestu - ekvivalent NPC korpovima, no sa notom da se sve odvija na nasem jeziku, pa je povoljno i za one kojima je engleski stvarno strani jezik. Nakon sakupljenih 5 milja SPa, svatko je slobodan otici kud ga volja. Ne vezemo nikoga sa obavezom.
Napominjem da sudjelovanjem i posjetom na stranicu ne punite moj djep...iako bi to bilo super :)) [mozda u buducnosti]
Pustit cu ovaj post jos na nekim forumima... pa mozda urodi nekim plodom... ( jabukom???)
HF i FS
:ekipa:
nije urodio plodom...
upravo vidjeh trailer za novu ekspanziju...kako fino izgleda ona svemirska bitka...a ja nikako da se vratim ingame :(
Da čujemo ... Kaj je to bilo sa BoB-om. Ovo lajanje po forumima je besmisleno.
Lorde ?
= Citat =:
Izvorno postao Paske
A nista specijalno. Direktor u BNC korpu je pukao iz sebi znanih razloga i presao u Goonse usput kickajuci sve korpove i zatvarajuci alliance.
Sto je znacilo pad sov sistema u svakoj bob regiji sto je pak znacilo invitation za napad na Delve mk 2 od cjelog evea sto pak znaci jako mnogo pew pewa i funa za BoB koji se reorganizirao pod imenom KenZoku.
Eto ukratko. Spy job nicely done. Sto je sad dovelo do epic battlesa opet.
Nemam bas jako mnogo informacija jer sam otisao iz DICEa i BoBa prije 20 tak dana jer nemam vise vremena za EvE bas kao nekada i kao sto bi trebao za biti u Dice leadershipu i BoB FC. Posao faks kraju zena... jebga.
A i smorio sam se od laga blobova i politike.
Napravio sam mali korp Shut Up and Play sa nekoliko frendova i recruitam samo elite i veteran pvpere. Nema plavih. Malo piraterisanja malo 0.0 romanja malo empire merc wars contracta malo careberisanja. Nema obveza nikakvih skoro i ima nas vec 28 u korpu i polako se privikavamo jedni na druge i krecemo sa sve boljim pvp perfomanceom :D
Eto toliko od mene za sad.
Novi sadržaj . . .
LINK!
Jest, covjek pukne u nekom trenutku od svega, backstabing forever i prodaja duše za šaku iska
Idem opet na Trial... znam da je čudno, ali EvE je jedna od onih igara kod kojih volim izgubiti sate i sate samo u stvaranju lika i tutorialu. :)
Apocrypha’s improvements include these highlights and more:
• The sudden appearance of unstable wormholes in space, making the universe 41% larger and much more dangerous. On the other side, a first acquaintance awaits to a formidable NPC group that guards the key to the next level of technology. This unknown, uncharted space allows for a true sense of exploration for those brave enough to grab hold of the dynamic new scanning mechanics.
41% veći svemir?!
Oo
damn, ogromna igra je postala još veća...
Ha,ha,ha...vec ima ekipa koje su zaglavile sa druge strane crvotocina;
http://www.eveonline.com/ingameboard...readID=1019789
Obozavam ovu igru!!!!! :pray:
Damn Oo
Moram se vratiti ovoj igri...koliko ju uopće mogu zvati igrom...
Koliko je samo ekipa tako zapelo iza crvotočina :D jbt, ovima je flota zapela s druge strane :D
Speaking of which, što je s druge strane? I ako izginu, vraćaju li se natrag do klona u nekoj od postaja sa ove strane ili?
Koja epska situacija... pohod zaustavljen jer se pola flote pogubilo (so W40k). :)
Iako, meni je žešći bio onaj lik što je postao da će ih izvući za 500 milijuna.
Ane, tako epsku situaciju u nijednoj igri nisam vidio...ideš u pohod i crvotočina se uruši nakon što je dio flote prošao. Prvo ovi što su ostali s ove strane ostanu Oo nakon što se uruši pred njima, a tek onda oni s druge strane počnu paničariti jer se prokletinja urušila i ostaju zaglavljeni... Wait, jel te crvotočine vode u drugi dio galaksije koji je i inače postao dostupan standardnim putovanjem otkad je ekspanzija vani ili? Jer ako je tako, onda mogu putovati koji tjedan dok ne dođu do poznatih lokacija...
Mislim da jesu, budući da te WH prebace u W-space, tj. u nove neistraže sektore tako da bi, po logici nekoj, valjda mogao tamo otići i konvencionalnim putem. Jedini problem je što nema stargatesa i pitanje je jesu li ti novi sektori uopće i kartografirani. Ovime EvE unosi ono što praktički ne postoji kod 99% drugih MMO naslova - stvarno istraživanje nepoznatog od strane igrača što je... odlično.
Ovdje su pojasnili WH-se:
http://www.vg247.com/2009/01/27/eve-onl ... explained/
http://www.rockpapershotgun.com/2009/01 ... ine-by-46/
“And when I say ‘new solar system’ that is exactly what I mean. It will not be moving you to instanced space but rather to one of the thousands of new solar systems we will be adding to the EVE universe.”
