a da mu pogledas lvl :|= Citat =:
Izvorno postao cropir
Printable View
a da mu pogledas lvl :|= Citat =:
Izvorno postao cropir
jesam reko da je nabrijan?? NE! reko sam da sam ga MALO nabrijo jer sam bio clicker prije a to mi ide na rac-ku, poslje cu od huntera Ui postat ak ce mi se dat, e to je nabrijan UI.= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
sry kume ali ne vidim rijeć MALO= Citat =:
Izvorno postao RaptOR?
12? :D= Citat =:
Izvorno postao B4j4
kad si stavil link bio je 11 :D= Citat =:
Izvorno postao cropir
brz je lik. :)
sam ne kuzim, sta nije 12. lvl malo noobasto? :D lik ima peta na slici onoj, i ne izgleda kao neki *ooo I'm lvl 10 time to get me a puppy* pet. :D
ev bilo mi dosadno pa sam sastavio jedan video,
enjoy
nF3fhQNr0wM
a slone, to nije moj bastax :S= Citat =:
Izvorno postao cropir
eo ti moj armory:
http://eu.wowarmory.com/character-sh...ridon&n=Bastax
Pošto je Flander prebrz u zaključavanju tema evo slike od World rekorda koji je svjez i sluzbeno objavljen.Ona 2 slika u zakljucanom topicu je fake.
Slikica:
http://img359.imageshack.us/img359/9...afu2sh0.th.jpg
edited by flander,who else
ma ja sam to malo nejasno napisao, prvo je onaj lik to napravio za 1d 19h, pa ga je onaj tsong dobio sa 1d 4h igranja i to sam stavio njegov screenshot da bi se vidjelo da je na lvl 69 bio 18 min...
a onda je opet taj athene i minerva srusio rekord sa 1d 2h... a to su objavili i na blizzard-u a oni valjda imaju svoje zabiljeske o tome, pa mislim da nije privat server (barem je meni to tak logicno)
iako i dalje mogu razbijat glavu sa tim kak je to moguce :cry:
Pusti to na miru uzivaj u igri neoj razbijat glavu oko gluposti.Oboje smo svjesni da mi nikad necemo tak brzo doc do 70 tak da ili 80...
Uzivaj i to je to
Jel moguće npr da je imao to 4 lv 70 frendova iz guilde koji su unaprijed bili na dogovorenim mjestima kvestova, a on je samo bio u gradovima i kupio kvestove... KAd dobije kvest, javi nekome od njih 4 da ga je uzeo, onda taj lv 70 u dvije-tri sekunde pobije onu jadnu živinu na 20.lv i ovome u gradu se to registrira kao kill i na kraju succes za kvest.
I tako piče od mape do mape...
Moguće, ali sad ne znam baš da bi sve kvestove stigli čak i na taj način u 1-2 dana srediti...
sta nije na private serverima taj leveling malo laksi? ono, zeca ubijes 10 levela skocis?
a moze bit neki b.ug il nes slicno
= Citat =:
Izvorno postao cropir
nije bug, tako je na private serverima
nego, zasto su rijec b.ug cenzurirali? sta, zbog casopisa onog?
@aeriel
ne to nije moguce jer kada je u partyu sa ruljom viseg lvl-a on dobiva mizeran exp i mora biti na odredenoj udaljenosti od killa a ne 50km i obicno se i nesto mora skupljati i samo tak sa rjesenim questom nebi nista dobio...
@cropir
nije to na private serverima jer je blizzard objavio taj rekord
a ako je to neka greska u igri koju su oni skuzili to ce ovi brzo srediti valjda...
mislim to lvl-anje u 1 dan i ono prodavanje golda i lvl zbilja ubija car te igre
jel mozda mogao sa nekim altom uc u party i dobivat exp dok ovaj kolje neke imba živine?
edit: nisam vidio da je vec bilo price o tome. :D
zabranjeno raspravljanje o private serverima
by flander
kao sto sam napisao, blizzard je objavio taj rekord, tako sam i saznao za to :)
na ss-u se vidi da je private server, "select a title"
:? d iti to vidis ?= Citat =:
Izvorno postao Beaster
OMG lik je toootalno lud
8Q_Ubn9A ... re=related
''you must to hal your friends,not to look at her tits''
UlP6wbiPhB4
I objasnjenje kako je dosao do 70 lvl-a za 1 dan:
k3NU5WZXCKU
cLYrFR9RT_U
a bio je i na TV-u:
cLYrFR9RT_U
pa ispod imena u caracter info,= Citat =:
Izvorno postao B4j4
govorimo li ti i ja o istoj slici ?= Citat =:
Izvorno postao Beaster
http://img359.imageshack.us/my.php?imag ... fu2sh0.jpg
nije privatni..blizz objavio onda nije
Moze li mi neko linkat onaj video kad je ally guild pobia 30ak horde u winterspringu dok su se "zalovali" onom liku sta mu je kcerka umrla irl.
pre tbc, sicam se samo da je pisma u videu The Misfits-Where Eagles Dare.
Serenity se guild zvao, youtube it
eh fala bilo mi ime guilda na vrhu jezika :p
yay pogledo sam taj filmic .... a stvarno su gamad....