isteko mi edit :D
jel se šild računa u armor?
Printable View
isteko mi edit :D
jel se šild računa u armor?
Pa jos pise da se racuna.Ma mozes ti to u istom turnu...ako rollovi budu ok tj.
al ono mogao si reci od cega bi to radio and such kao hrcak :/
okej... onda cemo vako
stavi ti to meni sve u jedan turn da se uštedi na vremenu i da manje kompliciramo
znači uz traženje hrane dodaj
2) Pokušaj pravljenja štitova
3) Pokušaj Pravljenja koplja
4) Pokušaj Treniranja sa prije spomenutim
Suuuuure...ovo ce biti zanimljivo.
Ti btw kontas da ces trebati jos strukturu nakon toga? Trening ti je samo da ih ojacas il da ne trebas armor raditi.
:rotfl: znam
:*
EDIT: a ta struktura, sta sve spada pod to?
Pa,neka zgrada,barake,podzemna odaja,u mom slucaju kula.Nesto kao komandni stab.
Novi uniti su dodani u warfare.
Ok, još jedno pravilo, pošto je vrlo izgledno da ako određeni nastave ovako da štancaju djecu uskoro će doći do situacije u kojoj imaju više djece nego odraslih.Zato broj djece koja odrastaju se dupla za svaku stotku, dakle ako ste dobivali troje odraslih jer imate preko 75 djece to se pretvara u osam ako pređete sto (znači umjesto po jedan odrasli na svakih 25 djece sada idu dva).
Hrčak gotov ti je update.
Baš sam te zaposlio? :D= Citat =:
Izvorno postao Jopax
@Petey
Jeeee
Joj sad kad mi dvadeset jedan lik krepa od kojekakvog urušavanja... sva sreća pa mi mogu tri čovjeka manje po akciji krepat. btw, znam da nije baš pametno odavat vlastitu strategiju, no želim sa vama podijelit kako ću razvijat vojsku da me netko ne počne kopirat. Dakle, moji, iako ću ih trenirat itd će više sličit pobunjnicima nego pravoj organiziranoj vojsci. Dakle u pitanju je guerilla warfare - postavljanje zasjeda, uzdanje u zamke i diverzije, otrovna oružja i sl. Bilo bi fora da svatko ima svoj poseban i prepoznatljiv način ratovanja, da ne dobijemo na kraju 2 identične vojske kojima je jedina razlika boja uniforme.
Hm.Ok.
Evo moje ideje-
Legija.
Tesko oklopljene trupe,veoma dobro organizovane i opremljene.Vodi ih champion i njegovi savetnici.
Dakle,roman empire style,cista suprotnost Outmindu.
Moja vojska:
špijuni i slično: za početak sexy žene koje će biti ubojice te će bez problema moći ubiti neprijateljske zapovjednike
pješadija: za blisku borbu: light armor, koplje, štit, mali mač na početku, kasnije ćemo vidjet
za dalekometnu borbu: na početku koplja za bacanje i mali mač za blisku borbu, kasnije luk i strijela, mali mač i neki mali štit reda radi
konjica: laka konjica, light armor, mač, štit, koplje, kasnije poštaju nešto između lake i teške
militia: štit i koplje, u rijetkim slučajevima koplje za bacit ili eventualno mač, light armor
honor guard: najbolji od najboljih, štite glavne ljude u selu, idu u bitke gdje nitko drugi nejde, heavy armor, mač/mornigstar, štit
Vojska će osim u baratanju oružjem biti i razvijena u melee borbi, napadi će biti brzi kako protivnik nebi stigao reagirati na vrijeme, bliska borba tek ako archeri ne zaustave neprijatelja. Honor guard su posebni, mogu imati heavy armor i barataju svim oblicima oružja.
Vec sanjate o kruhu a brašna niste vidjeli :D.
I imam pitanje, jel će biti moguće zarobiti neprijateljske vojnike i pretvorit ih u nekakvu vrstu svoje vojske, imam jednu ideju.