Zaboravi...ako ne uspiješ iskoristiti istu crvotočinu za put natrag a ona se uruši, možeš se moliti da će se opet otvoriti i povezati te sa "starim" svemirom. Dodaju tisuće (god damn it...tisuće?! Oo) solarnih sustava. Možeš zaglaviti tako daleko da te ni svi boosteri u galaksiji neće vratiti u poznati svemir...bar ne u sljedećih 60 godina :D
Me likes :D
EDIT: Ah screw it, danas ću skinuti klijent kad se vratim kući. Odakle ekipa kupuje timecardove? Ovi iz Crovortexa su malo preskupi a i ne treba mi kutija svaki put.
Skida se klijent. Zasebno skidam ovu novu ekspanziju ili je ukomponirana u ovaj 1,9GB težak klijent?
Sad znamo novo pravilo za putovanje kroz crvotocine;svaki brod mora imati probe launcher jer misteriozni NPC Sleepersi,skeniraju brodove i prvo unistavanju brod specijaliziran za exploration.
Ima i slucaj Galente factional warfare flote od 12 brodova,usli su,uspjesno salvagirali materijale za T3 brodove ,pronasli novu crvotocinu za povratak ali ona ih je dovela u srediste neprijateljske frakcije Amarr Empire,26 jumpova daleko od najblizeg prijateljskog zvjezdanog sustava.
Klijent od 1.9GB je full game datoteka sa novom ekspanzijom.
Kewl...
I BTW to zvuči uber seya...osobito to sa pojavljivanjem na random lokacijama...
I još jedan BTW, ima li naznaka da se Jove brodovi pojavljuju napokon? Mislim, ono, 41% veći svemir, tisuće novih sustava, logika nalaže da bi ih trebali naći kako istraživanje tih sustava bude napredovalo...
I još jedan kveščn, kako što jeftinije i efikasnije kupiti timecard, uzevši u obzir da je Crovortex šugav na tom polju? I 26 skokova je malo uzevši u obzir da sam nekad davno sa razaračem iz startnog Amarr područja išao u Jitu, tek toliko da vidim kako izgleda taj zloglasni sustav :D
Oke, upravo sam pročitao uvod u novu ekspanziju. Baš kad sam mislio da ne može biti bolji od uvoda sa zabijanjem Nyx nosača u svemirsku postaju, oni naprave uvod koji je toliko spektakularan da ga se riječima ne može opisati. Otvaranje crvotočina po New Edenu kojemu je prethodio opći pokolj na Seyllinu, uništenje karavane...predobro. Sam opis događaja na Seyllinu, od gubitka satelita do konačnog uništenja planeta kroz news feedove je fantastičan. Detaljni opisi evakuacije, događaja na planetu, panika kad su vidjeli val plazme i na kraju ostaci planeta koji ponovno formiraju kuglu dok krupniji dijelovi još lebde oko ruševina...prekrasno. Klanjam se CCP-u do poda.
Kupi game card od 2 mjeseca i na taj način ćeš im najbolje iskazat poštovanje : )
To i želim, samo da saznam kako najefikasnije kupiti timecard jer su ovi likovi iz Crovortexa lopine.
A baš... 300kn + poštarina 25kn za 60 dana dok su ostali maksimalno 225kn... lijepo nas CCP vrti na tom području. Ali bar možeš konvert napraviti.
Inače, jesi li probao igru opet? Bar im je trial 14 dana, 21 ako te kao netko preporuči (trebaš neki key ako se ne varam).
Morao sam ponovno skinuti klijent (koji se usput budi rečeno još skida jer me T-Com zeza sa brzinom) tako da danas kreiram trial account i krećem u akciju. Vjerojatno sa Gallenteom. Inače, malo je zbunjujuće to što jedan WoW košta 22$ za 60 dana dok EVE dođe 34,99 za 60 dana i još Crovortex nabija svoju maržu. Našao sam neki site na kojem nude uplatu na njihov račun i nakon pola sata stiže GTC na mail. Kod njih me košta oko 255 kuna i nema poštarine. ^^
http://www.enabava.net/onama/mogucnosti-placanja/
Skidam trial,napravio account...
Požaliti ću
:)
edit.
Pročitao članak o "Council of Stellar Management"
I ono,WoW je mala beba,ova igra ima svoj pravosudni sustav.
Halp!
Enabavu koristim dosta često za softver, inače, uzimaju ti oko 40kn provizije...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
I svejedno me izađe jeftinije nego da uzimam preko Crovortexa.
@Nodakim, cijela galaksija je pod kontrolom igrača, od ekonomije, preko ratovanja do politike i pravosuđa.
Ali ne ono
:pray:
Obavezno pogledaj milijunske bounty nagrade na pojedine igrače kad dođeš na stanicu. :)
Ono što je meni super kod EvE je to da si stvarno nitko i ništa na početku. Stvarno sitna riba koja stalno pokušava skrpati koju kintu kako bi si unaprijedila brod/što već (znam da sam ja prve pare uložio u brod sa većim kapacitetom i u nove minere/dronse kako bi si pospješio rudarenje). Iskreno, rudarenje mi je tamo bilo bolje od taktičke borbe što je pomalo... uznemirujuće zapravo. A karta tek... ono, bojiš se uopće i pogledati je, a kamoli putovati negdje dok se ne uhodaš malo.
Ne brini,ja mislim da je uznemiravajuće to što sam skinuo trial...
:)