Jeba on sebe kako taj skill dobro dođe za farmanje !
Printable View
Jeba on sebe kako taj skill dobro dođe za farmanje !
magnus sa 2 bf-a :D
moze bit i 50 kripulja oko njega sve ih u 3 udarca rjesi
nisam znao da se bf stacka:X
Ja mislim da cak i je jer je meni jedan put tauren spoija 3 bf-a i vise je dmg radija onima oko sebe nego onom kog tuce :rotfl:
lol= Citat =:
Izvorno postao omfgnoob1
to ne moze biti jer bf daje postotak dmga:X
-_- znam, bio sam sarkastican tome je i sluzija smajl ":rotfl:"
Zapravo to je moguce jer se battlefury stacka izravno. Znaci uzmes 4 bf-a i imas 140 % cleave .= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
i jos cleave ignorira armor
pa, u teoriji, al ako se stackaju izravno, onda se samo 2 mogu stackat, a treći ne radi (primjer radiance- lik mi kaze da se ni dva ne stackaju vise, premda prije jesu, dok treci nije radio)
Istina, radijacija se nestacka uopce
Omg , vidio sam jednom lika kako je igao neku AI mapu (stariju) i ima je magnusa sa i 3 bf ! Lik udari kripa i ubije heroja iza a krip ostane živ ! :rotfl:
Ja sam jedan put sa magnusom imao oko 700 cs 8)
evo sada sam offline magnusu na najnovijoj sastavio 3 bf-a, i stvarno, ovaj creep kojeg tučeš preživi a ostali davno krepaju....
Znači moguće je stackanje :o
SKoja verzija?= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
43b
A lol pa rekao sam vam vec BF se potpuno stackaju + cleave ignorira armor tako da ako imas 100% cleave-a opet ces prije pobit ove creepove koje cleavom tuces
Istina da. BTW da neidem u offtopic u CDL topiku.
Ti si lvl 20 a neznas sta je deny? Mislim nemoj misliti da te wrijeđam ali mi je precudno...= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
ma znam sta je deny, nisam nikad rekao da neznam nit ces nac di ja pitam sta je to, samo da to ne volim radit:X= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
Zašto?= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Nevolim ni ja denyati jer mi se neda , ali kad protivnik u lineu denya onda i ja denyam !
Autoattack ftw? :o
Yes :D !
Meni je sad denayat postalo prenapeto svaku partiju iman po 30-40 denaya :)
pa, ja se držim one stare, on meni denya 10 creepova, ja njega ubijem 10 puta^^
Pa denyam prvih 15-ak min , kasnije i nema smisla denyat
yep već zaborawim na to= Citat =:
Izvorno postao Kulen
ja deny-am prvih pola sata a kasnije rijetko radim deny(osim ako tower deny-at) i meni je jako cudno kako neki govore da su dobri u doti a da ne rade deny.Meni svako ko je u mom line a da ne radi deny je barem 1-2lvl manji od mene
pa, ti si igrao samnom par puta ako se dobro sijećam, nisi bas bio bolji(no offence :) )= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
Pitaj si buraza kako se igra dota(igro sam snjim jednom na svom drugom acc AVGn00b)bio sam necro i owno sam al jedini problem je bio sto ostala cetvorica u mom timu su bili feeder(najbolji je imo 4-8 -.- a ja sam imo 18-6 negdje)= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
ne govorim ja da si ti los, to nikako (a moj brat je feeder teski to znam :) )= Citat =:
Izvorno postao AVGstar