Re: fallout 3......iscekivanje
neznam kako vama ali meni ovaj screen izgleda obećavajuće, barem što se atmosfere tiče
http://fallout3.files.wordpress.com/200 ... lout10.jpg
mislim da bi već bilo vrijeme da bethesda izbaci trailer, nevjerojatno su škrti na informacijama i materijalima
Da, tako I am Legend-ovski izgleda screen.
a koliko bi fallout trebao zahtjevati
Sumnjam da ce imati vece zahtjeve od Obliviona, ipak to izlazi i za konzole.
(Zivio konzolitis!)
Assassins Creed any1? koji je zahtjetvniji od crysisa
btw svida mi se ono da posaljes psa da trazi hranu ili oruzje s poda pa se vrati nakon par sati i donese ti :)
= Citat =:
Izvorno postao DrunkyDuck
(Zivio konzolitis!)
po tome nebi trebao zahtjevati previše, neki jendojezgreni proc, giga radne i 256 grafičke sa shader 3 modelom
sve je to beskorisno ako nema ne atmosfere gdje upravljas svime,takvu slobodu kakvu su imali 1 i 2 oni neće dostići,kako vidite odbili su to napraviti samo zbog,samo zbog prodaje i markentinga,e to je problem,problem što oni u današnjem svijetu duplo liberalnijem nego kada je izasao prvi dio oni to rade,njima je kao tvrtci stalo samo do novaca,fallout 3 ja sam odlučio neću igrati,samo zato što imam stav,da takva tvrtka ne smije to raditi,a ako ne ispune svoje obećanje da će da ti communityu da dovrši van buren,otvorit ću blog protiv njih(omfg otvarat cu blog :P )
neka oni stavljaju te neke trikiće sa psom,mene briga za to,ako psa nemožeš osakatiti,ispreći i pojesti ga(ne nisam manijak),oko toga što izlazi za konzole,pa možete očekivati sranje od igre samo zato što za njih izlazi,već sam jednom rekao samo igre koje su bile na xboxu pa na pc su kako tako zadovoljavajuće,valjda microsoft u tome ime prste :)
ps.oblivion je teško smeće bez par giga modova,onda je uber macro iddqd dobar
= Citat =:
Izvorno postao Hidraulicar Kreso
= Citat =:
Izvorno postao DrunkyDuck
(Zivio konzolitis!)
po tome nebi trebao zahtjevati previše, neki jendojezgreni proc, giga radne i 256 grafičke sa shader 3 modelom
sweet dreams
ovo ce bit pucacina kojoj ce se borba izvodit u real timeu tak da igra nebu bas igriva na manje od 30 fps
:rotfl:
znam da ne možeš,ali ako je već toliko godina prošlo i tehnologija postala puno bolja,valjda bi to mogili napraviti,naravno jedna stvar se nije razvila..humans xD
edit.omfg,sta je ovo vidim postove koje nema ili kiklop editirao?
= Citat =:
Izvorno postao Melandru
sve je to beskorisno ako nema ne atmosfere gdje upravljas svime,takvu slobodu kakvu su imali 1 i 2 oni neće dostići,kako vidite odbili su to napraviti samo zbog,samo zbog prodaje i markentinga,e to je problem,problem što oni u današnjem svijetu duplo liberalnijem nego kada je izasao prvi dio oni to rade,njima je kao tvrtci stalo samo do novaca,fallout 3 ja sam odlučio neću igrati,samo zato što imam stav,da takva tvrtka ne smije to raditi,a ako ne ispune svoje obećanje da će da ti communityu da dovrši van buren,otvorit ću blog protiv njih(omfg otvarat cu blog :P )
neka oni stavljaju te neke trikiće sa psom,mene briga za to,ako psa nemožeš osakatiti,ispreći i pojesti ga(ne nisam manijak),oko toga što izlazi za konzole,pa možete očekivati sranje od igre samo zato što za njih izlazi,već sam jednom rekao samo igre koje su bile na xboxu pa na pc su kako tako zadovoljavajuće,valjda microsoft u tome ime prste :)
ps.oblivion je teško smeće bez par giga modova,onda je uber macro iddqd dobar
The man has spoken :pray:
Prema onome što do sada znam o Fallout-u 3 :Od legendarnog Fallouta-a ostalo je samo ime i apokaliptični setting.I svidjeće se onima koji igre primarno cijene prema grafici.
