Conte se vratio, juve dobio palermo
koji smijeh, pa brate mili nabi je nebu pod oblake nemoj se ovako sramotit.
Printable View
Conte se vratio, juve dobio palermo
koji smijeh, pa brate mili nabi je nebu pod oblake nemoj se ovako sramotit.
http://www.zaslike.com/files/30iknyk2134j827gd9.jpg= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
Je, dobro bi se u barcu uklopia :)= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
[quote=MILF hunter]http://www.zaslike.com/files/30iknyk2134j827gd9.jpg[/quote:nfeyaxof]= Citat =:
Izvorno postao "Marvin OCX":nfeyaxof
http://p.twimg.com/A3g-SM-CcAAluvz.jpg:large
Daleko od toga da ne može on bez njih, ali ova slika iznad je isto bezveze. Sve akcije kreću od Xavija i Inieste. Sad je kao manja zasluga Xavija kad on izbaci nekog u čistu šansu pa ovaj doda messiju koji pogodi prazni gol, nego kad mu direktno doda. Ajd molim te.
on bi bez njih svakako bio među najboljim igračima svijeta ali nebi bio ni blizu svim ovim silnim rekordima koje ruši. Zato stvarno kapa dolje njima, jer i kad mogu pucat po golu, zabit gol, dodaju njemu, a rijetki bi to radili.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
"Andres je zaslužan za gotovo svaku pobjedu ove ekipe. Bilo bi mi iznimno drago kada bi on osvojio Zlatnu loptu. To bi ustvari bila nagrada za cijelu momčad", za kraj će Messi.
Velik igrač, velik čovjek.
Poanta je u tom smiješnom argumentu da mu je sve olakšano zbog njih dvojice, još će netko pomisliti da mu je sve servirano na pladnju. Zabio je 4 komada Arsenalu bez da je igrao Iniesta i 4 Valenciji bez Xavija u ekipi. Dakle, može, a ne radi se o fenjerašima iz primere.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Ne vidim da itko osporava Ronaldove golove, a Di Maria i Ozil su mu prošle godine direktno asistirali 20 puta, što je tri puta manje od Iniestinih i Xavijevih asistencija Messiju. Kao da vezni red Reala nije među top 3 na svijetu. Dobiva i Ronaldo sasvim dovoljan broj prilika za golove i iživljavanje po španjolskim selima, pa nije ni blizu tim rekordima, a Marvinu je fantom za Messija :)
Zgodna statistika:
Ronaldo: 2475 shots / 290 goals
Messi: 1312 shots/ 283 goals
Ma više mislim da Messia nema da im nebi ima ko toliko zabijati nego šta bi on puno manje zabija bez Xavia i Inieste. Vrhunski igrač, al to kakvi je čovik se teško more suditi na temelju tih izjava, mislim da nema igrača koji nebi takvo što reka za suigrača osim možda Ibre, al on je specifičan.
Pa to sigurno kad je cijeli napad barce osim messija totalna smijurija. A ovo kakav je čovjek se slažem, bez razloga ga se uzdiže u nebesa, iako je po meni to manje bitno. Dok god može postizati 100 golova po sezoni, nek radi šta hoće van terena.
http://www.jutarnji.hr/nogometna-caroli ... i/1071853/
Evo golova. Najviše volim one 'lobove' iz blizine.
Večeras mrcina od derbija i vjerojatna kiša golova. Barcelona- Atletico Madrid. 21h.
šćer - fin motivacijski video:)
Sve osim lagane pobjede barce bi bilo iznenađenje.
Zanimljivo je kako taj Atletico uvijek ima osrednju momčad, ali uvijek se u njoj nađe napadač koji je bolji od 90% napadača iz jačih klubova i svi ga žele kupiti. Danas Falcao, prije njega Aguero, Forlan, pa Torres, još ranije Hasselbaink, zatim Vieri itd.
Da, uvijek nađu dostojnu zamjenu. Doduše Falcaa su i masno platili, nije baš da su ga oni otkrili.
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Falcao 31' 0:1
EDIT: Adriano 36' 1:1
EDIT2 : Busquets 45' 2:1
EDIT3 : Messi 57' 3:1
EDIT4 : Messi 87' 4:1
Zanimljivo je da su barcini bekovi (Adriano,Alba i Alves dali 7 ili više golova ove sezone)
S pola gasa su ovo odradili, tako mi se bar činilo. Atletico je dobro krenuo, ali su potpuno nestali u nastavku. Iniesta bog, Messi je Messi... Ne čine mi se toliko bolji u odnosu na prošlu godinu, mislim da im se jednostavno vratila glad nakon relativno sušne sezone. S Realom nemam pojma šta se dešava... Čak i u slučaju da su se potpuno usredotočili ligu prvaka bi morali igrati bolje.
