Čini mi se da je to vrijeme odavno počelo... Al WoW je WoW, i sumnjam da će neki "n00b" danas kupit 4 expanzije...
Printable View
Čini mi se da je to vrijeme odavno počelo... Al WoW je WoW, i sumnjam da će neki "n00b" danas kupit 4 expanzije...
Taj sam. :D= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Ako tek, ali ono totalno, počinješ sa WoW-om obavezno iskoristi početni free trial, besplatni mjesec koji dođe sa igrom i onda sve moguće triale između ekspanzija da izvučeš maksimalan broj besplatnih dana. Dakle, nemoj odmah sve odmah instalirati ako ne patiš za novim rasama. :)
Gigantski Twitter chat. Obavezno pročitati.
http://www.mmo-champion.com/content/187 ... -Questions
say no more ^^= Citat =:
Q: Will WoW ever get a new weapon type?
A. Doubtful.
A #2. Tauren will be able to dual-wield gnomes on a stick.
neznam jeli vec bilo ovo pitanje ali buduci da nova ekspanzija mijenja vec postojeci svijet, sto ce biti s onima koji ne kupe ekspanziju? sta ce oni zapet u ono starom svijetu ili?
Bit će veliki update dan-dva prije expanzije tako da će promjene bit iste za sve.
bit ce upadate ranije nego par dana to je sigurno, kao i sa svakom ekspanzijom ce doci ranije update za talente i sl.
Gogogo, molim se da to srede kroz sljedeća 2-3 patcha :D= Citat =:
Updated Player Models
We definitely want to do it. Our artists would love to - believe me. The worgen and goblin took an enormous amount of art and animation time for Cataclysm. It's definitely on the list though. We recognize the problem with old models in shiny new armor.
Yaaay :)
"Oh God! Now it's even more terrifying." :rotfl:
Ali definitivno bolje izgledaju, dosta su krupniji, mišićaviji. Još sam razočaran što neće moći biti šamani :(
E al sad ce imat destructable terrain. samo za tebe ce se promjenit sve u svjetu kaj napravis, a drugi ce te vidjet normalno
ha? :o= Citat =:
Izvorno postao Fuzzy Killah
Phasing, ne destructible terrain.= Citat =:
Izvorno postao Fuzzy Killah
Since WotlK
E sta je ovo nije valjda da se Cenarius vraca u igru,ali neznam on je malo mrtav!
BTW evo pic:
http://static.mmo-champion.com/mmoc/...y/cenarius.jpg
Cenarius biva vraćen od strane Malfuriona zbog borbe za Hyal protiv Ragnarosa.
Auuuu pa to se trazi napokon se vraca Bad Ass Hero :)= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
God Dam.
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
s7eswekHKksS
Od Zenske i Muskog Goblina ples izgleda super ali Worgen Muski izgleda malo pederkasto :shock:
Malo pederkasto? Gore neg belf male.
http://www.xfire.com/live_video/vlado1993/
streamam betu kako kad, pa ko voli nek izvoli
WIN ! :D :pray:
Kao, Maelstrom nije bio dovoljno epic pa su dodali ... to.. :D
kaj sutra serveri offline 24 sata ?
piše da se pripremaju za Catu, jel to moguće da patch kakav dolazi ?
niceeee
Ne znam za patch, ali se nešto opako kuha. Izgleda da će uskoro ta expanzija :D
Uplatio sam mjesec dana, čisto da malo prošvrljam okolo, malo me nostalgija oprala.
I dobio sam onu leteću živinu iz Culling of Stratholme, a nemam epic flying skill xD
Ako je server 24 sata offline, dali ce te vi dobiti jedan dan vise game-a... Ako me shvacate sto ocu reci?
Mislim da ne :(
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
to se se i ja pitam ali nema teorij
njihova igra njihova pravila
take it or leave it