-
Re: Kad ste zadnji put nadogradili računalne komponente?
Ma ogroman je problem što ništa od toga ne možeš sam isprobati a radi se o užasno subjektivom hardveru. Ovako jedan kaže jedno, drugi drugo a na kraju sam zaključiš nešto treće. Ono što je Vedran preporučio je sigurna stvar ali ne dam tolike pare :(.
-
Ovo zadnje što sam preporučio je sigurno dobro. Ta ne bi se ljudi kunuli u udobnost, dobar zvuk i kvalitetu da nije tako.
-
GameCom 780 su dobre. Nadam se da si to kupio.
-
Uzeo neki dan ovo malo đubre.
Još nisam coda izgubio.
http://www.dvhardware.net/news/2011/...m_xornet_1.jpg
-
-
160 kuna u Linksa.
Dobar je, jeftin, ima omron prekidače i Avago optiku i super leži u šaci. Nema drivere, softver i te điđe.
-
Mogao bi ubost. Idem baš sad na njihov web da bacim škic.
-
Samo pazi, ako prelaziš sa nekog Steelseriesa kao ja, gumbići su klimavi i malo plešu, pa da se ne iznenadiš. Ipak je to jeftini igraći miš.
-
Bas naprotiv, Steelseries ima tvrde tipke i na njihovom miševima pati APM broj pa ga od profesionalaca koriste samo oni koji pristanu na sponzorski ugovor.
-
Pa mogu ti reć da sam sa Kanom zapinjao dok bi quickscopeao baš zbog tvrdih tipki. Nisam još puno snajpao sa Xornetom pa ću tek vidjet kako bude išlo.
-
Logitech G430
Na kraju je presudila solidna ponuda ( 400kn za nekoliko dana stare sluške i par puta probane ) i odlična garancija od tri godine. Slušalice su vrlo, vrlo kvalitetne, udobne i zvuče odlično. Na matičnoj mi je integrirana zvučna jača i bolja od diskretne audigy pa ih najviše spajam na nju. Preko nje slušalice poucaju od snage, bas fino odzvanja ali odmjereno i ne smeta srednjim tonovima. USB zvučna koja dođe sa slušalicama je tak, tak. Višekanalni zvuk definitivno radi i daje bogatiju zvučnu sliku u igrama ali ta zvučna nema dovoljno snage. Preko nje je sve za 30% tiše i da sam platio punu cijenu za ove slušalice sada bi osjećao prevareno. Budem ju koristio u igrama ali nisam ni malo oduševljen.
Sve u svemu odlične slušalice i slaba zvučna bez koje se može bez problema, ali opet dobro ju je imati zbog razbijanja zvučne monotonije.
-
Pa možeš imati surround i bez te USB zvučne, samo instaliras Razer Surround i podesis s bilo kojom zvučnom.
-
1 privitak(a)
Nabavio novi disk, WD10EZEX, i prebacio sistem na njega.
Privitak 502
Zadovoljan.
-
Nisam znao da forum ovako ogavno risajza slike. Evo sa imgura:
http://i.imgur.com/6YWc2fG.png
Imao sam malo problema klonirajući sistemsku MBR particiju na GPT, ali uspio sam sa AOMEI Partition Assistantom.
-
1 privitak(a)
Privitak 531
Prešao na bežično.
-
= Citat =:
Izvorno postao
dugi
E tu sam te čekao...
Gdje si uzeo, za koliko para, kako dura baterija, kakve su baterije nutra i kakav je signal/šum ratio?
Jel u pitanju PC/XBOX multipraktik ili PC only verzija (pod uvjetom da to uopće postoji)?
Planiram si isti takav uzeti već ohoho vremena.
-
Onda uzmi i ne ispituj :D. Ostalo lako saznaš na netu...a ako pitaš za preporuku uzmeš u ADM-u za 370 kn ili negdje drugdje. Radi savršeno a kak da znam za bateriju? Koristi RF tehnologiju isto kao i moj bežični miš kome traju baterije dvije godine uz konstantno gaženje. Gamepad ima i vibru pa ona sigurno troši više i ovisi koliko se igraš...pretpostavljam da isto jako dugo traju. Inače radi savršeno i kvaliteta je već općepoznata. Imaš tri godine garancije.
-
Baterija ugrađena ili su izmjenjive AA baterije? Kako se puni?
-
Ne puni se. RF signal troši bateriju minimalno pa bi zamjene trebale biti jako rijetke. Kažem ti da na mišu imam iste baterije pola godine i još su na 70% a miš je non stop u upotrebi. Uz taj tempo izdržati će godinu i pol do dvije. Kakvo punjenje :D. Koliko traju na gamepadu mogu reći tek kada ih potrošim.
-
Aha znači izmjenjive AA idu unutra... Pa ajde javi ako ih uspiješ uskoro potrošit. :D
-
Kupio BenQ GW2760 u HGŠrota. Vel'ki je. Odmah sam primjetio manju gustoću piksela, ali sam se brzo privikao kad sam vidio kako 720p filmovi dobro izgledaju, a kamoli full HD. Samo šteta što se neda kloknut na 72 Hz kao stari Philips.
-
Normalno da si kupio. To je trenutno najisplativija kupnja monitora. Na gustoću piksela ćeš zaboraviti nakon par dana.
-
Aha, ipak si se isprsio :D
Koliko je koštao?
-
Oko 1680kn, na 6 rata. Preko weba u šutu dođe 1500kn.
@dugi, ma naletio sam na njega još prije par mjeseci, na HS verziju točnije. Prvo sam zapeo za LG 27MP75HM-P, ali ipak nisam htio dati preko 2k kuna, a i nema ga u Rijeci. Usto, veći kontrast MVA matrice nije za baciti. =)
-
-
Ofkors, samo prve verzije HM nisu bile flicker-free.
-
Lijepo, nema šta. Još da je Adaptive-sync di bi mu kraj bio. :)
-
Ima nvidiu pa si to lako uključi u driverima, ja imam tako. Ako je igra prezahtjevna automatski isključi tu opciju i gura koliko može fps-a. Ne kužim zašto uopće reklamiraju takve mogućnosti kao hardversku nadogradnju. Također što se tiče flickeringa imam dva laptopa, monitor i dva televizora i dok to nisu počeli "reklamirat" nisam ni znao da to postoji. U životu nisam osjetio treperenje ni na jednom monitoru a vidim još uvijek odlično.
-
Ne adaptive v-sync nego adaptive sync. Totalno različite stvari.
Prva je nVidijina tehnologija za gašenje v-synca kada framerate padne ispod refresha monitora a drugo je DisplayPort specifikacija koja omogućava korištenje tehnologija poput AMD FreeSync.
-
Te Gsync i Freesync tehnologije zvuče kao nešto najbeskorisnije ikad. Još jedan kvazirazlog da bez razloga dignu cijene monitora za parsto kuna.