Btw, ovo je 90. gol Messija ako se ne varam. Baš me zanima koji 'rekorder' će se sad javiti, vjerojatno Romario sa svojim golovima s treninga.
Nema rekordera ako nema službene statistike...
= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Gledao sam i Reala zadnjih par tekmi, pa i danas. Obrana im je kao švicarski sir, a dva zadnja vezna ne postoje. Čak je i Barcina obrana bez Puyola i Piquea gdje su stopere glumili Adriano,Busquets,Song izgledala bolje. Casillas isto opao zadnje dvije sezone strašno. Alonso pošalje jednu dobru dugu u tri tekme. Pepe se pri rezultatu 2:1 za njih u 85+ valja u svom 16-ercu dok 10 protivničkih igrača puca svim snagama po golu i neće se dići. Ronaldo danas izdriblao sam sebe 500 puta, ali i takav je odradio fantastičan gol i asistenciju. Modriću još nisu poziciju našli iako je bio najbolji u prvom poluvremenu. Ako nalete na neku raspoloženu ekipu tipa Borussije, Juventusa, Shaktara mogli bi imat ogromnih problema u LP.
Bit će čudo ako Real prođe dalje.
ADrianov gol za 1:1 je bio :pray:
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... -barcelona
Odlično. Doduše trebalo bi početi pomalo uvoditi jednog novog pravog stopera u A ekipu, ali sugran sam da imaju plan:)
Nema nista izgleda od Drogbe ili nekog boljeg napadaca ove zime :(= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Steta,jer sa nekim jacim napadacem bi bili mozda jaci i od Barcelone. E sad,da li je ova igra Juventusa realna snaga tima ili jednostavno velika zelja ostaje da se vidi ali mislim da mogu do finala i sa ovom ekipom.
Juventini sam od 93 god tj od dolaska Del Piera i bas mi je gust kada vidim da ih raja ponovo ubraja u najjace klubove na svijetu jer su to napravili vracanjem sa dna. Nisu to napravili trosenjem miliona na dovodjenje zvijezda i zvijezdica vec trudom i od ispod prosijecnih igraca napravili su odlicne igrace. Jak su kolektiv. Ovo sam zadnji puta vidio kod one Arsenalove sezone bez poraza stim da je Arsenal tada imao Henrya a Juve sada Giovinca :)
Uglavnom ubijedjen sam da ce proci Real ako ih dobiju sada na izvlacenju. Real... Da je kojim slucajem Real ili bilo koji drugi tim ispao u nizi rank takmicenja te pogubio skoro sve najbolje igrace i da je odlucio graditi tim na ovaj nacin vjerovatno bi sada bili na dnu spanske lige. Taj tim mora poceti biti tim a ne sabirni kolektiv zvijeda. Imate sada Falcaa i Neymara kao velike potencijale i izvijesno je da ce jedan od njih ili obojica zavrsiti u Realu sto je sranje cisto. Ja sam (bez uvrede Realovcima) davno prestao gledati Real kao kolektiv i prestao postovati ime tog kluba. Pola jacih klubova sa ostrva isto.
Drugi timovi nisu kupovali prvenstva.
Naglasio sam bez uvrede :) Kupiti prvenstvo je isto sto i kupiti svakog igraca na ovoj planeti koji djeluje vanserijski dobar. Doduse sad su tu pored Reala jos i Chelsea i Man City. I nijedna ekipa trenutno skoro da nema sanse da u nokaut fazi izbaci Juventus ili Borusiju. Jos sam i siguran da ce sledece godine krenut parcanje Borusije po nabrojanim klubovima... To ubija fudbal. Bilo bi ljepse da i sledece godine imamo Bosrusju kao ozbiljnu ekipu,ili Shaktar. Medjutim ti igraci ce za velike pare zavrsit u tim klubovima koji se tako grade i samo se ugasiti 90% njih. To je unistilo i koncept "velikog" kluba.
Danas sa parama i Tuzlanska Sloboda moze biti veliki klub.
Zapravo, kupiti prvenstvo nije dozvoljeno i zbog toga Juve i jest završio u drugoj ligi.
Kupiti igrača je potpuno dozvoljeno ukoliko imaš lovu za to i klub koji to radi se ne izbacuje u drugu ligu, niti mu se oduzimaju bodovi. Po kojoj logici je onda to isto?