Pelitaeii-Nizi stalez,obavezni su da odsluze vojni rok,nesto kao militia.
Caiuser-Obican vojnik,nosi veliki stit i koplje.(koplje koje je moguce baciti ali i koristiti ga u melle borbi)
Ostalo je drzavna tajna :P.
I da,podrzavam ovo sto je sickpetey rekao,daleko smo svi od profi vojske,a o konjici i honour guardu da i ne pricam ;p.
Reče čovjek koji ima savršenu vojnu strategiju - pokaže se na bojnom polju sa "konjicom" na pticama.. Bilo koji protinik pri prvom pogledu na ta stvorenja se počne valjat po podu od smijeha - instant pobjeda za sicka.
Sickpetey,sad kad smo svi postali (oh da) oces uraditi update?(osim ako ne zavisis od Jopaxa)
Više bi imalo smisla da postanu pow-ovi ili robovi.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Ili ih šaljem da napadaju ose za slobodu umjesto da ih pobijem s time da ako žele biti slobodni moraju uspješno izvršiti zadatak koji im je naređen.
E sick, i ti moraš hranu skupljat, kao i svi ostali.
Robovi hrcak. Vojnici su lojalni :P.
Sigh da Foregner radim update jedino ovisim o Jopaxu da mi napravi update i hrcu da rollove..dont rush me..bit ce gotovo do ponoći...za vas troje za hrca i mene neznam
Imam +5 na hranu Outmind nemoram (+12 na skupljanje hrane dobio pa sam si fin :P)
Vaša hrana raste na rollove od 10,11,12 i tako dalje,tako je Foregner dobio +1 na hranu a i ti
10,11 i 12 i dalje daje +2 na hranu.
Zato sam ti jednom rekao da ne trazis -1 na hranu jednu godinu jer si imao 10 :(
Ali gle, postavim im idealne uvjete, ako nam ne želite biti robovi i korišteni za pokuse onda će te lijepo napasti ose, bikove, nešto treće i to ako treba pa ako pobjedite možete lijepo ići dalje gdje hoćete ili čak ostati s nama, ali onda za vas važe posebna pravila.
Hrco sama borba ce biti komplicirana :P budemo vidjeli za ovo tvoje...zasad su vojnici lojalni..end of story.
Dakle,koliko sad imam hrane?(koliko mi jos treba da bi prestao da sakupljam)
+2,dobij jednu godinu 10,11 il 12 i rijesen si.
Ili dobij 8 ili 9 dvije godine za redom i rijesen si.
Znači, kako bi prestao skupljat hranu, moram uzgojit još vrstu, dve hrane i nabavit životinje koje ću pripitomit, am I right
Čekaj malo. Hoćeš reć da teoretski mogu jednu godinu potrošit samo i isključuvo na skupljanje hrane, I NIKAD VIŠE NE SKUPLJAT HRANU ako mi roll bude veći od 10?
Ah dobro,odlicno.Dakle,idalje cu morati da odvajam 1 mesto za hranu. :(
I da,da li ja mogu da krenem sa pisanjem knjiga?Stvaranjem povijesti :D. (papir ce zameniti susena secena koza,a pisao bih mesavinom mulja i zivotinjeske krvi)
@Hrco-možeš to a možeš se i jednostavno potruditi dobiti veći roll,ove godine si skoro dobio 10+ ali si dobio roll 2 pa te bonusi nisu spasili da si dobio 6 imo bi +2 na hranu.
@Outmind-yup,ja sam tek saznao to nakon prvog bonusa a to je bilo prije tjedan dana,ugl možeš maksimalno dobiti +3hrane samim skupljanjem a da dodjes do tih velikih brojki trebaš razviti lov,ribarenje alate and stuff kako bi uopće imao bonuse da to uspiješ (pa sve dodje na svoje mjesto)
@Foregner-ti još nisi ni svoje pismo razvio..DOH