Moglo bi se i bolje,sa daggerima je bit ic na sta veci Crit chance.
http://www.wowhead.com/?talent=f0gcoxZrZE0gozhRsxotS :D
Printable View
Moglo bi se i bolje,sa daggerima je bit ic na sta veci Crit chance.
http://www.wowhead.com/?talent=f0gcoxZrZE0gozhRsxotS :D
Prijatelju hemorrhage nije za daggere.
daggeri nevaljaju u pvpu...hocu reci bolje hemo sword /mace spec...
= Citat =:
Izvorno postao lizard
itekako valjaju ako znas sa njima igrat , opet tu je do stila igranja i skilla u pojedinom specu , svako ima svoj stil igre ali sa daggerima se moze i te kako dobro pvpat
To je zakon sad se totalno isplati uzet shadowstep i odlican je u pve jer abnormalno reduca agro tako da se uopce nemoras brinut dal ces overagroat nekog i umrijet :P= Citat =:
Izvorno postao Prodajemse
ma daggeri su najbolji za pvp to sam zakljucio vec odavno. Problem je u tome sto moras imat dosta skill za igrat daggerima inace te ekipa koja zna lako sjebe / ako ti znas mozes ubit bilo sta daggerima cak i warriora / druida :pray:= Citat =:
Izvorno postao lizard
Ali ako warrior zna igrati svoju klasu owna dagger rogua bez jebemti...overpower ftw...
hehe nemoze te lupit warrior :P tj. nemoze mene jer sam dwarf i imam racial da sam immune na bleed tako da ga mogu dobit xD= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
ma uglavnom najteze je za rogu da dobije warriora i druida zbog armora tako da ako to uspiješ onda si car xD (na lvlu 70 ne)
Slažem se,nisam puno igrao sa roguom,ali iz iskustva znam da rogovi imaju najviše problema sa warriorima koji zna igrati,paladinima i drujama.
Ima jedan divljak od rogua,zove se Nortonn,može sve i svakog ownat ali kada naiđe paladin da vidiš kako vanisha :D.
e vidiš ja s paladinima nemam nikakvih problema u zadnje vrijeme, nedavno sam duelo jenog i uspio mi je skinut 300 hp-a xDDD
Zicmi smanji sig
najviše volim gledat kako je rog bespomoćan protiv feral druje, tank gear :P jao, greb greb greb :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
Normalno kada ima divljaka od druida sa e.g 17k HP-a i 25k armora Oo.
evo samo za tebe :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao flander
32 k armora 8)= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
Daj ne jebi da netko ima 32k armora?
Ima ih :D= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
tank druja postigne cap na armoru je**te 75% dmg reductiona je cap a ovaj ima vise od 75% dmg reductiona...necu komentirat uopce
ima ima imaš trinketa sa armorom x4 u bear formi etc etc= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
10q= Citat =:
Izvorno postao Zicmi
bolje da ja upozorim nego mod ^^
da nek mi dođe takav lik radije cu se ubit sam :shock:= Citat =:
Izvorno postao NIKOLA RADIŠIĆ
Steta, volio bi mu HP vidit :P= Citat =:
Caster ga moze skinut, ali posto je ovo thread o rogićima naje*ali ste :D
pa vezano je uz rogice :D= Citat =:
Izvorno postao Deno
dobro raid buffed je , sa 25%+ armor (heal spell crit od resto shamana, vidi buff)= Citat =:
al stvarno druje ownaju sa tim armorom, :pray:
:o kaj se taj lik moze pobjedit uopce.. mislim jel uopce dobiva kakav dmg :rotfl:
melee mu nemre niš sa tim armorom i dodgeom, dok casteri mogu , al opt taj hp, i ak ima ressistance gear, casteri by by :D= Citat =:
Izvorno postao B4j4
hp=20091 xD= Citat =:
Izvorno postao Deno
Vjerovatno bi mi najveci crit backstab bio oko 200-300.
Još se može i hilat!!!!! A jedini nacin je da se ubije taj lik da ga uloviš u stunlock u normal formu pa kasnije dok se pretvori u medu samo bleed effecti alla rapature garrote...
ajmo ljudovi trebam pomoc... znaci neki dobar weap, armour za lv 60 a da nije neki od tier setova :D
Outland gear > svi mogući pre-TBC epici,nema fantazije radi questove.
oh n0uz... d00m iz h3r3 :cry: fuxen questovi... :yuck: fuj= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
nema nekih dobrih dropova ?