Da, tak sam si i mislio. Ali gle foru kako se lozinke automatski cenzuriraju, pre jebeno :pray: Stavite svoje za probu... xD
Printable View
Da, tak sam si i mislio. Ali gle foru kako se lozinke automatski cenzuriraju, pre jebeno :pray: Stavite svoje za probu... xD
jesi siguran??
valjda se misli da se key može 4 puta aktivirati...zašto bi on moro bit ulogiran na moj account?
Meni je pasword: bartucprodajestarefore= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
C-c-c-c-c-c vidi neradi....
Moj je password: zaštobartucmislidasmomiostaliretardirani :(
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
= Citat =:
Izvorno postao Bara
Vidiš da radi, niš se ne vidi... Nego, za 5 minuta ističe trenutna akcija, baš me zanima kaj će sljedeće staviti.
fjghgkfdhgk
MACHINARIUM I CLEVER INDIE PACK UZIMAM <3333333333
Na akciji su:
Burnout Paradise: The Ultimate Box = 7,5€
Warhammer Dawn of War 2 Gold Edition = 10,2€
Machinarum = 3,75€
Torchlight = 4€
Empire Total War = 15€
Indie Clever Pack = 4,5€S(sadržava 5 igri: Doc Clock, Eufloria, Iron Grip, VVVVVVVVV, World of Go, zajedno koštaju 47€)
EDIT: Niš za mene. Eventualno Torchlight kojega nisam niti vidio niti igrao...
Meh, ništa zanimljivo, pola toga već ionako imam. :(
A Blur i Tropico 3?
Indie Clever Pack = 4,5€ kupih ovo.. prvo nesto sto kupih preko steama ^^
Da bar dodaju nekakve bonove u dućane za steam. :(
zamoliš nekog da ti kupi i uplatiš mu na račun, jednostavno ;)
Uzeo Torchlight. Nisam to još opće igrao tako da je sada ovo savršeno došlo :)
Pa nisam dobar ni sa kim tko ima kreditnu. :(= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
niš, onda napravi wishlistu na steamu sa željenim igrama i čekaj da te odaberu kao jednog od dobitnika :rotfl:
Hi - ha!= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
:(
Ne treba kreditna, može i devizna u PBZ banci (i još jednoj, nisam siguran točno kojoj, za PBZ znam). A za devizni ti treba samo netko tko ima 18 godina (afaik).= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Šta je ta devizna?= Citat =:
Izvorno postao WannabeClone
Na raspolaganju mi je samo Maestro.
Ovo ti treba
http://www.pbz.hr/Default.aspx?sec=90
Ili ovo ---> LINK. Markec mi je to preporučio, bez problema ju možeš uzet i ako nemaš 18 i kupovati preko interneta.
Mali savjet za sve. Ukoliko kupujete sa kreditnom karticom na Steamu nikako nemojte ostaviti podatke o kartici spremljene na racunu. Naime, povecale su se krađe accountova u zadnje vrijeme te ukoliko vam netko ukradne račun, moze pomocu spremljenih podataka od kartice vas dodatno ostetiti kupnjom AAA igara. Steam naime ako su spremljeni podaci kreditne ne trazi nikakvu dodatnu autentifikaciju korisnika. Ili jednostavno koristite paypal. Opreza nikad dosta.
Kako se maknu ti podaci iz spremnika? Ja sam odabrao odmah na početku da zapamti i da, sada me ne traži apsolutno nikakvu autentifikaciju.
Tenks. Izgleda da ću morat skupljat pa da kupim bar ovu od 500.= Citat =:
Izvorno postao keko
Ček znači ja mogu kupit tu karticu i ako imam manje od 18?
= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Dosta ti je žiro račun samo, netreba devizni bit opće i Visa Electron i spreman si.
Šta je sve uopće potrebno da dobiješ Visu Electron?
ništa, ja sam ju dobio za žiro u PBZu po defaultu prije jedno 5-6 godina.
Znači ne moraju ti starci imat vizu da bi je ti imao?
I da, novce na nju uplaćuješ u banci ili?
Samo prilikom sljedeće kupnje stavi da ti Steam ne pamti payment metodu i to e to :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Hmm, ali mene nikada ne pita za takvu opciju!? Imam samo checkbox da se slažem sa pravilima Steam kupovine!? No možda sam nešto previdio, budem obratio pozornost na to sljedeći put!
Hvala!
Ak si maloljetan onda starci moraju ic s tobom u banku da napravis racun= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95