Proklet bio Bartuc-man sad mi se opet igra Morrowind zbog tebe... must resist (ne da mi se tražiti sve DVD-ove sa modovima po kući). :D
Printable View
Proklet bio Bartuc-man sad mi se opet igra Morrowind zbog tebe... must resist (ne da mi se tražiti sve DVD-ove sa modovima po kući). :D
Igraj, fenomenalna je igra :pray: Veća od života :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Damn, pošalji i meni neki, ne da mi se tražiti to, a ne mogu baš ni skidati... :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Bah - ti nisi Morrowind lover. :P
Mogao bih postati... :D A i mi se znamo, nećeš valjda ovim njubovima slat? :)
Nevah, previše voliš Daggerfall. :)
Nikom ja ništa ne šaljem (ne mogu ni za sebe naći)...
Jebenica :D
Meni dobro funkcionira ova Lite verzija sa samo 17 modova! Rijetko kada mi se zruši igra što je odlično!
PS: Da se hvalim... :D
Našao sam GrandMaster Retrot :P Odem ja do Telvani gljivice ukrasti onom frajeru Staff od Ebanovine i vidim kod lika nasuprot njega da mi jedan lončić full lijepo izgleda! Pogledam, kad ono GrandMaster me ubode u oko... Odmah nabacio Hide Spell, pritisnuo sneak i spremio ga u džepeka! Sad fino na stolu sjedi među ostalim alkemijskim alatom!
PPS: Preporuka MODA
At Home Alchemy
- mod je pre dobar. Staviš si setove na stol i samo ih aktiviraš kada želiš mixati potione! Ne moraš nositi sve setove sa sobom niti imaš više ikakve gnjavaže sa njima!
- mod je potpuno siguran i za sada b..u..g-free (jebla vas cenzura :D)! Iskrena preporuka, obavezan mod ukoliko idete na Alkemiju!!!
Zvuči zanimljivo, samo me strah tih velikih modova :D Vidiš i sam da sam ih kresao za pola zbog max stabilnosti!
Sviđa mi se ovo kaj si spomenuo sa dahom u Solstheimu... ziher poveća atmosferu igre!
Budem vidio kad bum sljedeći put igrao igru, sad me strah da ne ujebem sejvove :D Planiram si već lagano jednog lika koj će se orjentirati na Personality... zanimljiv skill makar zvučao lejmerski! Jedino ne znam da li bude Fighter ili opet Stealth! Nekak mi je Stealth klasa zanimljivija tak da za sada preteže na tu stranu s tim da nebum uzeo gotovo niti jednu školu magije (eventualno alkemiju!?)!
Stealth i Social ti općenito idu pod ruku (Kuća Hlaalu je skrojena sa tom kombinacijom na umu tako da ti tamo odgovaraju skillovi).
E znaš kakve mi sada primisli prolaze glavom! Krenuo bi ispočetka :cry: Žao mi je kaj sam magije uzimao, koristim samo faking 3 magije (OpenLock, Mark i Recall) a to sve mogu sa skrolovima rješavati ako baš trebam :cry:
Uzeo sam Mysticism, Alteration, Illusion i Alchemy! Jedino mi je Alchemy zanimljiv, ostalo je bezveze... Morrowind definitivno nije zamišljen za Mage orjentiranog lika!
Moral bum duboko razmisliti pošto sam već 11. level sa likom :cry:
Znam da je tak :D Ali kužiš, 3 skilla sam fulao, Mysticism, Alteration i Illusion! Umjesto toga bi uzeo Speechcraft, Mercentile i Security! Ta 3 bi zapravo i koristio, naspram onih magija kaj bacim kojput na neku ultra bravu ili ako sam nekaj zaboravio iz grada pa da se vratim pomoću mark i recall :o
Meh, ja bi uzeo Alteration (Lock, Unlock i ostale body-altering goodies), Speechcraft (odlično u početku kad nemaš para za mito + taunt kad nekog trebaš legalno srediti) i Mysticism (odlično kad trebaš hvatati duše i na tome možeš zaraditi gomilu para, da ne spominjem Mark i Recall).
Naravno, ovo je pod pretpostavkom da nemaš način kako doći lagano do para ili ne želiš to napraviti, tj. ne kradeš sve što vidiš (probaj ne pokrasti Seyda Neen pa ćeš vidjeti kako ćeš neko vrijeme jedva krpati kraj s krajem). :D
Halo, Thief sam, ne nebudem krao :D
Moj bed, mislio sam da ne opljačkaš Seyda Neen kako bi si malo otežao igru budući da, ako se malo barteraš i pokradeš osnovne stvari, možeš lagano otići sa minimalno 500-600 drakesa.
