Onak, mislim da je to baš jako inscenirano ali dobro.
Printable View
Onak, mislim da je to baš jako inscenirano ali dobro.
Teško zapalit vatru kad ni jedan nema truna mozga u glavi.
Da baš su glupi...rade si jednu od boljih besplatnih promocija, a event će vjerojatno prodati rekordan broj PPV-a, i donijeti im hrpu para iako su obojica u gubitničkom nizu.
Ne vjerujem da su njih dvojica režiseri te sveukupne predstave.
Tko kaže da je isključivo predstava, mrze se ali znaju što rade. Riječ je o iskusnjarama koji znaju kako iskoristiti popularnost. Uostalom pripremaju to već nekoliko godina. Zarada će biti masna.
Ameri gledaju WrestleManiu.
Pa to i kažem. Režira se to odavno a ako se meč ostvari biti će zlatna koka. Jedino se bojim dopinške kontrole i zabrane TRT-a. Sonnen to koristi jer ima navodno jedno jaje manje pa mu treba :grin:
I da, brijem da su si najbolji kompići kad se kamere ugase.
Haha, Silva da, ali Sonnen je vjerojatno najinteligentniji borac u UFCu. Uz diplomu iz sociologije, čovjek je genije za promociju i manipulaciju masama. Sagradio je totalno lažnu personu koja donosi kontroverzu, a s tim i ogromne količine para UFCu kao organizaciji. Malo više proučavaj i gledaj intervjue koje daje, i njegove ozbiljne razgovore s drugim borcima, skužit ćeš.
Gledao sam eto nažalost samo jedan njegov intervju kada je pričao sa Anderson Silvom i tada je ismijao u jednoj rečenici Cro Copa. Ispočetka mi je bio antipatičan ali nakon što sam odgledao jedan njegov meč ostavio je jako upečatljiv dojam i meni je neko vrijeme već najdraži fajter. :)
Rekao sam prije da ne gledam ništa osim teške kategorije ali obavezno u zadnje vrijeme gledam sve bitnije fajtove. Zapravo gledam samo main eventove i tu i tamo neku random borbu kad mi dođe želja.
@Duke, ilitiga showman i mučki provokator. :P
Ma namjerno vrijeđa dosta velikih boraca, pogotovo protivnike, makar ih vjerojatno privatno sve iznimno cijeni :)
Je, ali da to tako dobro radiš već godinama treba ti jako puno skilla i znanja psihologije masa :)
Sad sam baš pogledal Glory 15, kakva je ljudina ovaj Saki, izniman respekt prema protivnicima, baš me dirnula njegova reakcija i ponašanje na prekid kod Corbetta i Sponga. Dok je Weidman recimo skakutao po ringu kad si je Silva polomio nogu na njemu.
Noćas nastup legende koja dobro priča hrvatski :rotfl:
https://www.youtube.com/watch?v=9U7m...yer_detailpage
No, pa ima i podružnicu svoje BJJ/MMA akademije tu u Zagrebu :D
Inače, najbolji card u prva 4 mjeseca ove godine, barem na papiru. Najmanje 7 borbi koje obećavaju jako puno.
I stvarno se pokazao kao najbolji card ove godine :D Kakva brutalna dominacija Werduma, mislim da ovo nitko nije očekivao. Nadam se da i Khabib dobiva title shot nakon ovoga, ne vidim tko mu još može pružit ozbiljnu konkurenciju u diviziji osim Pettisa. Romero je isto zaslužio ozbiljniju priliku, ono razbacivanje po ringu je bilo predivno za gledat.
Stvarno odlična večer, i prelimsi i glavni dio. Werdum me strašno iznenadio, a što se Romera tiče uvijek mi je gušt gledati bacanja. Sve u svemu, zakon.
Privitak 411
Ovu facu je složio i nakon Brownea, budala :D
I ono njegovo "jebem ti mater" kaže tak nevino da čovjek ne može a da ne navija za njega :D.
Je, iznimno simpatičan tip :D
Meni najiščekivanija borba. Potencijalni fight of the season. A ni ostatak carda nije loš.
Neznam baš, mislim da će ga Jones smlavit dosta brzo, i ne vidim ni po čemu je točno Glover zaslužio priliku za title fight. Njegov na papiru impresivni record je hrpa manje poznatih boraca u malim promocijama, najveće ime protiv kojeg se borio je Bader koji je #9 na listi LHWa. Mislim, i dalje mi je dosta simpatičan i nadam se da će pobijedit, ali ne očekujem puno od ovog, čeka se Jones-Gus rematch nakon :D
Kad god je bio u kavezu to je izgledalo dosta impresivno i moglo bi tu biti svega. Jones je favorit, ali morat će biti u najboljem izdanju da riješi Glovera. A onda još čekaju Gus i Cormier. Najzabavnija divizija.
Da nema Caina već bi vjerovatno svi bili u teškoj. Dobro, Gus je prirodna glista od konstitucija pa je za njega poluteška ko rođena. Što se zabave tiče Jones je skoro uništio kompletnu zabavu u toj kategoriji. Ma samo da se riješe TRT-a pa da se konačno vidi pravi omjer snaga i da sport dobije legitimitet.
Da se riješe TRTa i steroida, pa da se i GSP vrati u igru :D
Ma GSP je sad Marvelov henchman. :P
http://www.reddit.com/r/MMA/comments...if_collection/
Kolekcija gifova Werdumovog vrhunskog trollanja Brownea jučer, baš sam ga jako zavolio nakon tog meča :D
http://i.imgur.com/gILygJI.gif
Ma tip je zajebant totalni. Njega i Marc Hunta obožavam gledati. Imaju najjaču karizmu od svih teškaša i otkidaju glave sa nekom pozitivnom energijom.
Fantastična večer. Prelimsi su bili ukupno bolji čak. 2 nevjerojatna nokauta i giljotina kakva valjda još nije viđena u oktagonu. I za kraj Jones koji je opet pokazao da je iz borbe u borbu sve bolji i bolji. Pobijedio Glovera u njegovoj igri i iznova pokazao da je među najvećima ikad već sa 26 godina.