Zakon je ona epizoda od petka.
Kao neki dobar podmornički film.
Printable View
Zakon je ona epizoda od petka.
Kao neki dobar podmornički film.
HA-HA
Quark je zaslužan za Roswell XD
:pray:
Čim sam vidio da Quark ide s njim, znao sam da će se neš zanimljivo desiti.
Jednostavno obožavam epizode kad je Quark i njegova ekipica u prvom licu.
Da, odlična epizoda.
DS9 je sve bolji i bolji, iako to već znam, jer sam ih sve gledao prije.
Danas će biti dobra serija, fokusirana na Klingonce opet fičring Worf.
oh jucer je bila zakon, stigo je Dominij... :D
Ma DS9 je stalno zakon.
Ništa mi ne govori, zaspao jučer. :)= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI
mwahahahah...i to stigao na Zemlju...jedva čekam epizodu sa Breenovima i napadom na SF :D
kek...Leyton je trebao na silu doći i obaviti coup d'etat...a ne ovako bljezgarati okolo...narediti bombardiranje Pariza iz orbite i premjestiti capital u San Francisco u Akademiju...blah...malo slab kraj :(
oh to ce bit fenomenalno... bas sam neki dan gledo na youtubu nisam mogo izdrzat...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Pogledah epizodu do kraja, veoma zanimljiva.
Čeka se sutra navečer again ^^
Noć
ne izdržim do 1, čim se legnem i gledam dosjee x odmah zaspim http://cro-gaming.com/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
nisam gledao već 3 tjedna :(
pogledao skoro sve epizode otkad sam u gipsu/longeti. Mogu reći da mi je DS9 poprilično dosadan, ali ga u tim sitnim satima uvijek mogu pogledati.
Hell, pa to je strašno!
Iskreno DS9 mi je prije bio blah, al sada, vrh vrhova za mene : )
Pokušavam nabaviti kolekciju prve sezone na ebayu.
@Hell, Odo više nije mjenjolik.
meh, budem preumoran nakon posla da bih gledao nešto tako kasno...i tak...znači čoek-gel za kosu više ne stane u svoju kantu...kewl...
damn, zbog jedne curice nisam gledao ni sinoć ni preksinoć, al srećom imam snimljeno, moram danas pogledat ako nađem vremena :) sad bi brzo trebala ona epizoda u kojoj se odo slomi jer skoči s promenade, a više se ne može pretvoriti u orla ili štagod :)
Žestoka je bila ova prije nekoliko dana kad su mislili da Quark umire. :)
Gotovo svi njegovi citati su mi predobri, posebni oni bazirani na Rules of Acquisition.
Ono, zanima me šta se krije iza toga..= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
1.Sretno oženjen i imaš malo dijete
2.Vrebaš male curice
3.Igrao si FEAR i trenutno u svim objektima vidiš curice
4.Svojoj curi dakle girlfriend tepaš "curica"
; )
Klinolonci rulaju jopet, živjelo carstvo mira i razuma!
lol, niš od ta 4, niska je i godinu mlađa od mene. i, ne, još nisam pogledao te epizode :(
DS9 stalno varira kvalitetom.Jedna epizoda je nenadjebiva,dok drugu je problem odgledati do kraja.
Ali još malo i rat s Dominionom.
:pray:
Spoiler : (
oh danas citam sadrzaj danasnje epizode bit ce zakon!!! sve epizode s dominijem su i vise nego odlicne!!! :D
Prije mi se DS9 nije sviđao, mislio sam: "Šta je ovo, pa na stanici su samo, nikud ne idu, šta se zanimljivo može događat", ali sam bio balavac i nisam ni pošteno gledao onda. Sad gledam skoro svaku večer i odlična mi je serija. Ma svi ST-ovi su mi zakon, ali naravno TNG je vrhunac.
Tocno to.. ljudi imaju predrasude prema DS9 :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Ryd3R
U biti serija je odlicna a Sisko je glumac ipo, stvarno dobro glumi svoju ulogu :wink:
Dominion..
sad bi zaigro DS9 Dominion Wars.. jos da radi kako treba na XP-u :P
Sisko mi je stvarno zakon kad onako digne jednu obrvu :rotfl:.
Šta je bilo u jučerašnjoj epizodi..nisam gledao.
Neznam, meni Sisko i nije baš simpatičan. Ali to zavisi od osobe do osobe, recimo nekako mi se čini ko da nije dostojan kapetanskog mjesta, ko da nije dovoljno odlučan i to. Jean-Luc Picard je bog po tom pitanju.
Sisko je manijak...Picard je bio diplomat i pjesnik (i svojevremeno radilica, hihi), no Sisko je vojnik...lud kao kupus...i mogu oni isusi pričati o prorocima koliko god hoće, Sisko bi najradije uletio Defiantom u akciju pucajući na sve što se kreće :D