neam, sa ovim ključevima kaj su procurili ne dodaje ti se vrijednost, probal sam
Printable View
neam, sa ovim ključevima kaj su procurili ne dodaje ti se vrijednost, probal sam
Zahvaljujem flander na informaciji,zaustavio sam download :D
To je do igre, nisi jedini s tim problemom. Malo je bugovita= Citat =:
Izvorno postao flander
i još sam potrefil cd key koji počinje sa F lol
a ti su nedavno bili kao bannani ili koji klinac neam pojma
ugl. neznam, možda tebi bude delalo, probaj
velim skinula se igra, i kad kliknem na PLAY, onak na steam accu mi piše da sam ingame ali na 5-10 sek i onda izbaci na desktop, probal sam par puta ali ništa, i kad pokrenem igru piše mi da je to MP cd key
kolko para tolko muzike...
@ Kid A kaj onda da spamam po šortkatu i dok ne uleti ? ili kaj...
Ugrabio i ja jedan,sad cemo vidjet sto bude,javim :D
EDIT: Hvala^^
@ flander
Prelistaj malo DIRT 3 podforum na Steamu, dosta ih ima slican problem pa je netko mozda i nasao rjesenje
a evo reinstaliravam igru ponovno...
tebi dela ?
nope, samo sam je aktivirao nisam skidao nista (to cu iduci mjesec kad uzmem bolji komp)
evo reinstaliral i dela ^^
sad dolazi dio gdje nesmijem dobit bankanka hehe
Meni isto radi :D
Nadam se da je netko od vas spremio kopiju one stranice, jer iste više nema...
Spremio sam sve keyeve na pastebin
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
više mi netreba ^^ :P
Trebo sam ih kopirat sve da ih kasnije trejdam :p
Meni treba..., bio sam na poslu kad sam to jutros vidio, pa nisam stigao aktivirati.= Citat =:
Izvorno postao flander
Moj drugi win ^^
24 minutes ago Sickmanno1 won...
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
Bravo sick :D
Ja sam naso drugu stranicu za kejevima :p
Daj nabaci koji :P
http://i.imgur.com/VlxFL.jpg
dun-dun-duuun
Pa to ti je tak kad upadaš u privatne gdje ima max 12 ljudi ˇˇ aj' budi faca pa odi osvoji Skyrim :D
Ima jedan Skyrim al traje do kraja tjedna. Doduse ima nas svega 8 pa mozda i imam neke sanse
Ne mislim na private, e jbg završio je prije pola sata, bilo je 5000 i nešto ljudi :)
A vidio sam taj. Osvojio ga lik koji je prvi put u zivotu ostavio komentar na giveaway, napisao "thanks" za Skyrim i osvoji ga. A prije je usao u 400+ giveawaya al nije nista pisao
Haha, eto naučio je lekciju ^^
Oduvijek sam ti bio najbolji prijatelj hahaha :D..ajaj budi srce nabaci koji meni i sicku :DD= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Share the love...= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Meni je nestao Dirt 3 s steama, sam tak.
Svima je :D
ali sam uspio zgrabiti u medjuvremenu serijski broj jedne AMD kartice pa ce mi biti resendan 8)
Meni je tu :D
Meni nije lol.