Bilo bi odlično kad bi u ovaj GTA primjenili tehniku pucanja i kretanja iz MP 3.
Printable View
Bilo bi odlično kad bi u ovaj GTA primjenili tehniku pucanja i kretanja iz MP 3.
Pa to su i najavili.
Ma daj? Samo sam pročita da su izjavili da je način pucanja promejnjen u odnosu na GTA IV, al ne baš da su pejstali sistem iz MP3, ako jesu odlično.
Ne vjerujem da će biti baš copy paste, ali izjavili su da će uzeti neke elemente sa MP3. A sad koliko, vidjet ćemo. Što više to bolje u svakom slučaju.
Ma odlično, samo da misije budu raznolike ko inače u GTA serijalu (a čini se da oće), a ne montone jedonlike i dosadne kao u GTA IV, GTA IV mi je imao odlične likove, gameplay i storyline al je grad bio preprazan (premalo togaza radit) i misije su bile očajne.
Na R* newswireu se pojavio Q&A gdje Rockstar odgovara na pitanja ljudima. clicky
Najzanimljivije od svega je što su obećali da će biti i neki konkretni gameplay video prije izlaska same igre, a isto negdje po ljeti bi trebale doći nove informacije o MP segmentu. Ono što je jako zanimljivo (uz to što su taj dio igre do sad u potpunosti skrivali) jest to što ga zovu Grand Theft Auto Online, prema čemu bi se dalo zaključiti da se sprema nešto veliko.
nabijem ih na falus tako dugo dok ne najave PC verziju...
Za PC verziju i za next-gen verzije ćemo pričekati bar nekoliko tjedana ili mjesec dana prije najave. Lako je moguće da ih i već sada konvertiraju pa to drže u najvećoj tajnosti, ali fora je u tome što kad bi najavili next-gen verzije već sada, ljudi bi se strpili, kupili novu konzolu i pričekali da dođe GTA V za nju što bi masakriralo prodajne rezultate za current gen u rujnu. Teško je za vjerovati da bi uopće odbacili mogućnost portanja na next-gen konzole kad bi tako zgrnuli još finih dodatnih para, a ako bi izdali igru za XBone, to je već praktički PC verzija, budući da smo vidjeli kako se XBone igre na E3 vrte na Windows PC-evima, što znači da bismo mogli dobiti pošten port.
CVG predviđa da bi next-gen i PC verzije mogle izaći krajem 3. ili početkom 4. mjeseca iduće godine zato jer tada u Take2 završava financijska godina, tako da bi mogli na samom kraju još objavit ove da si malo proljepšaju proteklu godinu ili da ostave prodaju za iduću godinu za dobar financijski start.
op op op op op
http://www.gametrailers.com/side-missio ... g-tomorrow
:D :D
Sutra u 16:00? Ma odlično, ja samo znam da će bit najbolja igra ikad ako ne sjebu ono mjenjanje s 3 lika.
Hoćeš reći ako ne sjebu optimizaciju...
ah, riječ "optimizacija" u mojem riječniku odlazi u arhivu ^^
Neće sjebat optimizaciju jer ako izađe za XBone, praktički je izašao za PC, što znači da ako bude dobro optimiziran za next gen konzole, bit će dobro optimiziran za PC.
4 rijeci: Grand Theft Auto Cetr.
Ako se orijentiraju na PS4/Xbox1 verziju, prerada na pc (ili obrnuto) bi bila full jednostavna pošto je arhitektura ista. Molim boga dođe na plejku, nije bitno kad, samo nek dođe.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ne izlazi za next gen, barem ne još.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
I GTA IV je bio dobro optmiziran za konzole pa vidi što smo dobili....
A niš držim fige da sve dobro ispadne. Baš me zanima koliko su poboljšali ponašanje ljudi u ovom nastavku.
Baš me zanima kako će izgledati prebacivanje likova pošto su rekli da ostali likovi rade neovisno o oneme kojeg trenutno kontroliramo, tako da je moguće da Trevor upadne sam u nevolju i kad se prebacimo na njega, nađemo se usred policijske potjere! Trebalo bi biti zabavno. :D
Nikakve veze nemaju trenutne konzole jer one rade na posebnom hardveru (cell procesor sa koliko, 8 jezgri? plus nedostatak diskretne grafe i to), pa je jasno da na engineu treba dosta raditi ne bi li ga se prebacilo s takve arhitekture na klasicni pc. Nova generacija je cisti PC hardver, tako da je jedina razlika u OS-u. Zato i spominjem primarno XBone. PS4 ima svoj OS kakav je da je, ali XBone potvrdjeno ima windows kernel i na njemu malo modificirani windows. Ionako su se sve XBone igre sa E3 vrtile na obicnim PC-evima, tako da je konverzija izmedju XBonea i PC-a sigurno gotovo nepostojeca. Ako izadje za XBone i dobro radi, na PC-u moze lose ispast jedino ako sami namjerno sjebu optimizaciju i pocnu tvrditi da su konzole superiorne, sto bi bilo previse cak i za njih.
Mislim da je PS OS nekakva varijanta Linuxa.
Pošto si za koji mjesec uzimam novi komp, to me neće brinit :D.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Tako što se kvalitete igre tiče u to ne sumnjam da će uspjet nešto sjebat, ipak je to R*.
E sad je ovim trejlerom potvrđeno da će ovo bit najbolja igra ikad, kakav Last of Us.
U odnosu na četvorku, svemirski pomak naprijed.
Supa
U odnosu na cijeli gaming, svemirski pomak naprijed :D Ali nema teorije da se ovaj gameplay vrti na PS3/X360.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Zašto bi itko igrao crnac?
http://i.imgur.com/7F9gGTa.jpg
Ovo će tako rulat. :D
Ma Trevor je najjači, pokušava se riješiti trupla bacajući ga u WC školjku. :rotfl:
Zato što je faca, fuck yo stats nigga!= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Isti si ko moj buraz kad mi promjeni izgled puške zbog boljeg ciljanja. I reko, kako se zove ta puška - nitko nezna. Vratim svoj dio - kalašnjikov mother fuckers.
Šta je ovaj special za ultra poteze? Ray Liotta prebije nekog pištoljem, seljak može pozvat crnca da ga nosi po gradu, a crnac pobjegene pješke muriji.
Vožnja previše podsjeća na inferiorne sandboxove, doduše, možda mi se samo čini, nisu je previše pokazivali.
Pa statsi se ionako mogu maxat. Al da, potvrdili su s ovim da će bit najbolja igra ikad.