Al zabavno je :D
Printable View
Al zabavno je :D
Onda računaj na to da će te banati sa svakog servera, najgore je imati totalno glupog grifera na serveru.
Zašto griefate na mom accu, pass ću promjeniti?!:(
Glupo je rušit bilo šta. Zašto utrošit određeno vrijeme na rušenje nečeg kada se može za to isto vrijeme izgradit još nešto bolje.
Tko god da je stavio drvenog čovjeka za skin, plox promjenite, užasno izgleda :(
Meni je smexi, neću.
:(
Loše.
:(
Zabavno je stajati usred mape i derati se "Chop me!":(
Ne rušim ja to stalno, to samo kad uđem u server da isprobam malo kako šta i tako :D
Koliko ima hrvatskih RP servera otprilike?
Za tebe niti jedan : (
A lol naporan li si, neću rušit ništa ej :(
Dodje na server. Pa pola sata zeli napraviti kucu na stablu i onda srusi nes malo i otide sa servera. Korisno provedeno vrijeme :P
Kao prvo, nisam ništa rušio, sem mi je trebalo malo drva a nedaju mi da sječem i ne žele posuditi. Onda me stalno porta u lavu. Pa sam srušio kuću Antimoniusu.
Kao drugo, što vam svima smeta kućica na stablu, stablo ogromno ne vidi se ništa od kuće osim skala. Ja bih dolje napravio al neda nitko.
Slušaš Hannah Montanu?
Ajd ne spamaj temu :(
Idem pokušat uć u kiwijev server
Ne spamam temu nego pokusavam doci do informacija
Moze razmjena ako hoćeš.
Ne mozes uci jer je svaki put drugi ip a i nije trenutno online server.
Zašto ti Kid ne igraš?
Kako epic :pray:
Zato sto mi se nakon pola sata napuni memorija i laga mi igra, uspori komp i sve. Ma nije on za igre, samo za net i tako to= Citat =:
Izvorno postao Goga Sekulic
Pa kupi novi
Hocu :(
Hoćemo bit susjedi onda na nekom serveru?
Moze :oops:
etejid evo sam poceo igrat na etherion.be pa ako se vidimo :oops:
Prvo sam nesto malo griefao pa su me kickali iz grada, pa sam sreo nekog Greatest koji je Kroat pa me invajtao u grad.
Sad skupljam materijal za kuću. Ako budeš danas online, nick mi je Ivan.
Nisam ovo vidio :))))
Dobio ban na etherionu bez IKAKVOG razloga :(
Idem resetirat ruter.
da bi gradio mora te netko invitat u grad. Gradovi imaju stvarno velike površine. Da bi napravio svoj grad treba ti 300 novaca koje skupljaš prodajom itema u shop (vendor) ili trejdanjem. Shop accessaš sa /shop pa ti ispiše listu komandi. Najbolje je da te prvo netko ubaci u grad, tamo crpiš njihove rudnike a kasnije kako ti dođe :) Jako dobar server, gotovo nikakav lag osim u intervalima od svakih cca 10ak minuta kada server sejva. Tada zalaga na 5s :)= Citat =:
Izvorno postao Goga Sekulic
edit. sad sam vidio zadnju stranicu. Dobio si ban jer si pričao na neengleskom na global :[ btw, ja sam keyser. Prekjučer sam bio demijan ali sam dobio ban jer mi je neki lik dao stack dijamantnih blokova :)