= Citat =:
Izvorno postao Sybelius
Prema onome što do sada znam o Fallout-u 3 :Od legendarnog Fallouta-a ostalo je samo ime i apokaliptični setting.I svidjeće se onima koji igre primarno cijene prema grafici.
e pa ja ne cijenim grafiku, i ne zanimaju me eye candy sranja, nego hoću proizvod koji nije uber zahtjevan i neoptimiziran ko crysis, želim se igrati a ne gledati druge kako igraju. Nemamo svi para za kupovat uber kante za igru. :twisted:
u vrjeme kad je izaso orginalni Fallout izometriska kamera i tb sistem borbe je bio normalan za ono vrjeme isto kako je danas 3d grafika i kamera iz treceg lica normalna
po meni ce bit dobra igra
kažu ovako: kad igra tek počne i kad se ti, kao glavni lik, rodiš, možeš stisnut tipku a na tipkovnici i lik proplače
kad malo odrasteš stisneš tipku a i lik kaže: da da (svom ocu) :gitara:
jel ko zna kakav će komp trebat imat da ovo čudo proradi...ak mi sada radi crysis jel to onda dovoljno lol...po mom mišljenju bi trebalo bi isto ko za oblivionček...
kada tako pastiraš text moraš navest odakle si ga kopirao
svejedno, preview ne daje neke novosti koje već nisu svima poznate. zato evo jedna mini vijest:
Fallout 3 neće imati official demo. Potvrdila Bethesda.
@bens
nešto malo zahtjevniji komp nego za oblivion jer je engine dodatno modificiran, iz bethesde su izjavili kako će zahtjevi biti manji nego oni za crysis, te da će f3 danas grafički biti ono što je oblivion bio prije 2 godine, dakle, jedna od najljepših igara 2008
Očekujem to od velikana poput Fallouta samo me zanima hoće li mi to friend moci pokrenuti sa kompom od 2,4MHC, 756RAM, 256 grafa, 3.0 pixel shader
hoće, samo ovisi koja je grafička - i nvidija 6200 ima 256mb, koja je kudikamo lošija od npr. 7600GT
i dobro bi mu došlo da nadogradi ram - 1gb je danas minimum za igranje, a 2 gb pod recommended
= Citat =:
Izvorno postao Snake
kada tako pastiraš text moraš navest odakle si ga kopirao
svejedno, preview ne daje neke novosti koje već nisu svima poznate. zato evo jedna mini vijest:
Fallout 3 neće imati official demo. Potvrdila Bethesda.
@bens
nešto malo zahtjevniji komp nego za oblivion jer je engine dodatno modificiran, iz bethesde su izjavili kako će zahtjevi biti manji nego oni za crysis, te da će f3 danas grafički biti ono što je oblivion bio prije 2 godine, dakle, jedna od najljepših igara 2008
naravno da ne
mislim moc ce uc u igru al nek ne ocekuje vise od 15fps
u zadnjem pcplayu sam pročitao cijelu najavu fallout 3(makar je to vise bila nadopuna najave,ali isto),i u onome intervju(kojih je bilo nekoliko u tom broju(hm,bio sam oko toga provocirao iggya :) ).uglavnom kaže taj tip kao da su raspravljali oko toga,koji put uzeti,da vuče više oblivioonu ili starim nastavcima,odlučili se za naravno stare nastavke,ali kada vidim da su oko toga morali misliti fakat me razočara jer znam da su obične lopine
ps.thrall nemoj mi hraniti ego,it will get bad :)
ma ja kupujem štagod uradili od igre samo recite kad izlazi.Falled out of a black hole.
= Citat =:
Izvorno postao CHOLIK
ma ja kupujem štagod uradili od igre samo recite kad izlazi.FalledSout of a black hole.
Widim da ti nepravilni glagoli nisu najbistriji dio englenskog jezika. Kaže se "fell"
A igru ću kupit naravno kakva bila da bile jer je riječ o Fallout-u.