U igri je stvarno lako do love doć! Svaki grad ima svoj Guard Tower, a on je prepun oružja i armora koji nemaju malu cijenu! Pogotovo kad nađeš full setove Bonemold Armora, fino se daju prodati :D
Evo upravo si idem kreirati novog lika, puno sam razmišljao i reko idem ispočetka!
Ovak bu lik izgledao:
Race:SDark Elf
Class:SAssassin - nema više ArcaneS:P
Specialization:SStealth
Birth Sign:SThe Lady
Favorite Attributes:SAgility & Speed
Major Skills:SLight Armor, Short Sword, Marksman, Sneak, Security
Minor Skills:SAthletics, Acrobatics, Speechcraft, Mercentile, Alchemy
- drito prava Stealth klasa!
Kaj kažete?
Falit će tebi još magija!!11! :D
Dobra klasa, ali zašto ne uzmeš jednostavno neku već postojeću klasu i igraš s njom, prihvaćajući prednosti i nedostatke (moguće da je to prava Assassin klasa, ali ja se ne sjećam sada)?
Ma postojeće klase su jadne :thumbs1: Gotovo svaka klasa ima po dva melee oružja i po dva armora! To je bacanje skillova :P
Ovo mi se sviđa pošto je je Magija u Morrowindu stvarno zakinuta! Inače sam ogroman fan magije ali u Morrowindu nema smisla, tamo rula Tenk klasa i Stealth klasa tek kad se razvije kako spada!
Tak da, nebu mi falila magija :P Istrenirao bum si Mysticism na cca 30... to je dovoljno za 100% šanse kod bacanja Mark i Recall magije!
Šta ne utječe i umor, količina fatiguea koju imaš trenutno na uspješno bacanje magija? Uostalom, imaš za kupiti mark i recall prstenove tako da ti magija i netreba.
Ima jedan mod koji daje real time regeneriranje mane,ovisno o atributima, probaj si to, postane puno zanimljivije igrati,žao mi je što ga nije u vanilla Morrowindu bilo.
Ne znam, nisam pratio situaciju sa umorom!?
Mislim istrenirati Mysticism baš zbog Mark, Recall, Divine i Almsivi Intervention-a! Tak da ne moram nositi prstenje!
Furam full laganog lika sa što manje predmeta (osim kad kradem)! Prijašnja verzija, na 11-om levelu je lik bio i mogel je nositi nešto iznad 300 "kila", a full oprema na meni je imala 56 "kila". Tak da sam jurio ko metak :D
Da, umor (niski fatigue ili nedostatak) ti dosta smanjuje "chance to succeed" kod bacanja magija.
To o likovima... osobne preference. Ja više volim igrati sa ono full tenkom sporim kao... pa, tenk ali da može sobu počistiti kad poželi. Imaš i feather magije pa se s tim olakšaš.
Ja jedva nosim nešto, ali sam magičar, pa sam prokleto spor...
Sa Assassinom si brz ko metak :pray:
Nego, jučer sam skužio nekaj kaj prije nisam znao da postoji... Kad počne pješčana oluja i kad pokušavaš trčati prema vjetru, užasno si spor :pray: To sam tek jučer u Ald Ruhnu skužio! Jebenica!
Trebaš nabaviti onaj mod što ti daje šansu da pokupiš boleštinu ako si vani za vrijeme Ashstorma... onda bi tek vidio
ludnice. :D
e ljudi moji meni su isključili telefonj jer je sestra zvala tarot, al sad ću dobit novi net, prešo sam morrowind i sve odatke, aj pls recite neki dobrar mod
evo mene dobio sam novi net
zna li neko kako da ispunim onaj "pilgrims path" quest, igram vec duze vrijeme, al' nikako da nadjem nacin da dodjem do one deadre u Puzzle canalu
hint: roni i nemoj izlazit iz vode bezobzira na sve
hvala :pray: uspio sam :))
evo počo sam opet igrat mw, nabaljam expanzije več jer mi onaj journal na qrc ide... mi može netko preporučit par must modova i koje patcheve treba stavit(ofišl i unofišl)
sad mi nekak bolje izgleda neg prije, čim sam kreno prema balmori naletio sam na nekog isusa, altmera tirahel il tak neš, koji je napravio napitak koji fortifya acrobatics za 1000 :D moš preletit cjeli vvardenfel xDD