Printable View
< 3
Rula mi.
E jebemti, kombinacija tvog avatara, potpisa i ove pjesme zrači tolikom retardacijom da je to vrijedno ovog qoutanja :pray: btw, zašto još nisi banan ?= Citat =:
Izvorno postao antonio96
kad još nije naišao niti jedan admin.
^= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
ajmo se vratit na pravi put. evo dvije pjesme, čak tematski povezane od nenadjebivog versifikatora poremečenog marijačija Buendije
ako imaš muda, na pajdo se navuci, zezaj se malo pa se onda svuci.S-> epick
Dobar album.
Double post de geso...
Dobar spot :)
Public Enemy majica. :pray:
OT:
vjerojatno jedan od najacih liricara kod nas...
lik je car :pray: :pray: :pray:
Rugged Man previše ubija, treba to zabranit.
Nenormalan je R.A. "I'm Ice Cube before he turned soft and went Hollywood" :pray:
Evo još jednog jako jebenog posse cuta:
I just gave her a glance, enough to sang her blues,
Be Pablo to paint her moves, be Langstion to name her Hughes
U zadnje vrijeme jako često slušam CunninLynguistse.
meni su baš super za toplije vrijeme, sunce, šica i cunninglynguists
goin' retro
E baš sam danas slušao od Kool Keitha Dr. Octagonecologyst album, kako je to genijalno:
"Dr. Octagonecologyst introduces the character of Dr. Octagon, a homicidal, extraterrestrial, time-traveling gynecologist and surgeon".
Samo Kool Keith može ovo izmislit i kvalitetno isfurat :) btw, album je jedna od prvih produkcija Dan the Automatora, većina će ga znat po produkciji Gorillaza, Deltrona 3030 i suradnji s Pattonom.
momak je esencija rap kvalitete, bacam se ovih dana na cijelu diskografiju
Izgleda da ću poslušat dr. Octagona prvom prilikom. Nikad dosta repa s kvalitetnim story tellingom.
Spot za Livin Astro me podsjetio na ovo
EDIt.
jučer na radiu slušal Public Enemy live. Sviđalo mi se, koji da album prvo uzmem
Kako Dr. Octagonecologyst jebeno zvuči. Bude se slušalo. :)
Beba, ja sam počeo sa Yo! Bum Rush The ShowS- prvi album, mislim da bi to bilo u redu za početak. :)
It Takes a Nation of Millions to Hold Us Back!= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
raritetni video najbolje hip-hop grupe ikad
Stvar koja ce bit na novom albumu.
Baš je htio sad ovdje stavit, dobra stvar.
Cover je totalni fors, ali valja još poslušat album, inače Maci je vrlo obećavajuća stvar.