ne reagiram burno, samo kazem da bi bilo vrlo retardirano da igra bude free, jer ako bi je napravili free onda bi napravili isto sranje ko i sa LoL-om, tojest vrlo vjerovatno bi trebali kupovati heroje :(
Printable View
ne reagiram burno, samo kazem da bi bilo vrlo retardirano da igra bude free, jer ako bi je napravili free onda bi napravili isto sranje ko i sa LoL-om, tojest vrlo vjerovatno bi trebali kupovati heroje :(
Yap, samo nek se placa, da nema pay to win (be better?) sistema.
Pa kako kad, igrao sam coho, tamo si mogao kupovati iteme, i opet pobjeđivao one sa 25%xp up i te spike :)= Citat =:
Izvorno postao sakondo
LOL je sranje i molim te da ga ne spominješ u istoj temi sa dotom :)= Citat =:
Izvorno postao hansi
Ma ne, velim da je teško napraviti sad dotu free...ali opet kad pogledaš svi je danas igraju ''free'', skoro svi...
ma nista kupovanje itema/heroja i slicne sheme.
samo neka je naplate jednom i amen.
Ja ne bih dao više od 15 eura. Po meni je vrijedi više od 100 kuna. Sadržaj barem i razlika na Wc3. Za igrače koji bi ovo redovito igrali možda do ~160kn.
ja bi dao vise..
kad gledam kakve igre (pogotovo only sp igre) dodju brdo love - lol.
ja bi dao 350, koliko ce vjerovatno i bit
lol, koga ja zajebavam, dao bi bubreg :D
Ma dajte bit će 59.99 na kraju, pa moraju se svi opariti klasično. a ne vrijedi preko 100kn
A jedan witcher ili dragon age vrijede 350 kn? Sa samo sp?
/clap
DAl na ovom forumu itko može nešto odgvoriti bez da bude bahat i bezobziran. Iskompleksiranko mali.= Citat =:
Izvorno postao sakondo
Pa ne znam, ali obični warcraft mod da sad netko naplaćuje masno...mislim zanm da je prepravljen i optimiziran ali opet...bilo bi ok da je neka prirodna cifra, da svi mogu igrati.
Nisam imao namjeru bit bahat il tako nes, nego samo mi je previse smjesno to sta...ma nvm, i da, ti nam mozes svima bit tata ovo ono bla bla...super.
A sad ako je tebi to samo obicni warcraft mod e jebiga onda :D
Neznam jednostavno...Zelio bih tolko toga napisat al neda mi se, i netrebas pisat sad dalje nes kao "iskompleksiranko mali" i te sheme, eo dajem ti "pobjedu" cyber ratnice. Predajem se.
Da lol, vrijede toliko.= Citat =:
Izvorno postao sakondo
Nisam htio omalovazavati te igre, dapace, i po meni vrijede toliko, samo sam htio nesto "rec" time...
eto, meni nevrijede witcher i DA 350kn.
ali ni dota.
jbg.
svejedno cu dati za dotu i 350 ako bude bila toliko, ali sumnjam da ce biti toliko.
btw nevidim smisla nabijanja cijene sp only igrama, ali oke.
@zilla
nemoj na djeda zaboraviti..
<3
Nemogu na faking komp i nemogu smislit pocetak... I meni isto mp>sp i za dotu 2 bi dao i preko 500 kn.
Witcher mi nije nešto igra jer je SP, ali kvaliteta izrade, sadržaja, priče, mehanike je daleko iznad dote. Ali dobro dosta offtopic.
Kad izlazi otprilike dota? Zna itko?
Pa naravno da je, ali sad uzmi naprimjer velikog fana witchera i velikog fana dote: veliki fan witchera ce igrati sa velikim osmjehom na licu vise puta (ako se nevaram ima dobar replay value) dok ce fan dote, ma sta dote moze i countera ili coda potratiti (zabavljati se) godine i godine zivota...
Dota 2 nece izaci ove godine.
www.gosugamers.netSprolistajte malo, poceli su davat keyeve,za sad samo 3, sve sto trebate jest napisati <3 dota na njihovoj fejsbuk stranici. Sretno!
Evo prilike za jos 3 keya, morate pobjediti u last hit natjecanju sa tekisom -apomnp u sp modeu, btw heroj mora bit bez skilova i itema, ko najvise last hita u 10 min,dobiva key.
Do 28mog ili na 28mi?= Citat =:
Izvorno postao sakondo
at any point beforeS23:59:58 CET on September 28th!
Znaci do
Aha, nisam vidio ovo prije :P .
NDA on DotA2 is Lifted
http://www.gosugamers.net/dota/news/170 ... -is-lifted
znaci poceli dota2 streamovi
Evo synd strima malo, pa pogledajte: http://www.own3d.tv/livepopout/dota_10588
I eswc izbacio dotu sa svog natjecanja i stavio dotu2 :D
http://www.gosugamers.net/dota/news/170 ... -to-dota-2
I pratite gosugamers.net , stavljat ce jos natjecanja za keyeve.
joj nedamise last hitat sa techiesom
ajde ti osvoji ta 3 kljuca pa podjeli po forumu :D
stari moj tesko je... :D
zasad vodi jedan hrvat sa 98 cs, a ja sam doso do 78 :D, neda se ni meni vise...
I said good day sir. :)
http://blog.dota2.com/2011/09/i-said-good-day-sir/
= Citat =:
Welcome to the new plan: We’re going to take the current version of Dota 2, which has The International set of heroes, and get it out there as fast as we can. We’ve still got some work to do in a couple of areas, so we’ll be keeping it invite-only for a (hopefully short) period of time. But there’ll be no restrictions on what players can do with it – they can release screenshots, make movies, shoutcast matches, write guides, publicly make fun of our HUD, or anything else their hearts desire. While they do that, we’ll be shipping regular updates with more heroes, new features we’ve been working on, and improvements on the existing content as we get more and more feedback.
Good day i tebi, pa već se vrte streamovi, mal proguglaj imaš i tu gore jedan dobar link.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
ovaj arbiter ko da je s kruške pao :D :D
ubio bi za beta key...stvarno ga je tesko dobit