47 milijuna za balvan papira i litru boje? je ,kak da ne :D
Printable View
47 milijuna za balvan papira i litru boje? je ,kak da ne :D
[quote=McPingvin_v2.0]
Krmio sam.= Citat =:
Izvorno postao "The Boz":hey4wbz5
Svako biračko mjesto broji za sebe. Izvještaj sa svim glasovima i ostalim materijalima nose u ispostavu DIP-a (u Zagrebu je to u zgradi Gradskog poglavarstva) gdje službenici unose rezultate u sustav, a sve glasove i to u arhivu. Kasnije se određena količina glasova nasumice provjerava u samom DIP-u.[/quote:hey4wbz5]
Sori, trebao sam biti precizniji.
Mislim na princip vrednovanja glasa. Jel 2 glasa za u BjBil županiji plus pet glasova protiv u Istarskoj = 50% ili 71% protiv?
Nema vrednovanja glasova, jer je za referendum cijela Hrvatska s dijasporom jedna "izborna jedinica" :)
Ah. Spanks.
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
el.glasanje i nije baš profitabilno hehe
Ne može bit OIB za Internet glasanje, kad svaki drugi dan negdje nekom daješ OIB za sve i svašta. Heck, i Internet provajder ima moj OIB.
Pa normalno da će biti neka dodatna vrsta registracije iza toga, a ne da je OIB dosta za glasanje. Odeš na mjesto zaduženo za registraciju "elektroničkih glasača" i na temelju OIB-a dobiješ lozinku i password za pristup takvom obliku glasanja.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Heck, imam i ja ako mi kažeš broj osobne ili mbg= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Izvorno postao Dania
haxz0r
Inače, čuo sam da u Švicarskoj, u kojoj živi otprilike dvaput više ljudi i gdje imaju i po desetak referenduma godišnje, isti koštaju oko 800-900 000 kn jer je ljudima čast volontirati za biračke odbore.
Opet ste pesimistični.
De daj Varaždin i Čakovec kao vanjski teritorij, nešto kao Kaliningradska oblast za Rusiju. Mirnije duše bih studirao, a ne se vraćao u vukojebinu od Požege.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
eo vam novi wall
Još nek im daju posvajanje djece i sve pet, ne mora se zvati brak.
S posvajanjem djece će se vjerojatno pričekati par godina dok društvo u cjelini malo ne sazrije, ali to je logičan korak nakon ovog.
To baš ne bih dopustio da se mene pita. Eventualno ako je jedina opcija ili to ili sirotište, ali moš mislit da bi se LGBTUIAEHRIHAENRF parovi zadovoljili s time što bi kod posvajanja imali niži prioritet od heteroseksualnih.
Iskreno ne vidim problem u tome, pod uvjetom da se i u okolini gdje to dijete odrasta na tako nešto gleda kao na normalno. Naravno, za to će trebati vremena.
Pa zato jer će pederi odgojit pedera do'h.
I onda će za 20 godina ući u Ustav da je brak zajednica istospolnih osoba.
I to SAMO istospolnih osoba.
A onda će legalizirat pedofiliju, e.
Srećom...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Pederi odgajaju pedere ,heteroseksualci odgajaju pedere. We're doomed.
http://news.yahoo.com/bob-dylan-charged ... 41459.html
dobar smo brend lejtli.
Trenutni trendovi u Hrvatskoj mi se ne sviđaju, ali Bob je sam odlučio ugaziti u tu kaljužu. Doduše, on vjerojatno poznaje povijest ex-Yu zemalja koliko mi povijest Norfolškog otoka. Eh...
http://www.vecernji.hr/za-i-protiv/najv ... mca-906402
Jep.= Citat =:
– Razotkriven je mit da su oni koji glasuju protiv jako urbani, a oni koji su za jako zatucani – kaže Željka Markić.
http://www.zaslike.com/files/3wucs9esxczg3k7r1ni.jpg
Vi još niste shvatili da je homoseksualnost PRIRODNA pojava, tj. obrambeni mehanizam od prekomjernog razmnožavanja parazita zvanih ljudi?= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Žena je u potpunosti sjebana, ali ovo joj je valjda prva donekle pametna. Kampanja svih ovih koji su bili protiv je bila jako agresivna i podjednako opterećena strahom od konzervativaca kao što su oni opterećeni strahom od pedera. Dok su se jedni tobože borili "za obitelj" užasno loše pokušavajući sakriti čistu potrebu za ograničavanjem prava pederima i pravdali se nepotrebnim gluparijama, drugi su ih sve odreda etiketirali kao zatucane seljačine i na temelju te stavke u referendumu (koja u konačnici niti ne znači da će gejevi biti zakinuti za neki ekvivalent bračne zajednice) izjednačili pola hrvatske populacije s nacistima i monstrumima. Nije li to malo pretjerana reakcija?= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Nisam glasao za i ne bih se bunio da se stvarno i uvede civilni brak za homoseksualce koji se upravo tako i zove, ali čemu dvostruka mjerila?
Pa da ti budem iskren, ne mislim da su to dvostruka mjerila. Obje kampanje su bile jednako agresivne, ali stvar je u tome da je jedno jednostavno moraloSvodit k drugom, u ovom slučaju Željkina kampanja medijskom linču. Tako da, po meni je to bila sasvim normalna reakcija na retardiranu ideju o retardiranom referendumu na koju je došla skupina retarda. Osobu kojoj toliko smetaju homoseksualci i želi se pobrinuti da ne dobiju nikakva prava i potom se još poziva na Isusa ja mogu smatrati isključivo zadojenom ovcom, a donekle i homofobom. Osobe koje smatraju kako ih vlada svakim danom krade, a s druge strane im je opravdano davati 47 milijuna kuna za copyright na jebenu riječ koja u praksi ne mijenja ništa su zatucane. Eto, toliko je jednostavno. Je li to pretjerivanje? Za mene nije. Jesu li to pozitivne osobine? Za mene nisu. Prema tome, gdje je problem što ih se etiketira kao takve? Zašto svako govno mora biti umotano u celofan? Kako se boriš protiv diskriminacije i homofobije ako ne osuđivanjem istog?
Da se razumijemo, da su homoseksualne skupine te koje su počele skupljati potpise s ciljem da heteroseksualne zajednice proglase "nečim drugim" i manje vrijednim, smatrao bih i njih zaostalima. Apsolutno.