Fak, sada kada mi se urušiio svijet ja sam na 7. levelu i vjedva ubijem čudovište
Printable View
Fak, sada kada mi se urušiio svijet ja sam na 7. levelu i vjedva ubijem čudovište
Glupo mi je u Prophecisu što nema ljudi , ima u gradovima 5 ljudi u križ. Ja sam sad na misiji u Thirsty river i nema ššanse da napravim bonus.
1.Nema ljudi i rijetko kad monkova.
2.Nitko ne zna ništa o misiji.
3.Odustajem od Protector of tyria.
nemam sta za reci osim :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Pokušaj njemački district tamo uvijek ima tonu ljudi.= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Jebiga ne znam njemački i kad englezima objasniš šta da rade prave se švabe kao da ne razumiju.
Sada ću prelaziti samo misije , bez bonusa :(
gle sry ali ja cu crknut.TI kazes NEMA LJUDI :rotfl: :rotfl:
bleki,nema ljudi. ja vec 2 mj trazim ljude za Chain Island misije
Na sve što ti kažu napišeš "Ja" i jezična barijera riješena.= Citat =:
Izvorno postao Thrall
I, jesi crko vec?= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
ma strasno, ja nemog zadnju misiju prec jer nema ljudi, a kad nadem ljude onda crknemo na samom kraju misije :-x dode mi da odem i ubijem kurzica :? :D
Pola misija u Prophecisa ne bi mogao preći da nema heroja, pogotova talkhore i dunkora , ma mučiti ću se još 2-3 tjedna za taj bonus , ako uspije super , a ako ne preći ću samo misije, iako i to nije lako, pogotovo čuo sam za onu zadnju.
Ovako ljudi ako ''nema '' ljudi( :rotfl: :rotfl: ) onda ima par rijesenja:
1.Friend Lista
2.Guild u kojem ste
3.Henchmeni
4.Heroji
MOzda na nekim misijama ima jos rijesenja ali necemo sada o njima.
Uzivajte :wink:
Ne znam jer me danas neki tip opljačkao, ili ne, kupio sam neki vatreni mač za 500 golda :cry:
pa ovisi kakav je mac...= Citat =:
Izvorno postao Maze
sigurno mu je uvalio FDS. dok si tako "mali", nemoj kupovat oruzja za preprodaju, nego samo za koristenje
ovako, mač neki vaterni, ako znaš..= Citat =:
Izvorno postao Kron
= Citat =:
Izvorno postao Maze
Ovo ti je FDSS(Fiery Dragon Sword)
Evo dobio sam bonus u Thistyu, na sreću od 5 igrača našao se jedan dobar monk i naravno ja. Za sada imam 16/25 , fali mi još 9 misija i bonusa.
Prophecis here i am.
P.S Neki lik mi je rekao da je Nightfall puno teži od Prophecisa. Is that true? :wink: :roll:
da, po meni je tezi :shock:
da tezi je
Pogotovo zadnja misija, skoro je nemoguće preći bez Light of Deliverance.
gle soory ali ovo je najveca glupost koju sam ja cuo :o= Citat =:
Izvorno postao Glass
Dobro, a na koji si je način ti prošao?= Citat =:
hehe sjecam se kad je blekic postavljao 100 pitanja, a gle ga sad - sve zna... svaka cast :bravo: :wink:
Ljudi bila je neka greška, bio sam kažnjen i izbačen sa foruma bio je blokiran moj pristup, ali sam se javio administratoru i vrlo brzo je to ispravio . Svaka čast!
I prešao sam bonus od one misije , a sada ću rješiti i misiju u Eloni i nadam se bonus isprve, a ako ne pokušavat ću i mučit se ko uvijek!
Ja u Prophecis imam 24/25 pa me zanima ako netko dobro zna zadnju misiju molio bi za pomoc. Nikad na nađem pravi party :rotfl:
Monk LFG fo Masters!!!!!WSP me= Citat =:
Izvorno postao Glass
Pokupim neke pugove i odem sa njima.UBijamo par onih kamenih pa onda malo abbadona itd.I tako sa dva chara sma vec na isti nacin napravio u 20 min :wink:
A koje su bile elite monkova?
word of healing
Ajde bravo za tebe većina ljudi jednostavo uzme LoD i poštedi sebe i monkove živciranja.= Citat =: