Nikad mi nisu bili jasni ti "nije dosta mračna igra" komentari. U Deamon Soulsu su dvije zone bile mračne.
Printable View
Nikad mi nisu bili jasni ti "nije dosta mračna igra" komentari. U Deamon Soulsu su dvije zone bile mračne.
Kao da ti znaš kakav je Demon's Souls pogani hejteru.
Pa vidio sam ga.
Latria i Valley su mrak, trnci i zlo, Stonefang su većinom uski klaustrofobični tuneli, a Boletaria i Shrine of Storms, iako dobrim dijelom i po danu, svejedno imaju dosta mračnih tunela i špilja.
Ne znam, jednostavno mi igra izgleda zlobnije i strašnije.
Dark Souls je više fantasy, iako daleko od običnih generičnih fantasyja.
Dark Souls ima Darkroot, Tomb Of the Giants, New londo i Manusuovu gajbu. Isto, ako ne i više "strašnih" zona.
Meni smeta da je Dark Souls imao samo jednu full mračnu lokaciju jer mi je ta mehanika full mraka skroz dobra.
Dragon Dogma je savršeno riješila mehaniku mraka. Doslovno se niš ne vidi u šumi i baš je neka kul jeza, iako je igra puno mekši fantasy od Soulsa.
Meni se sviđalo da postoji jedan onakav level kao što je Tomb of Giants, ali ne i to da ti izvor svjetla bude neki random drop kojeg možeš ali i ne moraš dobit. Da mi nije dropala skull lantern od necromancera, opet bi guglat morao jel ima kakav način drugi za proć to.
Opet ću igrat Deprived u dvojci, najbolja 'klasa' :D Najljepše u RPG-u mi je kad počneš ko neki totalni njavro u gaćama a pri kraju igre si mašina koja sve melje pred sobom, uf. Ideš gol okolo, dobiješ neke jadne poparane hlače i jednu cipelu ko u prvom DS-u od vojnika gore u Burgu, ok već sam malo moćniji (šatro), pa nađem neki poparani oklop, pa neki malo bolji, pa više nemam štit od daski nego pravi wooden shield, pa malo kacigu neku, pa ovo ono, užasno mi je super ta vizualna progresija lika kroz igru.
Skull lantern nije random drop nego ga dobiješ u rupi u koju te Patches šutne. Sa Drepivedom se nećeš baš dobro provest u dvojci.
Ali ja sam Patchesa ubio jer mi je išao na k još gore kod bonfirea, tako da me nikad ekšli nije gurnuo. Nije logično da moram bit ubijen sasvim nakaradno negdje u pm da bi dobio item za proć cijeli level.
pa nemoraš ga ubit da bi dobio lanternu, skočiš dole i pokupiš je, tj. nemoraš ni skakat dole ako se bojiš da ces poginut od pada, imaš puteljak okolo
No idea, dropala je od jednog necromancera ranije, ali da nije, sigurno ovu drugu ne bi našao.
Zake uopće o tome raspravljate. Svi normalni ljudi koriste Maggot.
Nema veze više :D E i što bi s Deprivedom imao problema u dvojci? znam da počinje skroz goloruk :D
Imati ćeš problema zato jer je igra teška.
Tako je.
Ma, samo strpljenja treba za DS. Iako vidim po recenzijama da je nastavak još više jeftinjara od jedinice što se težine tiče, da bossovi i neprijatelji slajdaju okolo, pobereš damage čak i kad realno nema šanse da su te zakačili i slično.
Bilo im preteško pa krive igru.
Ovo je privlačno.
Stiglo. Stvarno brzo. Al ne mogu igrat.
Prvi šok, na cedulji HP ekspressa piše: OŠTEĆENO!
Brže na poštu, u strahu, no na sreću, samo napukla ljepljiva traka na vrhu vanjske kutije.
Zatim iznenađenje, cool metalni certifikat (iako mi je broj random 1374 ili nešto).
Zatim drugi šok. Razočaran sam steelbookom jako. Zašto mi Europljani dobijemo lošiji? A inače europski CE znaju biti bolji.
Američki ima slova na naslovnici i hrbatu, embossed dijelove, ljepše svjetluca i još se dobije zaštitni plastični cover (iako taj cover dobiju i u europskom Black Armor Editionu, no ne i u našem CE).
Šteta.
Al sve ostalo je vrh. Figuru nisam otpakiravao. Nek bude u kutiji da ne skuplja prašinu. Otvorit ću je kasnije kad bude više vremena i kad će mi se dat uredit policu kak spada.
Uzimam preorder za tih 160 kuna čim potvrdim od par ljudi da je pravi nasljednik.
Stiglo i satniku. Zbogom svijete.
Umrite fegeti, kakve sam ja sreće neće mi stić još dva tjedna.
Zavvi?
A ni ja je ionako neću igrat barem do Uskrsa.
Igra je puno agresivnija od Dark Soulsa. Puno više neprijatelja, mini bossova, napadanja u grupama i općenito agresivnijih skripti.
Thief? :P
eo došal od frenda, malo sam bil kod nejga da vidim to cudo :D
frajer je vec riješil cca 20 bosseva
-igra ljepše izgleda
-UI je prejeben
-inventory je pregledniji
-podosta više itemova, tako i oružja
-puno više lokacija koje su manje ali opet dovoljno velike da se izgubiš u svim tim hodnicima
-frend igra sorserera, zakon što attunement daje spell slot i povecava casting speed
- prstenovi se daju dizat na +1...
-armor izgleda preseksi
-nema više dosadnih embera
ma milion stvari, trenutno je u nekom dvorcu gdje je onaj Mirror Knight, prije njega su dva Dragonslayera, jedan vas roka sa visine sa lukom a drugi vas roka sa melee, i kad jednog spustite na 50% hpa onda ova odozgora dođe dole i onda imate dva melee pizdeka :D
sve u svemu to malo kaj sam vidio je GOTY