Ovo.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Printable View
Ovo.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Ne razumijem zašto si to radiš, pređeš prebrzo :)= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Ja chillam :)
a koliko traje?
Između 8 i 10 sati. Samo SP.
Ubij Drva
10/10
To je napravio jedan moj poznanik. Denis mu je ime a Denza ga zovu.
Half Life 2: Episode 2
Mnogo bolja epizoda od prve. Dok se prva epizoda doimala samo kao malen dodatak, druga nudi raznolikije lokacije, nove neprijatelje, više radnje i varijacije u gameplay-u, više interakcije između likova, itd. Kraj je genijalan.
9/10
I treca nikako da dođe :(
Mene čudi, tako popularan serijal, a ne žele nam dati kraj dvojke (tj. Episode3).
Ne vjerujem da tako dugo rade na tome.
Pa trebali su samo uzeti skroz isti engine, dodati par novih mapa i neprijatelja i završit priču.
A onda nek na HL3 rade i godinama ako treba, nek rade i novi engine i neka ga poliraju kolko žele.
No zašto nam još nisu dali Episode3???
Inače, najdraži dio HL2 bio mi je Ravenholm, i žao mi je što veći dio igre nije u takvom settingu.
Ravenholm je milina za igrati da, kao osvježenje nakon onih combinea...eh kako je to dobra igra...:(= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Prešao sam COD Black Ops, samo nisam baš dobro shvatio priču. Moraću još koji put prekucat SP.
KOTOR 1 i KOTOR 2
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Ako nisi bio Sith bitchslapat cu te.
I jedan i drugi sam bio. :D
Hmmmm...okay
Mislim da je malo komlpiciranije od toga, kako su krenuli vrlo teško će izvesti kraj priče, jer su ubacili tonu stvari a malo toga su objasnili, tako da mislim da jedna epizoda ne bi mogla odraditi završetak ovog poglavlja kako treba, mislim, ubacili su i Aperture u priču, samo to daje još pun k stvari koje se mogu desiti i koje mogu biti ili odlične ili gadne zavisno kako ih odrade= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Čisto sumnjam da će bit Episode 3, vjerujem da će izdati Half Life 3.
Ne znam, previše je vremena prošlo da bi ih ozbiljno shvaćao oko epizode 3 :(
Portal 2 coop...nenadjebivo i predobro :)
U zadnje vrijeme nekak ništa ne prelazim do kraja, npr. DA2 i Crysis 2 su mi dosadili prebrzo. DA2 nakon nekih 6-7h igranja a Crysis na 10. misiji... :(
Prešao Mass Effect duju. VGG!
Krećem sa novim prelaskom. Valjda ću završiti do 17. kada dolazi Witcher :D
Risen, nije loše ali moglo je i puno bolje.
upravo riješio Portal 2, za prste polizat :bravo:
Puzzle Agent, zakon je igra. Oni gnomovi su me čak prepali par puta xD
crysis, prvi nastavak... ovo mi je treći prolaz, ali prvi na adekvatnoj konfi i prvi put da igru gonim na fullHD rezi sa više manje svime na max... a i ipak je tu drugi nastavak pa bi bilo u redu da prije toga prođem i jedinicu i warhead... :)
Godfahter 2, zao mi je sto sam ju tek nedavo otkrio. Za mene igra je prehebena, jer sam inace veliki obozavatelj tih open world igri
Probaj Hector - Badge of Carnage. Zakon je igra. :)= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Vidio sam trailer za to, izgleda kao dobra parodija na pregovarače. Ću provat!
Majesty 2: Battles of Ardania
Osrednja ekspanzija...
Prešo mortal kombat onaj najnoviji neznam ni koji je dio, na normalnu dosta zabavna igra kad se nauči igrat ali također dosadni nakon određenog vremena... Krenuo na Army of two to sam već na pola tako da do kraja vikenda biće i to gotovo!